• Új
Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)
search
  • Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)

Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)

145 460,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
Kormány, PC/PS4/PS5/XBOX Series S/XBOX Series X, USB, Nincs váltó, Nincs pedál
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Az elmerülés új szintje
A kormányon 25 mûveleti gomb található, köztük 11 ikon ikonikus feliratozással és jelölésekkel (olaj, rádió, ital) a teljes átélés érdekében.A felhasználó hüvelykujjai, a kijelzõ és a kerék alsó része közelében található 7 kódoló megkönnyíti a vezérlést, és lehetõvé teszi a beállítások intuitívabb, játékon belüli módosítását.

Tiszta, intuitív áttekintés
A replika 4,3 hüvelykes (109cm) kijelzõvel és 21 LED-del rendelkezik, melyek natív módon vagy vezeték nélküli telemetriával (Wi-Fi) csatlakoztatottak. Legfeljebb 69 kulcsfontosságú információ jeleníthetõ meg, a játszott játék típusának megfelelõen különbözõ kinézetekkel. 5 LED van a motor fordulatszámára, és 2 x 3 a versenybírói zászlókra.

Teljesítményre tervezve
A Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition 100%-ban szénszálas központi elõlappal rendelkezik (21 réteg, összesen 3 mm vastag), amely a merevséget és a könnyû kialakítást ötvözi a kiegyensúlyozott Force Feedback érdekében. A kerék texturált gumiból készült markolatai a valós kezelhetõséget reprodukálják a páratlan versenykényelem érdekében.

Push-Pull mágneses kormány váltók
A kormányváltók push-pull technológiával rendelkeznek, hasonlóan ahhoz, amely az igazi SF1000 együléses versenyautó kerekén található.
A 100% alumíniumból készült, az optimális szilárdság és kezelhetõség érdekében. A mágneses kormányváltók egyértelmû, pontos aktiválást tesznek lehetõvé a vezetési hibák elkerülése érdekében, és korlátlan élettartamot biztosítanak. A kerék hátulján két személyre szabható analóg váltókar található.

Kompatibilis a T-sorozat alapjaival
A Thrustmaster kormánycserélõ rendszerrel ezt a kormányt úgy fejlesztették ki, hogy kompatibilis a márka összes T sorozatú alapjával (külön megvásárolhatók).A Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition a következõ alapokkal kompatibilis: TS-PC, T-GT, TS-XW szervobázis, TX Racing Wheel Servo Base, T300 Racing Wheel Servo Base.

Cserélhetõ kormányváltók
A Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition egy hihetetlenül sokoldalú kormány köszönhetõen annak, hogy ki lehet cserélni a váltólapátokat. A még simább sebességváltáshoz (kevesebb, mint 5 ezredmásodperc visszapattanási idõ) a T-Chrono Paddles lapátváltói (külön megvásárolhatók) elengedhetetlen kiegészítõk a csodálatos köridõhöz.


Thrustmaster
4060172

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
Kormány
Csatolófelület
USB
Vibrációs funkció
Nem
Váltó
Nincs váltó
Platorm
PC/PS4/PS5/XBOX Series S/XBOX Series X
Pedál
Nincs pedál
Force feedback
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.