Tenda  RX3 AX1800 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
search
  • Tenda  RX3 AX1800 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router

Tenda RX3 AX1800 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router

19 840,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
574+ 1201Mbit, 1xWAN, 3xLAN, Dual Band
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Az RX3 a Wi-Fi 6 legújabb generációját alkalmazza akár 1775 Mbps (2,4 GHz: 574 Mbps, 5 GHz: 1201 Mbps) kétsávos párhuzamossági sebességgel. Az 1,5 GHz-es, nagy teljesítményû négymagos processzoregységekkel a hálózat terhelhetõsége jelentõsen javult. A szükséges válasz gyorsabb, a hosszú távú mûködés pedig stabilabb. A MU-MIMO+OFDMA technológiával jelentõsen javítja a hálózati teljesítményt és hatékonyságot, több eszköz számára teszi lehetõvé az internet elérését egy idõben, csökkenti a késleltetést, a többjátékos online játékok és a HD-videók gördülékenyebbek lesznek. Az RX3 az intelligens otthoni rendszer kiváló routere.

Wi-Fi 6 az ultragyors átviteli sebességért
Az RX3 a MU-MIMO + OFDMA-t alkalmazza, hogy jelentõsen javítsa a hálózati teljesítményt és hatékonyságot, lehetõvé téve, hogy egyszerre több klienseszközt támogasson, törölje a várakozási idõt, javítsa a többjátékos online játékokat, és zökkenõmentesebben élvezze a 4K videókat.

Beépített jelerõsítõ modul
5 GHz-es dedikált, nagy teljesítményû WLAN teljes funkcionalitású front-end modult alkalmaz, integrált jelerõsítõvel. A koncentrált jel erõsebb és stabilabb többszintes otthoni Wi-Fi-lefedettséget biztosít.

1,5 GHz-es négymagos processzor
Gyorsabb és stabilabb Wi-Fi-t biztosít. Az 1,5 GHz-es, nagy teljesítményû négymagos processzorral a hálózat terhelhetõsége átfogóan javul. Azonnali gyors reagálás stabilabbá teszi a mûködést.

A BSS színezés csökkenti az interferenciát és javítja a hatékonyságot
A BSS színezési technológiát támogató RX3 hatékonyan csökkenti a kofrekvenciás interferenciát, javítja a spektrumkihasználást és a kommunikációs hatékonyságot.

A TWT meghosszabbítja a csatlakoztatott eszközök akkumulátor-élettartamát
A TWT (Target Wake-up Time technológia) hatékonyan csökkentheti a végberendezések energiafogyasztását és nagymértékben meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát.

Élvezze a biztonságosabb szörfözést a következõ generációs WPA3 biztonsági protokoll segítségével
Az RX3 a WPA3 új generációs WiFi biztonsági szabványt hordozza, amely megnehezíti az algoritmikus és hálózati jelszavak feltörését, megakadályozza az erõszakos támadásokat és az erõszakos feltöréseket, és védi a felhasználók adatait a nyílt Wi-Fi hálózatokban.

Távirányító a Tenda APP-on keresztül
A Wi-Fi állapota távolról is vezérelhetõ a Tenda APP-on keresztül, akár utazás közben is, ami megkönnyíti a routerek valós idejû felügyeletét.

Élvezze a jövõ technológiáját a tendával
Az RX3-at úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a Wi-Fi 6 szabványt támogató okostelefonokkal és eszközökkel. Élvezze a legújabb generációs Wi-Fi szabványt a Tenda RX3-mal.


Tenda
RX3

Adatlap

Garancia
12 hónap + 48 hónap gyártói
LAN port
3 db
Dual Band
Igen
Sebesség
574+ 1201 Mbit
WAN port
1 db
Tri Band
Nem
SIM foglalat
Nem
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Nem
5G mobilinternet
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.