Toshiba 8TB 7200rpm SATA-600 256MB MG Series MG08ADA800E
search
  • Toshiba 8TB 7200rpm SATA-600 256MB MG Series MG08ADA800E

Toshiba 8TB 7200rpm SATA-600 256MB MG Series MG08ADA800E

95 130,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 10 - 15 munkanapon belül
8TB, 7200RPM, SATA3, 256MB, 3,5 , MG Series, Vállalati
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

NAGY KAPACITÁSÚ NAGYVÁLLALATI TÁROLÓESZKÖZ
Az 1?16 TB formázott kapacitásban elérhetõ MG Series magas kapacitásigényû nagyvállalati kiszolgálókhoz és tárolórendszerekhez tervezett merevlemez-meghajtókat kínál.

MAGASABB TELJESÍTMÉNY MAGASABB KÖVETELMÉNYEKHEZ
A nagyvállalati környezetek egyre növekvõ követelményeket támasztanak, de az MG Series kiállja a próbát. A sorozat minden modellje 550 TB/év terhelhetõséget nyújt, mely átlagosan tízszer nagyobb az asztali számítógépekben használt merevlemezek terhelésénél. A meghajtók kiváló teljesítményét bármikor igénybe veheti, hiszen a nonstop mûködés alapjellemzõje az összes modellnek.

INTEGRÁLT FORGÁSREZGÉS-ÉRZÉKELÕK
A hagyományos merevlemezek nemkívánt rezgések kibocsátásával befolyásolhatják a több beépítõhelyes rendszerek mûködését. Az MG Series nagy fokú megbízhatóságát az teremti meg, hogy korszerû szabályozási és érzékelési technológiákkal minimálisra csökkentik a vibrációs hatásokat. Több érzékelõjük a legkisebb behatást is észleli, a beépített forgásrezgés-érzékelõk pedig ellensúlyozzák a forgásrezgések hatását, így kiküszöbölve a több beépítõhelyes tárolórendszerekben gyakran fellépõ vibrációt.

KRITIKUS ADATOK BIZTONSÁGOS TÁROLÁSA
Adatai kritikus fontosságúak, és nem érdemes kockáztatnia õket. A Toshiba fejlett technológiáit kifejezetten a biztonság növeléséhez fejlesztettük nagyvállalati felhasználók számára. A Persistent Write Cache Technology biztosítja az adatai védelmét még akkor is, ha megszakad a meghajtó tápellátása a lemezre történõ írás közben. Az adatokat a meghajtó egy nagyméretû Flash-alapú gyorsítótárba menti, majd a tápellátás visszaálltakor befejezi azok lemezre írását.

FEJLETT TECHNOLÓGIÁK
Az innovatív Toshiba Stable Platter Technology minimalizálja a rezgéseket a motortengely mindkét végének stabilizálásával. Ez növeli a követés pontosságát, és így az olvasási és írási mûveletek teljesítményét is. Emellett a Toshiba Dynamic Cache Technology, mely egy beépített pufferkezelõvel ellátott önálló gyorsítótár-algoritmus, optimalizálja a gyorsítótár-foglalások módját az olvasási és írási mûveletek során, így képes kielégíteni a valós idejû felhasználás magas szintû teljesítménykövetelményeit.

NAGY TÁROLÁSI SÛRÛSÉG
Az MG08 és az MG07 héliummal töltött házú, hagyományos mágneses adatrögzítésû (CMR) merevlemez-meghajtó. Energiahatékony mûködésével, valamint nagy tárolási sûrûségével a teljes életciklusra vetítve gazdaságosabb megoldást nyújt a felhõszolgáltatók és a nagyvállalati tárolórendszerek szolgáltatói számára. Az MG08 és az MG07 sorozat emellett a Toshiba Group lézeres hegesztési technológiájával garantálja, hogy véletlenül se szökhessen ki a hélium a meghajtó burkolatából. Az MG08 sorozat 16 TB-os (9 lemeztányéros) kivitelben kapható, az MG07 sorozat 14 TB-os (9 lemeztányéros) és 12 TB-os (8 lemeztányéros) változatban is elérhetõ.

HATÉKONYABB ADATTÁROLÁS ? RUGALMASAN
A nagyvállalati felhasználók rugalmasságot igényelnek ? az MG Series pedig ezt szem elõtt tartva 6 Gbit/s sebességû SATA és kétportos, 12 Gbit/s sebességû SAS csatolófelületet biztosít, továbbá támogatja a kívánt blokkméret kiválasztását (512e, 4Kn, 512n). Emellett ,a Toshiba-merevlemezek elérhetõk Self Encrypting technológiával vagy Sanitize Instant Erase (SIE) technológiával is, melynek köszönhetõen az adatok azonnal törölhetõk, és nem kell órákat töltenie a meghajtó tartalmának felülírásával.

NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM
A Toshiba 50 éve a technológiai újítások világszerte ismert úttörõje ? ez a tudás biztosítja a merevlemez-meghajtóink termékcsaládjának kiváló minõségét. Nagy kapacitásra és teljesítményre tervezett meghajtóinkat azzal a biztos tudattal használhatja tárolórendszerében, hogy a Toshiba gazdag tapasztalata áll mögöttük. Az Enterprise Capacity Hard Drive - MG Series sorozat 5 év kibõvített jótállással kerül forgalomba, hogy még nagyobb nyugalommal bízhassa rá adatait.

Toshiba
MG08ADA800E

Adatlap

Garancia
12 hónap + 48 hónap gyártói
Tárolókapacitás:
8TB
Felhasználási terület:
Vállalati
Fordulatszám:
7200RPM
Cache:
256MB
Csatolófelület:
SATA3
Méret:
3,5 "
Termékcsalád:
MG Series
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.