Biztonságos online fizetés


Biztonságos bankkártyás fizetés a SUMUP Online fizetési rendszerén keresztül

A SUMUP POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat az EU mellett hazánkban is. A SUMUP független a magyar bankoktól.

A tranzakció Önnek vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A vásárlás folyamata:

A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve Közvetlenül a weboldalon de a SUMUP fizetési felületén, biztonságos csatlakozás mellett, magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CVC/CW kódját.

Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Önt is tájékoztatják a képernyőn.

Az így fizettet rendeléseket szinte azonnal össze tudjuk készíteni és lehetőség szerint még aznap átadni a megjelölt szállítást végző cégnek.

Milyen bankkártyákat használhat:

A SUMPUP jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.


Visa és MasterCard elfogadás online vásárlás esetén.

SUMUP adatvédelmi tájékoztatója az alábbi linken tekinthető meg.

https://www.sumup.com/hu-hu/adatvedelem/

A weboldalunk nem tárol valamint nem rögzít teljes adatokat, kizárólag részleges (részben vagy teljesen "***" / "xxx" karakterekkel maszkoltan), vagy semmilyen adatot. Így elősegítve a biztonságot, valamint az esetenkénti csalással kapcsolatos visszakereshetőséget.