Apple iPhone 15 Pro 256GB White Titanium
search
  • Apple iPhone 15 Pro 256GB White Titanium

Apple iPhone 15 Pro 256GB White Titanium

581 860,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 8 - 13 munkanapon belül
okostelefon, iOS, 6,1, Hátlapi kamera:48 +12 +12MP, Elõlapi kamera:12MP, RAM:8GB, ROM:256GB, Nem bõvíthetõ, 5G, 3274mAh, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 187g, Magyar menü, Angol menü
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Titánból megformálva.
Az iPhone 15 Pro az elsõ iPhone, amelyhez ûrtechnológiai minõségû titánt használtunk, méghozzá a Mars-missziók ûrjármûveihez is alkalmazott ötvözetet.
A titán szilárdság-tömeg aránya az egyik legjobb a fémek között, így eddigi legkönnyebb Pro-modelljeinket alkothattuk meg belõle. Amint kézbe veszel egyet, érezni fogod a különbséget.


A videojátékok lehengerlõ hõse.
Ez az Apple GPU-k történetének eddigi legnagyobb átalakulása. Az A17 Pro a korábbiakét magasan felülmúló grafikai teljesítményével teljesen új fejezetet nyit az iPhone-chipek történetében.
A hihetetlenül részletgazdag környezetekkel és még valósághûbb karakterekkel a mobilos játékok lenyûgözõen mutatnak és teljesen magukkal ragadnak. Az iparágban egyedülálló gyorsaságával és hatékonyságával az A17 Pro külön sebességkategóriát teremt.


Egy kamera legmerészebb kreatív ötleteid megvaló&shy,sításához.
A bámulatosan rugalmas képkomponálástól a portrék új generációjáig ? legnagyobb teljesítményû iPhone-kamerarend&shy,szerünkkel lenyûgözõ dolgokra leszel képes.


Az iPhone 15 Prón többféle fókusztávolsággal fotózhatsz. Mintha mindig hét professzionális objektív lenne a zsebedben.


Az eddigi legfejlettebb 48 megapixeles fõ kamerával szupernagy felbontású, még részletesebb és színekben gazdagabb fotókat készíthetsz.
A különbség igazán szembetûnõ lesz a portréidon. És többé már nem kell külön átváltanod Portré módra. Ha embereket, kutyákat vagy cicákat fotózol, az iPhone automatikusan rögzíti a mélységélesség-adatokat. Így azonnal megnézheted a fotódat portréként, mûvészien elmosott háttérrel, vagy késõbb, a Fotók appban is láthatod, hogy mutat ebben a formában.


120 mm-es zoom.
Az iPhone 15 Pro Maxhoz kompakt Pro kamerarendszerünkbe egy ötszörös nagyítású telefotókamerát terveztünk, az iPhone történetének eddigi legnagyobb optikai zoomjával.
Mostantól távolabbról is élesebb fotókat készíthetsz ? például egy zseniális képet a barátaidról vagy a gyereked focimeccsen lõtt góljáról.


A Mûvelet gomb akcióra kész.
A vadonatúj Mûvelet gombbal kedvenc funkciód egy gombnyomásra van. Miután beállítottad a választott funkciót, eléréséhez nyomd meg hosszan a gombot.
Alapértelmezés szerint a Mûvelet gombbal a Csengõ és a Csendes üzemmód között válthatsz. Ha másik funkciót választasz ki hozzá, a Vezérlõközpontból némíthatod le az iPhone-odat. Vagy használhatsz fókuszszûrõket, melyekkel automatikusan Csendes üzemmódba teheted.
Bármivel foglalkozol, a Mûvelet gomb mindig készen áll. Elérheted vele a Kamerát egy spontán szelfihez. Felvehetsz egy gyors hangjegyzetet. De akár a Parancs opciót is választhatod, mellyel megnyithatsz egy tetszõleges appot, vagy elvégezhetsz egy sor mûveletet ? felkapcsolhatod például a lámpákat a nappalidban, és elindíthatod a zenét.


Száguldó gigabitek.
Az iPhone 15 Pro az elsõ iPhone, amely támogatja az USB 3 szabványt.5 Ez hatalmas elõrelépést jelent az adatátviteli sebességben, és minden eddiginél jobban felgyorsítja a professzionális munkafolyamatokat.
Az új USB?C csatlakozónak köszönhetõen Macedet és iPadedet ugyanazzal a kábellel töltheted, mint iPhone 15 Pródat, így elbúcsúzhatsz a kábelrengetegtõl.


A vadonatúj Wi?Fi 6E technológiával akár kétszer gyorsabban hasít a vezeték nélküli net. A fájlok feltöltése és letöltése is villámgyors.


Egy forgalmas pályaudvaron vagy zsúfolt parkban szeretnél valakit megtalálni? A Lokátor Precíziós keresés funkciójával könnyedén megoldhatod.


Az új, második generációs ultraszélessávú chippel mûködõ Precíziós keresés hatótávolsága a háromszorosára nõtt, így képes pontosan elvezetni a barátodhoz.


A Precíziós kereséshez az iPhone 15-öt vagy iPhone 15 Prót használó ismerõseid a Lokátor appban megoszthatják tartózkodási helyüket úgy, hogy csak te lásd. Az egész igazán egyszerû ? és teljesen privát.


Az üzemideje is egyértelmûen Pro.
Az iPhone 15 Pro számtalan fejlett új funkciója mellett is nagyszerû egész napos üzemidõt kínál.


Innovációink a változásért.
Ami neked fontos, az Apple-nek is fontos. Az adataid felett nagyobb kontrollt adó adatvédelmi funkcióktól az újrahasznosított, a környezetre káros hatásokat minimalizáló anyagok részarányának növelésén át egészen az olyan beépített funkciókig, melyek abban segítenek, hogy az iPhone-t mindenki használhassa.


Kontaktposzter.
Készíts saját posztert, amelyet a kontaktjaid látnak, amikor õket hívod. Válaszd ki hozzá az egyik kedvenc képedet vagy Memojidat, valamint a neked tetszõ betûtípust, és már kész is van a saját névjegykártyád.


NameDrop.
Szeretnél valakivel kontaktadatokat cserélni? Csak tartsd közel az iPhone-odat az övéhez. Mindketten kiválaszthatjátok, mit szeretnétek egymással megosztani, és az információcsere azonnal megtörténik.


Élõ matricák.
Érintsd meg és tartsd lenyomva egy fotó bármely elemét, hogy a háttérrõl leemelve matricává alakíthasd. Effektekkel akár domború vagy fényes hatásúvá is változtathatod õket, Live Photóidból pedig animált matricákat is létrehozhatsz.

Apple
MTV43

Adatlap

Bluetooth
Igen
Akkumulátor kapacítás
3274 mAh
Garancia
12 hónap
Wi-Fi
Wi-Fi 6/ax
Tömeg
187 g
Típus
okostelefon
Operációs rendszer
iOS
NFC
Igen
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Igen
Kijelzõ átmérõje
6,1 "
Memóriakártya típusa
Nem bõvíthetõ
Hálózati technológia
5G
Dual SIM
Nem
Belsõ háttértár
256 GB
Elõlapi kamera
12 MP
Hátlapi kamera
48 +12 +12 MP
Rendszer memória
8 GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.