Logitech G Saitek Farming Simulator Controller
search
  • Logitech G Saitek Farming Simulator Controller

Logitech G Saitek Farming Simulator Controller

142 930,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 6 - 11 munkanapon belül
Kormány, PC, USB, Sebességváltó modul, Két pedálos
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés


ARASSA LE A TELJES MEZÕGAZDÁLKODÁS JUTALMÁT

A Logitech G munkagépcsomagja a kifejezetten a farmszimulátorhoz tervezett felszerelések lenyûgözõ tárháza. Minden eszköz megtalálható benne, ami a játékban való elmerüléshez és a játék élvezetéhez lényeges: a 900? elfordulású kormány és az oldalpanel. A GIANT Software-rel és a farmszimulációs közösséggel (azaz Önnel) karöltve megsokszoroztuk a földmûvelés, a takarmányozás és az áruértékesítés okozta borzongást. És nemcsak a munkagépek tekintetében! Piszkolja be kezeit a kormányba épített karokkal és gombokkal, hogy különbözõ mezõgazdasági tevékenységeket hajthasson végre a játékban, mint amilyen például egy láncfûrész beindítása. Ebben mindent megtalál, hogy a lehetõ legjobb gazdakalandban lehessen része. Most a közösségi visszajelzések alapján végzett technikai javításokkal frissített Heavy Equipment Bundle felkészült a farmi élet nehézségeire.


Vegye a kezébe az irányítást

900?-os elfordulás minkét irányban. A középállásba visszapörgõ kormány rendelkezik a valódi mezõgazdasági gépek minden lényeges tulajdonságával. Élvezze a munkagépek kezelését a valósághû szögben álló kormánnyal és kormányelfordulással... és egy dudával. Természetesen ne feledkezzünk meg a kormányra szerelhetõ forgatógombról sem, amelynek köszönhetõen szabad kezével megtarthatja italát, vagy mûködtetheti az oldalsó panelen lévõ kezelõszerveket.


Piszkolja be kezeit

Kézre álló kezelõszervek a gazda irányításához A játékban számos helyzetben szükségesek karok és gombok ? a kormánykerék pedig tele van pakolva velük. A két lenyomható analóg kar ? mindkettõ nyomógombbal ellátva ? ideális a karakter mozgatásához és a kamera vezérléséhez. A karok mellett található négyállású kalapkapcsolókkal további nyolc gomb esik a keze ügyébe. A hátoldalon két ergonomikusan kialakított, tûzbillentyûszerû gomb található. És minden programozható a játékon belül.


Valódi pedálerõ

Csak erre szolgáló pedálok a vezetõ irányításához. Élvezze a tökéletes traktorszimulációt a csak erre szolgáló gáz- és fékpedállal. A pedálok 20°-os elmozdulása a lehetõ legjobb vezérlést biztosítja. A pedálok pedig egy 1,8 méteres kábellel csatlakoznak a kormányhoz. Ez azt jelenti, hogy a teljes készlet csak egy USB-portot foglal le gépen.


Minden tengely mentén vezérelhetõ rakodó

Testreszabható a 25-nél is több programozható gombbal. Könnyedén bekapcsolhatja a fakitermelõ gépeket, a darukat, a láncfûrészeket, az aprítókat, a pótkocsikat és még sok egyebet. A rakodókar vezérli a felfelé és lefelé mozgási és a fordulási tengelyt, az üzemmódkapcsolóval pedig megduplázhatja ezeket a kezelõszerveket, hogy hat tengely mentén dolgozhasson. Állítsa be, majd felejtse el: rögzítheti a haladási sebességet, és bekapcsolhatja a robotpilótát, hogy más tevékenységekre összpontosíthasson, mint például a betakarítás maga.

Termeljen magas terméseredményû terményeket a következõ években

Készen áll a bevetésre. A GIANTS Software folyamatosan újabb jármûveket és funkciókat ad hozzá, hogy még teljesebb legyen az élmény a szimulátorban. A játék 250-nél is több valósághû jármûvet és eszközt tartalmaz, és ez a szám még nõni fog. A Logitech G biztosította, hogy az oldalsó vezérlõpanel képes legyen kezelni a játékban szereplõ minden jármûvet és eszközt. A 25 programozható gombnak és kapcsolónak köszönhetõen az oldalpanel felkészülten várja a jövõt.

Egyszerû telepítés

Egyszerû plug and play üzem. Nem szükséges illesztõprogramokat betöltenie vagy további szoftvereket telepítenie. A csomag kompatibilis a Windows? 7, 8.1 és 10 operációs rendszerrel és a fõbb farmszimulátorokkal, sõt, olyan nem farmhoz kapcsolódó játékokkal is, mint az Euro Truck, a Train Simulator vagy az Elite Dangerous.

Logitech
945-000007

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
Kormány
Csatolófelület
USB
Vibrációs funkció
Nem
Váltó
Sebességváltó modul
Platorm
PC
Pedál
Két pedálos
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.