Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE Sapphire
search
  • Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE Sapphire

Samsung Galaxy Watch5 44mm LTE Sapphire

121 900,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 7 - 12 munkanapon belül
Kijelzõ mérete: 1,4, iOS, Android, <2 nap, Vízálló, IP68, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, SIM, NFC, Pulzusmérõ, Gyorsulásmérõ, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 43,4x44,4x9,8mm
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Kövesd nyomod egészséged még éjszaka is!

Már-már a bárányokat is számolja helyetted.

Továbbfejlesztett alváskövetõ technológiánkkal nyomon követheted az alvásod. A különbözõ alvástípusokat jelölõ 8 állati alvásszimbólum segítséget nyújt a lefekvési idõ megtervezéséhez és a horkolásészleléshez, valamint az alvásszakaszok (ébrenlét, könnyû alvás, mély alvás, REM) alaposabb megismeréséhez és nyomon követéséhez. Aludd ki magad éjszaka, hogy kellemesebben teljenek a nappalaid!

Szívén viseli a sorsod.

A nagy teljesítményû, 3 az 1-ben Samsung BioActive szenzor három egészségügyi érzékelõt vezérel hatékonyan: az optikai pulzusszámot, az elektromos szívérzékelõt (EKG) és a bioelektromos impedancia-analízist.


Bioelektromos impedancia-elemzés érzékelõ (BIA)

Figyeld a pulzusszámot és kövesd nyomon kardiovaszkuláris egészségedet, hogy észlelhesd a szokatlan pulzusszámot és ellenõrizhesd a vérnyomásodat!

Elektromos szívérzékelõ (EKG)

Az EKG valós idejû nyomon követése segít abban, hogy figyelemmel kísérhesd a szíved állapotát, megméri a pulzusszámod és a szívritmusod.

Optikai pulzusmérõ érzékelõ

Figyeld a pulzusszámot és kövesd nyomon kardiovaszkuláris egészségedet, hogy észlelhesd a szokatlan pulzusszámot és ellenõrizhesd a vérnyomásodat!


Minden lépés számít.

Te is szoktál edzeni? Ezzel az órával számolhatod a megtett lépéseket és az elégetett kalóriákat, sõt még a rutinokat is számon tarthatod. Akár több, mint 90 különbözõ gyakorlatot is nyomon követhetsz az órádról.

Pillanatok alatt visszapattan a csuklódra.

Hozzávetõleg 30 perc alatt tölthetõ fel 0-ról 45%-ra. Igen, mindössze ennyi idõ szükséges hozzá. Az elõdeihez képest nagyobb akkumulátornak és a gyorstöltésnek köszönhetõen pillanatok alatt útra kelhetsz.


Bemutatjuk a zafírkristály kijelzõt.

Bemutatjuk különösen tartós Galaxy Watch okosóránkat. A vízálló készülék, zafírkristályból készült prémiumminõségû elõlapi kijelzõje hatékonyabban ellenáll a karcolásoknak. Szinte bármivel szemben védelmet nyújt.

Egy óra számos tevékenységhez.

Válaszd ki a következõ kalandozásod helyszínét a Google Térkép segítségével, nézz YouTube-videókat, küldj szöveges üzeneteket, kérd a Bixby vagy a Google Assistant segítségét, telefonálj, vagy csak böngéssz az interneten. Ezeket eddig a telefonodon keresztül végezted? A Galaxy Watch5 okosóra ezek mindegyikére tökéletesen alkalmas. A Smart Switch funkció segítségével pedig a korábbi Galaxy Watch készülékeidrõl származó adatok megõrzése is gyerekjáték. Azt már említettük, hogy még a pontos idõt is kijelzi?


Óraszámlapok széles, színes választéka.

Az analógtól a digitálisig, a vintage-tõl a modernig, a te kezedben a döntés, hogy milyen óraszámlapot választasz. Válaszd a klasszikust vagy légy merészebb!

Szoros kapocs.

Válasz ki azt az egy óraszíjat, ami szinte minden szettedhez és alkalomhoz passzol! Ha szereted a változatosságot, akkor szerezz be többféle színû szíjat, hogy alkalomnak vagy kedvednek megfelelõen váltogathasd õket!

Alakítsd ízlésedhez!

Lélegzetelállító színekben kapható, hogy tökéletesen passzoljon a stílusodhoz. A nagyobb Galaxy Watch5 modell grafit, zafír és ezüst, a kisebb Watch5 okosóra változata pedig grafit, rózsaarany és ezüst színekben érhetõ el.


Samsung
SM-R915FZBAEUE

Adatlap

Üzenet és hívás kezelése
Igen
Bluetooth
Igen
Alvás figyelés
Igen
Garancia
12 hónap
Magasságmérõ
Nem
NFC
Igen
Elégetett kalória kijelzés
Igen
Mikrofon
Igen
Zene vezérlése
Igen
Kijelzõ mérete
1,4 "
Vízállósági szabvány
IP68
Wi-Fi
Igen
Tok mérete
43,4x44,4x9,8 mm
iOS kompatibilis
Igen
Android kompatibilis
Igen
Windows kompatibilis
Nem
Üzemidõ
<:2 nap
Vízállóság
Vízálló
GPS
Igen
Gyroscope
Igen
SIM foglalat
Igen
Pulzusmérõ
Igen
Gyorsulásmérõ
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.