Nokia G42 128GB DualSIM Grey
search
  • Nokia G42 128GB DualSIM Grey

Nokia G42 128GB DualSIM Grey

78 580,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 7 - 12 munkanapon belül
okostelefon, Android, 6,56, Hátlapi kamera:50 +2 +2MP, Elõlapi kamera:8MP, RAM:6GB, ROM:128GB, MicroSD, 5G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 193,8g, Magyar menü, Angol menü
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Elképesztõ sebesség
Fedezd fel az 5G nyújtotta lehetõségeket és élvezd a böngészést, vásárlást és fényképek megosztását akadásmentesen. És intézz el mindent az akár 3 napig üzemelõ akksival, anélkül, hogy a töltõ miatt aggódnál.

Letisztult
A hátlapi háromtagú kamera a legújabb MI-alapú algoritmusainkkal együttmûködve a legjobb teljesítményt nyújtja gyengébb fényviszonyok mellett is, hogy éjjel-nappal készíthess fényképeket a közösségi oldalaidra. És amikor videót rögzítesz, az OZO 3D hangfelvétel felelõs azért, hogy a hangzás ugyanolyan pontos legyen, mint a látvány.

Felhõtlen szórakozás
Élvezd a látványt a 6,56 hüvelykes HD+ kijelzõn, és görgess simábban a 90 Hz-es frissítési gyakorisággal. Az OZO Playback még tisztább hangzást biztosít, hogy egyetlen ütemrõl se maradj le. Ha zajos helyen jársz, a hangerõsítõ üzemmód felerõsíti a hangokat, hogy csak azt halld, amit tényleg szeretnél.

Javítsd magadnak
Veled is elõfordult már, hogy leejtetted a telefonodat, és repedt kijelzõvel kellett használnod? Van rá megoldásunk! A QuickFixnek köszönhetõen a Nokia G42 5G otthon is megjavítható. Mindössze néhány alkatrészre és eszközre van szükséged az iFixittõl.

Letisztult design
A virtuális memória segítségével 2 GB tárhelyet hasznosíthatsz extra RAM-ként, ami segíti a telefon még gyorsabb mûködését. Röviden: ha túl sok alkalmazást futtatsz egyszerre, csak kapcsold be ezt a funkciót, és garantáltan érezni fogod a különbséget.

Nagyon biztonságos
Az Android 13-mal jobban szabályozhatod, hogy az alkalmazások mely adataidhoz férhetnek hozzá, ideértve fényképeid, videóid és a vágólapelõzményeid. Az akár 3 éven át járó havi frissítésekkel jó ideig nem kell aggódnod adataid biztonságáért.

Nokia
101Q5003H052

Adatlap

Bluetooth
Igen
Akkumulátor kapacítás
5000 mAh
Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Wi-Fi
Wi-Fi 6/ax
Tömeg
193,8 g
Típus
okostelefon
Operációs rendszer
Android
NFC
Igen
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Igen
Kijelzõ átmérõje
6,56 "
Memóriakártya típusa
MicroSD
Hálózati technológia
5G
Dual SIM
Igen
Belsõ háttértár
128 GB
Elõlapi kamera
8 MP
Hátlapi kamera
50 +2 +2 MP
Rendszer memória
6 GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.