Szállítási feltételek

!!!Szerviz kiszállási díjakat az alábbi linken találják meg!!!

Szerviz kiszállási díjak


Számtech 18 - Webshop Szabó Róbert egyéni vállalkozó - továbbiakban mint szolgáltató.

A Szolgáltató internetes felületén megrendelt összes termékre az alábbi szállítási információk vonatkoznak:

A Vásárló részére a megrendelt árut a Szolgáltató házhoz/csomagautomatába szállítja, ha megfelel a Vásárlási Feltételeknek. A Vásárlót a Szolgáltató a Foxpost Futárszolgálat, valamint saját (SzámTech 18 - Kiszállás) futár segítségével szolgálja ki. A megrendelt termékekre a Szolgáltató csomagolási költségeket nem számol fel.
Kiszállítási díjak:
Foxpost csomagautomata

Kiszállítási idő: 2-6 munkanap (termék központba érkezésétől számítva)
Bruttó: 1990Ft / csomag


A csomag mérete nem haladhatja meg a
58 cm x 34 cm x 59 cm méretet valamint a tömege a 5kg-ot!!!

Amennyiben a csomag mérete meghaladja a fent részletezett adatok valamelyikét a kiszállítás csak saját (SzámTech 18 - Kiszállás) futárunkkal lehetséges (Kiszállási díj lista) alapján.


Ebben az esetben kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetést végez a kiszállítás módosításával (ár, idő) kapcsolatban.


SzámTech 18 - Kiszállás/Kiszállítás

SzámTech 18 - Webshop alkalmazottja is kitudja szállítani amennyiben a szállításnál a SzámTech 18 lett megjelölve a kiszállítóként.

Kiszállás díjak

Bruttó

XVIII. kerület, Vecsés, Gyál

3.500 Ft

X, XIX, XX. kerület

6.500 Ft

XXIII, XVII, XVI. kerület

9.500 Ft

XXI, IX, VIII, XIV. kerület

9.700 Ft

XXII, XI, I, V, VI. kerület

8.700 Ft

XII, II, III, IV, XIII, XV. kerület

11.800 Ft

Budapest, Vecsés, Gyál területén kívüli kiszállás (Bp. XVIII. kerülettől számítva)

510 Ft / Km


Kiszállítási idő: 3-4 munkanap (termék központba érkezésétől számítva)
Amennyiben a szállítási cím nem Budapest XVIII. kerület, Vecsés, Gyál és szállítóként a SzámTech18 lett kiválasztva megrendeléskor, a szolgáltató fenntartja a jogot a szállítási költség változtatására a fent jelzett díjak alapján, illetve átutalásos vagy bankkártyás fizetés esetén különbözeti számla kiállítására, Ebben az esetben kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetést végez a kiszállítás módosításával (ár, idő) kapcsolatban.

Személyes átvétel:

Az ÁTVÉTELI PONTOKON kizárólag a már megrendelt termékek átvételére van lehetőség.
Felhívjuk figyelmét hogy az átvételi pontokon nincs lehetőség technikai segítség nyújtására, valamint a termék részletes/részleges ismertetésére. A megrendelt termék csomagolva számlával érkezik az átvételi pontra, és helyszínen KIZÁRÓLAG készpénzben lehet a megrendelést végösszegét kifizetni, amennyiben nem lett online bankkártyával megrendeléskor vagy előreutalással rendezve.

Az átvételi pontra szállítás, kezelési (logisztikai) költsége: Bruttó: 490Ft
Várható átvételi idő: Termék(ek) beérkezésétől számítva 1-3 munkanap.


Egyéb információk:

A kiszállítás költségét minden esetben a rendszer automatikusan számolja a megrendelni kívánt termékek kosárba tételét, és a szállítás illetve a fizetés módjának megadását követően. Esetleges rendszerhibából adódó téves tájékoztatásért a Szolgáltató nem vállal felelősséget!

A futárszolgálattal történő szállítási határidők (termék központba érkezésétől számítva) a megrendelés 3. lépésében, a szállítási módok közötti választási lehetőségnél is feltüntetésre kerülnek. valamint
On-line szolgáltatások esetén a Szolgáltató természetesen nem számít fel szállítási költséget.
Amennyiben a rendszer tévesen kiszállítási díjjal növeli az Ön megrendelését és nincs benne fizikai (nem online) termék. A szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot bankkártyás előre utalásos  Mind a postai, mind pedig a futárszolgálattal történő szállítási határidők a megrendelés 3. lépésében, a szállítási módok közötti választási lehetőségnél is feltüntetésre kerülnek.

Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani! Kivétel ez alól amennyiben a futárszolgálat által küldött értesítésben szerepel a kiszállítási cím módosítás lehetősége.