Thrustmaster T.Flight Stick X USB Joystick Black
search
  • Thrustmaster T.Flight Stick X USB Joystick Black

Thrustmaster T.Flight Stick X USB Joystick Black

21 030,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
Joystick, PC/PS3, USB
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Thrustmaster T.Flight Stick X, Joystick kormányvezérléssel, újraprogramozható gombok és tengelyek, forgó fogantyú, integrált fojtószelep, tûzkapcsoló, PC/USB-kompatibilis

Minden egyben joystick Pc-hez
A T.Flight Stick X egy precíz, stabil és teljes joystick kezdõ pilóták számára, akik fejleszteni szeretnék virtuális repülési készségeiket. A Plug&amp,Play joystick kompatibilis az összes számítógépes repülésszimulációs játékkal, valamint egyedülálló ergonomikus kialakításának köszönhetõen bármilyen típusú játékhoz használható: polgári és kereskedelmi repülésekhez, ûrkalandokhoz stb..

Programozható mûveletgombok és tengelyek
Használja ki a joystick adottságait a 12 mûveleti gombbal és 4 tengellyel, amelyek mindegyike nagymértékben programozható, valamint beépített gázkarral is rendelkezik.

Forgatkormány
Kötelezõ kellék a gyors, intuitív, hatékony kezeléshez mindenképpen, bármilyen játéktípusban. A fogantyú forgása a helyén rögzíthetõ, így valóságosabb repülési élményt érhet el.

Sokoldalú trigger
A fékkioldó tökéletesen illeszkedik a polgári repüléshez, míg a gyorstüzelés opciót felhasználhatja a katonai repülések során.

Integrált fojtószelep
Az integrált fojtószelep a súlyozott alap része, így biztosított az optimlis és ergonomikus elhelyezés, valamint valósághû reakciókat biztosít.


Thrustmaster
2960694

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
Joystick
Csatolófelület
USB
Platform
PC/PS3
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.