Thrustmaster T.Flight Full Kit X
search
  • Thrustmaster T.Flight Full Kit X

Thrustmaster T.Flight Full Kit X

87 430,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
Joystick/gázkar/pedál szett, PC/XBOX ONE/X/S, USB
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Minden egyben, kompakt megoldás a teljes elmerülés érdekében
Az Xbox One elsõ plug-and-play joystickja, a T.Flight Hotas One a következõ generációs Xbox Series X|S konzolokkal is kompatibilis. Ergonómikus, valósághû kialakításának köszönhetõen, amelyet a repülõgép repülésvezérlõ rendszerei ihlettek, ez a joystick hihetetlen mértékû elmerülést tesz lehetõvé Xbox konzolokon.

Precíz, sokoldalú és sima kormány
Speciális funkciók az optimalizált élmény érdekében. Ezek az elsõ kormánypedálok, amelyek a S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) csúszósínrendszerrel rendelkeznek: technológiai csoda 4 csúszósínnel, ipari minõségû alumíniumbl, a hihetetlenül sima csúszó mozgás érdekében. Önközpontú kormánytengellyel rendelkezik a sima és kiegyensúlyozott mozgás érdekében, valamint hosszú hatótávolsággal a kkormánytengelyen a precíz manõverekért.

Kompakt és praktikus
A T.Floght Hotas One leszerelhetõ és két ellentétes irányba is állítható:
,- Leválasztva az autentikus pilótaélményért
,- Csatlakoztatva a nagyobb stabilitásért és a kevesebb helyigényért

Realisztikus, ergonómikus joystick
A joystick ergonómikus kialakítása minden típusú repüléshez illeszkedik. A nagy kéztámasz segít kezét egy nagyon stabil de kényelmes helyzetben tartani játék közben, így könnyen reagálni tud a finom mozdulatokra is. Állítsa be a kar ellenállását igényeinek és preferenciáinak megfelelõen.

Egy joystick az összes típusú repülési élményhez
A joystick realisztikus, ergonómikus kialakítása minden típusú repüléshez alkalmazkodik. A széles kartámasz segít a játékosoknak kezüket egy nagyon stabil pozícióban tartani, így a kar könnyen reagál a kis mozgatásokra is. Állítsa be a kar ellenállását saját szükségleteinek és preferenciáinak megfelelõen. Az alap súlyozott a nagyobb stabilitás érdekében játék közben.

S.M.A.R.T? technológia
Egyedülálló csúszósín-rendszer a tökéletesen sima gázkar csúszás érdekében - precíz és kényelmes, 3,2 hüvelykes/80 mm-es mozgási tartomány a precíz manõverekhez. A meghúzó csavar segítségével a felhasználók saját ízlésüknek megfelelõen állíthatják be a kar súrlódási szintjét.

Thrustmaster repülésszimulációs ökoszisztéma
A TFRP kormányrendszer elengedhetetlen minden játékos számára, aki élvezi a repülésszimulációs játékokat. A TFRP nagyobb elmerülést tesz lehetõvé: a kormányt és a fékeket lábbal vezérelheti, csakúgy, mint egy valódi repülõgép esetében.

Két különbözõ fékpedál az optimális repülési élményért
A két különbözõ fékpedál a legtöbb felhasználó számára ideális, 10 hüvelyk/25 centiméter hosszúak (12/45-ös cipõméretekig). A differenciálfék tengelyét a lekerekített központi tengelyen lévõ markolat azonosítja.

,

Thrustmaster
4460211

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
Joystick/gázkar/pedál szett
Csatolófelület
USB
Platform
PC/XBOX ONE/X/S
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.