Xiaomi Watch 2 Pro Silver
search
  • Xiaomi Watch 2 Pro Silver

Xiaomi Watch 2 Pro Silver

105 870,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
Kijelzõ mérete: 1,43, iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 5 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, SIM, NFC, Pulzusmérõ, Gyorsulásmérõ, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 47,6x45,9x11,8mm
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés



A Xiaomi Watch 2 Pro egy teljesen új intelligens élményt kínál a csuklód kényelmébõl. Töltsd le kedvenc alkalmazásaidat a Wear OS eszközzel, nyisd meg a kapcsolódás új szintjeit az LTE-vel, és tudj meg többet az egészségedrõl és a fitneszedrõl minden viseléssel.


Snapdragon W5+ Gen 1 platformmal mûködik
Ultragyors és energiatakarékos 4 nm-es processzor


Fejlett egészségügyi és edzéskövetés
A pulzusszám, a SpO2, az alvás és sok más adat sokoldalú elemzése.


AMOLED kijelzõ
Kristálytiszta
Fényes és tiszta 1,43 AMOLED kijelzõ A legfontosabb információk egy pillantással.


Igényes rozsdamentes acél tok
A Xiaomi Watch 2 Pro gyönyörûen a klasszikus karóra szellemében készült, 46 mm-es számlapjával, párizsi körömkerettel és kiváló minõségû, finoman polírozott rozsdamentes acél testtel. Az óraszíj 2 színben kapható.


Klasszikus forgó korona
Két oldalsó gomb
A mechanikus karórák örökségét folytatva a forgó korona zökkenõmentes és intuitív módon navigálhat a Xiaomi Watch 2 Pro készüléken. A két oldalsó gomb további funkcionalitást és kényelmet kínál.


Új intelligens élmény a Google Wear OS rendszerrel
Használja ki a Google-alkalmazások erejét közvetlenül a csuklóján
A több mint 200 népszerû harmadik féltõl származó alkalmazással a Xiaomi Watch 2 Pro végtelen lehetõségeket kínál a legjobb okosélethez.


A pénztárcád, a csuklódon
A Google Wallet segítségével az NFC használatával történõ fizetéshez koppintással fizethet, vagy megjelenítheti a fizetési QR-kódot a beolvasáshoz. Hagyja otthon régi pénztárcáját, és köszöntse be az új fizetési módot ? soha nem volt ilyen egyszerû.


Könnyedén navigálhat
A nagyításhoz vagy kicsinyítéshez forgassa el a koronát. A Google Assistant* hangos navigációval kihangosíthatja.


Kérjen segítséget a Google-tól a Google Asszisztenshez
Egyszerûen mondja azt, hogy ?Ok, Google?. A Google Asszisztens felszabadítja a kezét, és meghallgatja hangutasításait, hogy segítsen vezérelni okoseszközét vagy okosotthoni termékét.


Tekintse meg a fényképek elõnézetét és készítsen fényképeket távolról
A Xiaomi Watch 2 Pro támogatja a távoli fényképezést és a fényképek elõnézetét. Egyszerûen nyomja meg az exponáló gombot, és örökítse meg kedvenc pillanatait útközben. Támogatja a time-lapse fényképezést is, így több teret ad a kreativitásnak.


Szinkronizálja az értesítéseket
A Xiaomi Watch 2 Pro gyorsan szinkronizálja a fontos értesítéseket okostelefonjáról, így segít nyomon követni a fontos üzeneteket, bejövõ hívásokat, emlékeztetõket és egyebeket.


Független hálózat
A Xiaomi Watch 2 Pro közvetlenül csatlakozhat a 4G LTE-hez, ami azt jelenti, hogy telefon nélkül szinkronizálhat. Streameljen zenét online, navigáljon a következõ úticéljához, és élvezze kedvenc online alkalmazásait, mindezt a csuklójáról.


Mindig maradj kapcsolatban
Független eSIM-kártyájával a Xiaomi Watch 2 Pro segítségével telefon nélkül fogadhat hívásokat és válaszolhat az üzenetekre. Tartsa meg a már meglévõ számot, vagy kérjen egy másikat ? a választás az Öné


Nagyobb tárolóhely
A Xiaomi Watch 2 Pro nagyobb tárhelyével több tartalmat tárolhat offline, legyen szó zenekönyvtáráról, harmadik féltõl származó alkalmazásokról vagy kedvenc óralapjairól.


Hosszú élettartamú akkumulátor
Nagy kapacitású akkumulátorával és hatékony processzorával a Xiaomi Watch 2 Pro tartós energiát biztosít.


150+ sportmód
Csináld amit szeretsz
A Xiaomi Watch 2 Pro több mint 150 sportmódot támogat, így minden kedvenc tevékenységében nyomon követheti fejlõdését. Az optimalizált professzionális algoritmusmodellek pontos edzésadatokat és elemzéseket biztosítanak, hogy még tovább fokozzák a fejlõdést.


Független GNSS öt mûholdas helymeghatározás
Az L1 + L5 kétsávos globális navigációs mûholdrendszer használatával a Xiaomi Watch 2 Pro könnyedén megbirkózik az összetett környezetekkel a gyorsabb helymeghatározásnak és a pontos követésnek köszönhetõen.


5 ATM vízállóság
Élvezze a csobbanást
Az 5 ATM vízállósággal a Xiaomi Watch 2 Pro nem fél a nedvességtõl, így könnyedén nyomon követheti a víz alatti gyakorlatokat.


Testösszetétel mérés
Számszerûsítse elõrehaladását
A bioelektromos impedancia érzékelõk és tudományos algoritmusok segítségével a Xiaomi Watch 2 Pro mindenféle egészségügyi adatot képes mérni, például a testzsírszintet, az alapvetõ anyagcsere sebességet és a csontok sótartalmát. Ismerje meg jobban saját testét, és kövesse nyomon a fejlõdését.


Alvásfigyelés
Aludj jobban a tudomány mellett
A Xiaomi Watch 2 Pro nemcsak az alvásidõ nyomon követésében segít, hanem az alvási szakaszok megkülönböztetésére is képes, és más többdimenziós adatokat is nyomon követhet, mint például a pulzusszám, a vér oxigénszintje és a légzés minõsége.


Menstruációs ciklus követése
Maradjon naprakész a ciklusa menstruációs nyilvántartásával és elõrejelzéseivel.


Egész napos stresszfigyelés
Figyelje stresszszintjét a nap folyamán, hogy fokozza az éberséget.


Mutasd meg a stílusod
Számtalan óralap közül választhat
A Xiaomi Watch 2 Pro több mint 20 beépített óralappal rendelkezik, köztük több dinamikus óralappal. A kifinomult eleganciától a taktikai hasznosságig biztosan megtalálja a tökéletes párját.







Xiaomi
BHR7216GL

Adatlap

Bluetooth
Igen
Üzenet és hívás kezelése
Igen
Garancia
12 hónap
Alvás figyelés
Igen
NFC
Igen
Magasságmérõ
Nem
Mikrofon
Igen
Elégetett kalória kijelzés
Igen
Kijelzõ mérete
1,43 "
Zene vezérlése
Igen
Wi-Fi
Igen
Vízállósági szabvány
5 ATM
iOS kompatibilis
Igen
Tok mérete
47,6x45,9x11,8 mm
Android kompatibilis
Igen
Windows kompatibilis
Nem
Üzemidõ
>:1 hét
Vízállóság
Vízálló
GPS
Igen
Gyroscope
Igen
SIM foglalat
Igen
Pulzusmérõ
Igen
Gyorsulásmérõ
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.