Yealink MP50 Microsoft Teams Edition VoIP telefon
search
  • Yealink MP50 Microsoft Teams Edition VoIP telefon

Yealink MP50 Microsoft Teams Edition VoIP telefon

61 130,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 10 - 15 munkanapon belül
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

A számítógép vagy mobiltelefon perifériájaként mûködõ MP50 ideális a mindennapi asztali irodai és hot-desking használathoz, mivel a softphone-felhasználóknak felhasználóbarát felhasználói felülettel és prémium hangteljesítménnyel nyújt ismerõs telefonálási élményt. Az ergonomikus kézibeszélõ és a kihangosító mikrofon a viselési stressztõl mentes készülékeket elõnyben részesítõ ügyfelek számára is megfelelõ.

All-in-One UC munkaállomás
Mivel a modern munkahelyeken minden eddiginél fontosabb a hatékonyság és a termelékenység, egy All-in-One UC munkaállomás segíthet a hívások eszközönkénti kezelésében.


Az USB és Bluetooth csatlakozási lehetõségekkel, kihangosítóval, 4 hüvelykes többpontos érintõképernyõvel és USB hub funkcióval az MP50 képes több eszközt egyetlen telefonba integrálni az egységes hívásvezérlés érdekében.

Plug and Play,
Mindig készen áll az UC-hívásokra
A Microsoft Teams és a Skype for Business programmal kompatibilis MP50 USB-telefon a PC-hez vagy mobiltelefonhoz való csatlakoztatás után automatikusan felismerõdik, és az intuitív felhasználói felület segítségével azonnal készen áll a hívások kezdeményezésére vagy fogadására.

Egyszerû és áttekinthetõ felhasználói felület,
Kezelje eszközeit és hívásait egy ujjheggyel
A 4 hüvelykes érintõképernyõn a csatlakoztatott eszközök egyszerû kattintásokkal kezelhetõk. A hívásvezérléshez pedig a Yealink MP50 mind a kemény billentyûzetet, mind az érinthetõ kijelzõt kínálja a hívásfogadáshoz, a hívásfogadáshoz, a némításhoz és a hangszóró üzemmódhoz, ami rendezett munkavégzést biztosít, és egységes, intuitív és jól látható interaktív élményt nyújt.

HD hangminõség,
Professzionális és zajmentes hangzás
A Yealink Optima HD hangnak és a Yealink Noise Proof technológiának köszönhetõen az MP50 kristálytiszta hangkommunikációs élményt nyújt minden felhasználó számára a nyitott munkaterületen vagy közös helyiségben. Az AEC-vel ellátott teljes duplex kihangosító szintén magával ragadó hangzást biztosít akár kihangosított hívásokhoz, akár zenéhez.

Tömeges telefonkészülék mesteri használata
Támogassa munkatársait, frissítse és frissítse telefonjait tömegesen, és kapjon valós idejû riasztásokat, például a rossz hívásminõségrõl vagy a firmware frissítés hibájáról olyan professzionális kezelési platformokkal, mint a Teams Admin Center (TAC) és a Yealink Management Cloud Service (YMCS).

MP50 USB telefon | A funkciók áttekintése

- 4 hüvelykes kapacitív érintõképernyõ
- 3 portos USB 3.0 hub
- Támogatja a Bluetooth-fejhallgatót
- Támogatja a BT50 dongle-t PC-hez
- Támogatja a Busylightot
- Optimális HD hang
- Yealink zajálló technológia
- Full-duplex kihangosító kihangosító AEC-vel
- Dedikált csapatok gomb
- Microsoft Teams-hez igazított felhasználói felület
- Teams és Skype for Business kompatibilis


Yealink
1301110
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.