Evolveo Easyphone EP-500 Black
search
  • Evolveo Easyphone EP-500 Black

Evolveo Easyphone EP-500 Black

16 520,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
hagyományos, 1,8, MicroSDHC, 2G, Bluetooth, Magyar menü
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Egyszerû kezelés

Az EVOLVEO EasyPhone mobiltelefon kezelése a lehetõ legnagyobb mértékben le lett egyszerûsítve, mint például a nagy számokkal és betûkkel ellátott billentyûzet, továbbá a könnyen olvasható színes kijelzõ. A billentyûk egyesével el vannak választva, amellyel tovább egyszerûsödik a készülék kezelése. A készülék hátlapján található egy SOS gomb, amely megnyomása után a telefon automatikusan tárcsázza az elõre elmentett számot, illetve részüzenetet is képes küldeni.

Asztali töltõ

A telefonhoz tartozik a praktikus asztali töltõ, melynek segítségével egyszerûen tölthetõ a készülék, elég megfelelõen a töltõbe állítani a készüléket, és a töltés automatikusan megkezdõdik.

FM rádió

A készülék rendelkezik egy beépített antennával is, ennek köszönhetõen akár rádiót is hallgathat. A rádióállomásokat automatikusan behangolja, a hang pedig a minõségi hangszórón keresztül jut el a felhasználóhoz. Ezek a funkciók mind a telefon kényelmes használatát teszik lehetõvé.

Fényforrás

Apraktikus fényforrást akár a készülék kikapcsolt állapotában is használhatja. A fényforrás ki- és bekapcsolását egy, a telefon oldalán található, különálló gombbal lehet megtenni.

Memóriakártya

A telefon támogatja a microSDHC memóriakártyán tárolt zenék lejátszását. A kiválasztott hangfájlt akár csengõhangként, új bejövõ üzenet jelzéseként, vagy akár ébresztõként is használhatja.


Evolveo
SGM EP-500-BK

Adatlap

Bluetooth
Igen
Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
hagyományos
NFC
Nem
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Nem
Kijelzõ átmérõje
1,8 "
Memóriakártya típusa
MicroSDHC
Hálózati technológia
2G
Dual SIM
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.