Xiaomi 70mai A500S Dash Cam Pro Plus+ + RC06 Read Camera Black
search
  • Xiaomi 70mai A500S Dash Cam Pro Plus+ + RC06 Read Camera Black

Xiaomi 70mai A500S Dash Cam Pro Plus+ + RC06 Read Camera Black

41 560,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 10 - 15 munkanapon belül
LCD2, 2,7K, MicroSD/MicroSDHC, WI-FI
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

70mai A500S Dash Cam Pro Plus+ mindig az élen jár
Nagy hatékonyságuknak köszönhetõen a mûszerfalakkal világszerte rengeteg támogatót nyertek. Manapság ezen okos és praktikus eszközök felhasználói több száz modell közül válogathatnak, mégis a 70mai A500S Dash Cam Pro Plus+ vált a tökéletesség szinonimájává, és teljesíti a sofõr kemény és olykor meglepõ mindennapi munkavégzésének minden követelményét. . Hatékonyságát és kiemelkedõ teljesítményét a legmodernebb komponenseinek, intuitív kezelésének és számos biztonságorientált rendszernek köszönheti. De hadd menjünk végig rajta lépésrõl lépésre.


70mai A500S Dash Cam Pro Plus+. Elsõ a biztonság
A 70mai A500S Dash Cam Pro Plus+ Advanced Driver-Assistance System (ADAS) rendszerrel van felszerelve. Figyelmeztet, ha hirtelen letér a sávról, vagy túl közel kerül az elöl haladó jármûhöz. A kamera rögzíti a többi közlekedõ rendellenes viselkedését, és szélsõséges esetekben bizonyítékot szolgáltathat a bíróságon. Kiváló képminõségét a legújabb Sony konvertereknek köszönheti. A WDR funkció (automatikus expozíciós egyensúly) világos és tiszta képkockákat biztosít nappal és éjszaka. Mindezt egy széles látószögû objektív és egy rekesznyílás egészíti ki, amely kedvezõtlen körülmények között is tiszta képeket készít.


70mai A500S Dash Cam. Könnyen azonosíthatja a parkoló ütközés vétkesét.
A mûszerfal a parkolóban is gondoskodik jármûvének biztonságáról, ahol gyakoriak a balesetek, de az elkövetõket nehéz nyomon követni. A 70mai A500S Dash Camidõzített móddal, mozgásérzékelõ G-szenzorral együtt azonnal rögzíti és a memóriakártyára menti a képet. Így az eseményt a kezdetektõl rögzítik, és nem hagynak kétséget afelõl, hogy mi is történt valójában. A parkolási felügyeleti mód teljes kihasználásához szüksége lesz egy Hardwire Kit UP02 töltõadapterre. Megszakítás nélküli áramellátást biztosít. Az eszköz frissítése után lehetõség nyílik idõzített képek használatára a Parking Surveillance módban, ami tovább növeli autója védelmét. A kamera a bekapcsolás után azonnal hangos értesítéssel értesít minden kellemetlen parkolóval kapcsolatos eseményrõl.


Mûködtesse 70mai A500S Dash Cam kameráját egy kényelmes alkalmazással
A 70mai A500S Dash Cam mûködése az eszköz megbízhatósága és a jól bevált összetevõk szempontjából ugyanilyen fontos . A kamerával való felhasználói kommunikáció egy alkalmazáson keresztül lehetséges, amely lehetõvé teszi a beállítások módosítását és a felvételek elmentését a telefonra. Az alkalmazás Androidra és iOS-re érhetõ el. Sõt, a mûszerfali kamera fejleszthetõ egy hátsó kamera hozzáadásával.

Xiaomi
XM70MAIPPA500S1SET

Adatlap

Bluetooth
Nem
Garancia
12 hónap
Kijelzõ méret
2 "
Wi-Fi
Igen
Memória típusa
MicroSD/MicroSDHC
Mozgókép felbontás
2,7K
Vízálló tokkal
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.