Panasonic KX-TU446EXG Grey
search
  • Panasonic KX-TU446EXG Grey

Panasonic KX-TU446EXG Grey

30 020,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
hagyományos, 2,4, MicroSD, 3G, 1000mAh, Bluetooth, 110g, Magyar menü, Angol menü
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Elsõbbségi hívás kihangosítóval
Akár öt elõre megadott telefonszámra küldhetõ SMS és kezdeményezhetõ hívás. A funkció a beszélgetést automatikusan ki is hangosítja.

GPS funkciós helymegállapítás
Elsõbbségi hívás használatakor az SMS üzenetekhez csatolhatók a GPS helymeghatározási adatai. A beállított számokról érkezõ SMS-ekre válaszul a készülék képes automatikusan elküldeni a helymeghatározási adatokat.

Könnyen olvasható 2,4'' képernyõ
A nagy képernyõ az erõs kontrasztnak köszönhetõen nagyon könnyen olvasható. A menü, a pontos idõ és a hívó fél jól láthatóan megjelenik.

Ütésálló
Masszív kialakítása megvédi a zsebbe vagy táskába elrakott, vagy akár leejtett telefonkészüléket is. Az ütésálló eszköz biztonsággal ellenáll akár 1,5 m-es zuhanásnak. A telefon ellenálló képességét az USA hadügyminisztériumának eszközeinél alkalmazott MIL-STD-810G.516.7 szabvány szerint vizsgálták be.

Testreszabható hangrendszer (ekvalizer) erõs beszédhangosítással
Az egyes frekvenciatartományok hangereje külön módosítható. A felhasználó három különféle hangzás közül választhat. A hangzás a másik fél beszédhangjától függõen mindig a legjobban érthetõre állítható be. Emellett a normál mobiltelefonok maximális hangerejét meghaladó hangerõt képes biztosítani. Így a nehezebben halló idõs emberek is könnyen használhatják a készüléket.

Hallókészülék-kompatibilis
A felhasználó hallókészülék viselésekor is tisztán, a környezeti zajok nélkül hallhatja a beszélgetést. A telefon besorolása az ANSI C63.19 vizsgálati módszer M3/T4 fokozatának felel meg.
Hosszú készenléti idõ
A telefon teljesen feltöltés után körülbelül 25 napig (akár 600 óráig) készenlétben marad*. * A valós akkuteljesítmény a használat módjától és a környezettõl függ.

Panasonic
KX-TU446EXG

Adatlap

Bluetooth
Igen
Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Tömeg
110 g
Típus
hagyományos
NFC
Nem
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Igen
Kijelzõ átmérõje
2,4 "
Memóriakártya típusa
MicroSD
Hálózati technológia
3G
Dual SIM
Nem
Akkumulátor kapacítás
1000 mAh
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.