Thrustmaster Ferrari 488 GT3 Add-On
search
  • Thrustmaster Ferrari 488 GT3 Add-On

Thrustmaster Ferrari 488 GT3 Add-On

111 220,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 10 - 15 munkanapon belül
Kiegészítõ
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Thrustmaster F488 GT3 Add-On - A Ferrari történetének legsikeresebb versenyautójának, a Ferrari 488 GT3-nak, a GT-bajnokságokban és az endurance versenyeken használt Ferrari 488 GT3 kormánykerék másolata.



A Thrustmaster F488 GT3 Add-On az elsõ új generációs kiegészítõ kormánykerék, amely natívan, adapter nélkül kompatibilis az összes jelenlegi és jövõbeli Thrustmaster* szervóalappal, amelyeknek kivehetõ kormánykereke van.
Érje el a teljesítmény és a realizmus új szintjeit a Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On segítségével. A Thrustmaster és a Ferrari együttmûködésébõl származó vadonatúj termék, ez a keréktárcsa a Prancing Horse márka legsikeresebb versenyautójának (több mint 500 versenysikerrel), a Ferrari 488 GT3 keréktárcsájának 1:1 méretarányú másolata.
A kifejezetten versenyzésre tervezett, szénszálas burkolattal ellátott központi elõlap és a 12,2 hüvelyk/31 cm-es teljes átmérõ a keréktárcsa teljesítményre optimalizált szerkezetét adja.
Merülj el a verseny szívében, és hihetetlenül egyszerûen állítsd be a beállításokat (akár más autók megelõzése közben is) a praktikus 11 akciógomb, a D-pad és a 4 kódoló segítségével - amelyek mindegyike hûen követi az eredeti keréktárcsán található gombokat.
A két új generációs Quick Release rögzítési rendszernek köszönhetõen a Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On natívan kompatibilis (adapter nélkül) az összes jelenlegi és jövõbeli Thrustmaster versenykeréktárcsával.


1:1 arányú másolat - átmérõ 31 cm
Négy LED a versenyadatok és a fordulatszámok** kijelzéséhez, GT vagy együléses üzemmóddal a jármûspecifikus motorfordulatszámokhoz igazodva.
A Ferrari hivatalos licencével.




VERSENYRE KÉSZÍTETT
A Ferrari 488 GT3 kiegészítõ keréktárcsa kifejezetten a teljesítményre lett tervezve, köszönhetõen az optimalizált súlynak, a szénszálas burkolattal ellátott központi elõlapnak és a 12,2 hüvelyk/31 cm átmérõnek. Ez a kialakítás lehetõvé teszi a versenyzõk számára, hogy valóban a legtöbbet hozzák ki a versenykerekek erejébõl, mivel részletes Force Feedback-et közvetít és megkönnyíti a rendkívül precíz vezetést - mindkettõ elengedhetetlen a versenyzéshez.


IMMERSION ÉS VEZÉRLÉS
A Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On 11 akciógombot, egy D-padot, 2 forgókódot és 2 hüvelykujj-kódolót tartalmaz - mindezek valósághû érzéssel, az eredeti kormányon található kezelõszerveket reprodukálva. Ezek szupergyors vezérlést biztosítanak a sofõr számára a különbözõ beállítások felett - és hihetetlenül könnyen módosíthatja azokat menet közben, hogy mindig kézben tarthassa az irányítást.


4 VÁLASZTÓ LED
A keréktárcsa középsõ elõlapjának tetején található 4 LED lehetõvé teszi a vezetõ számára, hogy versenyzés közben különbözõ információkat kapjon - beleértve a fordulatszámot, a box ablak nyitását és még sok mást. A két elérhetõ üzemmód (GT vagy együléses) lehetõvé teszi a vezetõ számára, hogy a LED-ek viselkedését a különbözõ típusú jármûvek motorfordulatszámához igazítsa.


BEÁLLÍTHATÓ MÁGNETIKUS PADDLE SHIFTERS
Az új, mágneses érzékelõkkel ellátott lapátváltók egyértelmû, pontos aktiválást tesznek lehetõvé, segítve a vezetési hibák elkerülését. A még nagyobb sokoldalúság érdekében a lapátváltók pozíciója testreszabható, 4 különbözõ konfigurációval a felhasználó preferenciáinak megfelelõ optimális kezelés érdekében.


VISSZA ÉS NEXT-GEN KOMPATIBILITÁS
A Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On natívan kompatibilis az összes Thrustmaster versenykeréktárcsával, köszönhetõen a két Quick Release tartónak, amelyek lehetõvé teszik a felhasználók számára, hogy a versenykeréktárcsájukkal kompatibilis rögzítést válasszanak, további adapter nélkül. Ez a következõ generációs rögzítési rendszer közvetlen átvitelt biztosít a versenykeréktárcsa-alap és a keréktárcsa között.


A LEGENDÁS 488 GT3 1:1 méretarányú MÁSOLATA
A Ferrari történetének legsikeresebb autója, a Ferrari 488 GT3 keréktárcsájának életnagyságú másolata, amely több mint 500 gyõzelmet aratott a GT bajnokságban és az endurance versenyeken. Ezt a hivatalosan engedélyezett keréktárcsát kifejezetten a Ferrarival együttmûködve tervezték, hogy hûen visszaadja a legendás versenyautó lényegét, és magával ragadó, valósághû versenyélményt nyújtson.



Kettõs Thrustmaster kompatibilitás:
A csomag két gyorskioldó konzolt tartalmaz, amelyek lehetõvé teszik, hogy a felhasználó további adapter nélkül rögzítse a megfelelõ konzolt az alapra.


Kompatibilis Thrustmaster versenykormányok*:
PS4 és PS5** - (T-GT/T-GTII, T300)
Xbox Series X|S / Xbox One** - (TS-XW, TX)
PC (Windows? 10/11) - (T818, TS PC RACER)

Thrustmaster
4060263

Adatlap

Garancia
12 hónap
Típus
Kiegészítõ
Vibrációs funkció
Nem
Force feedback
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.