Asus RT-AX53U AX1800 Dual Band WiFi 6 Router
search
  • Asus RT-AX53U AX1800 Dual Band WiFi 6 Router

Asus RT-AX53U AX1800 Dual Band WiFi 6 Router

27 700,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
WI-FI 6 (802.11ax), 1xWAN, 3xLAN, Gigabit LAN, 2.4GHz 574Mbps, 5GHz 1201Mbps, Dual Band, Mesh WI-FI, USB
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Új generációs WiFi szabvány - WiFi 6 (802.11ax) szabvány, amely támogatja a MU-MIMO és OFDMA technológiát a jobb hatékonyság és átviteli sebesség érdekében.
Csatlakozás az Ön módján - Megoszthatja az internetet a 3G/4G dongle-rõl az útválasztóra, ha a dongle-t egy USB-portba dugja.
Ultragyors WiFi sebesség - Az RT-AX53U támogatja az 1024-QAM-et a drámaian gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatokhoz. A teljes hálózati sebesség körülbelül 1800 Mbps - 574 Mbps a 2,4 GHz-es sávban és 1201 Mbps az 5 GHz-es sávban.
Növeli a kapacitást és a hatékonyságot - Nemcsak a MU-MIMO, hanem az OFDMA technikát is támogatja a csatornák hatékony kiosztásához, a több eszközzel való egyidejû kommunikációhoz.
Védelem az otthoni hálózat számára - A Trend Micro? által támogatott Aiprotection blokkolja az internetes biztonsági fenyegetéseket az összes csatlakoztatott intelligens eszköz számára.
Jobb partner a Mesh rendszerrel - Kompatibilis az ASUS AiMesh WiFi rendszerrel a zökkenõmentes, egész otthonra kiterjedõ lefedettség érdekében.

Készítse fel otthonát a WiFi 6 (802.11ax) szabványra.
A csatlakoztatott személyes és IoT-eszközök növekvõ száma a hálózati sûrûség általános növekedéséhez vezetett, ami a jelenlegi WiFi szabvány határait feszegeti. A legújabb WiFi 6(802.11ax) szabvány jövõbiztos technológiákat, nagyobb hálózati hatékonyságot, gyorsabb WiFi sebességet, nagyobb lefedettséget és jobb akkumulátor-üzemidõt biztosít a csatlakoztatott eszközök számára, jelentõsen jobb hálózati élményt nyújtva a felhasználóknak.
*A WiFi 6(802.11ax) szabvány által nyújtott elõnyök kihasználásához 802.11ax-kompatibilis eszközökre van szükség.

Újgenerációs WiFi sebesség
Az RT-AX53U egy 2x2 kétsávos WiFi router, amely 80 MHz-es sávszélességet és 1024-QAM-ot biztosít a drámaian gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatokhoz. A mintegy 1800 Mbps teljes hálózati sebességgel - 574 Mbps a 2,4 GHz-es sávban és 1201 Mbps az 5 GHz-es sávban - az RT-AX53U 1,5-szer gyorsabb, mint a 802.11ac 2x2 kétsávos routerek.

Többeszközös háztartások számára készült
Az OFDMA és a MU-MIMO technológia forradalmi kombinációjával a 802.11ax technológia akár 4-szer nagyobb hálózati kapacitást és hatékonyságot biztosít forgalmas környezetben. A korábbi generációs 802.11ac WiFi egyszerre csak egy eszközt tudott kezelni minden egyes hálózati csatornán, ami a rendelkezésre álló sávszélesség nem hatékony felhasználását jelenti. A WiFi 6 (802.11ax) szabványban szereplõ OFDMA-támogatás minden csatornát kis alcsatornákra oszt, lehetõvé téve, hogy több eszközrõl* érkezõ jeleket összefogjanak és egyidejûleg továbbítsanak, csökkentve a késleltetést, ami zökkenõmentesebb és gyorsabb WiFi élményt eredményez.

Jobb akkumulátor-élettartam az eszközök számára
A Target Wake Time (TWT) lehetõvé teszi az RT-AX53U számára, hogy kijelölt idõközöket ütemezzen az eszközök számára az adatátvitelre. Ez lehetõvé teszi számukra, hogy akkor aludjanak, amikor nincs szükség a router jelére várni, így akár 7X-szeresére csökkentve az energiafogyasztást, jelentõsen javítva az akkumulátor élettartamát*.

Messzebbre mutató WiFi
A legújabb WiFi 6 (802.11ax) szabvány OFDMA technológiájával az RT-AX53U megnövelt WiFi jeltávolságot és jobb lefedettséget biztosít azáltal, hogy minden csatornát kisebb alcsatornákra oszt. Ezek az alcsatornák kisebb sávszélességgel rendelkeznek, így akár 80%-kal messzebbre1 jutnak, ami jobb WiFi-kapcsolatot eredményez az egész otthonában*.

Védelem az otthoni hálózat számára
Az RT-AX53U tartalmazza az ASUS AiProtectiont, a Trend Micro? Smart Home Network által támogatott, kereskedelmi szintû hálózati biztonsági rendszert. Az AiProtection segítségével minden csatlakoztatott eszköz védett, még akkor is, ha azok nem rendelkeznek saját vírusirtó képességgel - például IoT eszközök. Az AiProtection blokkolja a gyakori internetalapú támadásokat, mielõtt azok elérnék a hálózatot, és ha egy fertõzött eszközt észlel a hálózaton, az AiProtection azonnal blokkolja azt, hogy megakadályozza a személyes adatok rosszindulatú szerverekre történõ továbbítását.

Hatékony, egész házra kiterjedõ WiFi rendszer.
Ahogyan Ön szeretné.
A legtöbb esetben az RT-AX53U képes zökkenõmentes, megbízható WiFi-t biztosítani otthona minden részébe. A WiFi lefedettséget azonban számos tényezõ befolyásolhatja - a helyiségek elrendezése, az építõanyagok, sõt még a bútorok is. Az ASUS AiMesh egy innovatív új routerfunkció, amely orvosolja ezeket a problémákat: több ASUS router segítségével egy egész házra kiterjedõ WiFi hálózatot hoz létre. Az AiMesh nagy teljesítményû, rugalmas, és az ASUS router modelljeinek kombinációját is használhatja - megvédve ezzel a befektetését! Az AiMesh idõtakarékos központi vezérlést és zökkenõmentes roaming képességet biztosít. Az AiMesh olyan WiFi, amelyre mindig számíthatsz - minden eszközöd számára, mindig!

Csatlakozási lehetõségek
Az RT-AX53U egy Gigabites WAN-porttal, három Gigabites LAN-porttal és USB 2.0 porttal* rendelkezik. Az okostévé, a játékkonzolok, a NAS-tárolóeszközök, a biztonsági internet és még sok más eszköz mostantól saját dedikált porttal rendelkezhet, így az RT-AX53U a szilárd digitális otthoni csomópont lehet.


Asus
RT-AX53U

Adatlap

Garancia
12 hónap + 24 hónap gyártói
2,5Gbps LAN port
Nem
Típus
WI-FI 6 (802.11ax)
10Gbps LAN port
Nem
LAN port
3 db
Mesh WI-FI
Igen
2.4 GHz sebesség
574 Mbps
SFP csatlakozó
Nem
5 GHz sebesség
1201 Mbps
PoE csatlakozó
Nem
Dual Band
Igen
WAN port
1 db
Tri Band
Nem
USB csatlakozó
Igen
SIM foglalat
Nem
Quad Band
Nem
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Nem
5G mobilinternet
Nem
Gigabit LAN port
Igen
10/100 LAN port
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.