SJCAM SJ4000 Sportkamera Black Waterproof Case
search
  • SJCAM SJ4000 Sportkamera Black Waterproof Case

SJCAM SJ4000 Sportkamera Black Waterproof Case

22 450,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
LCD1,5, JPEG, 12MP, MOV/H.264, FULL HD, MicroSD/MicroSDHC, 74g, 59,27x41,13x29,28mm, Vízálló tokkal
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

AZ ÉLET VELED TÖRTÉNIK

Örökítsd és oszd meg élményeidet az SJCAM sportkamerákkal! Legyen szó síelésrõl, kerékpározásról, hegymászásról, snowboardozásról, görkorcsolyázásról, motorozásról, búvárkodásról, wakeboardozásról, vízi sportokról, az SJCAM kompakt méretû akciókamera mindig Veled lehet.

ADRENALIN FÜGGÕKNEK

Az SJCAM bírja a strapát: a készülékhez csomagolunk Neked egy 30 méterig vízálló tokot, amely megvédi a víztõl, a karcolódástól és a szennyezõdésektõl kedvenc kamerádat. A dobozban benne vannak a különbözõ használati módokhoz megfelelõ rögzítõk, nem kell külön megvásárolnod õket. Az alapcsomagban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy azonnal használatba vehesd új akciókamerádat! Csak csatlakoztasd már meglévõ microSD memóriakártyádat, töltsd fel az akkumulátort, és indulhat is az akció!

SZÍNES EGYÉNISÉGEKNEK

Az SJCAM kamerákat több színben is megvásárolhatod: döntsd el Te, melyik illik az egyéniségedhez. Elérhetõ színek: fekete, ezüst, kék, piros, sárga. A beépített LCD kijelzõnek és hangszónak köszönhetõen az elkészült felvételeket azonnal visszanézheted. A készülék menürendszere is áttekinthetõ, és könnyen kezelhetõ az LCD kijelzõn.
,
OKOS TELEFONOSOKNAK

Az Android vagy Apple iOS-re letölthetõ alkalmazással vezeték nélkül átveheted az irányítást a kamera felett is. Elindíthatod vagy megállíthatod a felvételt, megnézheted az elkészült fotókat, vagy hozzáférhetsz a készülék beállításaihoz is.

EREDETI ARCOKNAK

A készülék dobozán lévõ, lekaparható biztonsági matricán lévõ sorszám alapján megbizonyosodhatsz róla, hogy eredeti SJCAM készüléket vásároltál. A gyártó weboldalán http://www.sjcamhd.com/safe ellenõrizheted a készülék eredetiségét. Légy óvatos! Rengeteg hamis SJCAM feliratú kamera kapható. Csak eredeti terméket vásárolj!

SJCAM
SJCSJ4000F

Adatlap

Bluetooth
Nem
Garancia
12 hónap
Tömeg
74 g
Kijelzõ méret
1,5 "
Wi-Fi
Nem
Állókép felbontás
12 MP
Állókép formátum
JPEG
Mozgókép formátum
MOV/H.264
Memória típusa
MicroSD/MicroSDHC
Mozgókép felbontás
FULL HD
Méretek
59,27x41,13x29,28mm
Vízálló tokkal
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.