ZyXEL USG FLEX 200 Firewall
search
  • ZyXEL USG FLEX 200 Firewall

ZyXEL USG FLEX 200 Firewall

384 030,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 9 - 14 munkanapon belül
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

A legújabb USG FLEX 200 egyetlen felügyeleti platformot biztosít a felhõn, miközben kibõvíti és megerõsíti a védelmet a tûzfalaktól a hozzáférési pontokig, automatikus válaszok segítségével. Az újonnan tervezett USG FLEX sorozat képes a számítási teljesítmény minimalizálására és a tûzfal teljesítményének maximalizálására, akár ötszörös UTM-teljesítményt nyújt a felhõ rugalmasságával és együttmûködési védelemmel, ezáltal elõsegíti a kis és közepes méretû üzleti felhasználók kapcsolódását és biztonságát.

Nebula Together
Az USG FLEX tûzfalak a Nebula felhõkezelõ család új kiegészítõjeként, további erõvel ruházzák fel a teljes körû Zyxel biztonsági mátrixot a Nebula-ban, tovább optimalizálva a Nebula-t holisztikus biztonsággal és védelemmel a KKV-k üzleti hálózatai számára. A Zyxel központilag beállíható biztonsági politikát nyújt a Nebula segítségével a távolról dolgozóknak, a forgalomszabályozás pedig kiküszöböli a hálózat szûk keresztmetszeteit, hogy biztosítsa a legjobb üzleti termelékenységet.

Zero Trust Hálózati Biztonság
A távmunka velünk marad, az USG FLEX sorozat pedig a zéró bizalmon alapuló hozzáférés elveit alkalmazza. Lehetõvé teszi, hogy ugyanazokat a biztonsági ellenõrzéseket alkalmazzuk a központokban, a helyi irodákban, az otthonokban vagy bárhol, ahol a távolról dolgozók tartózkodnak. Hozzon létre hozzáférési házirendet az eszköz környezete, például az operációs rendszer verziója vagy az eszközkategória alapján a hálózat szegmentálásához. Ez csökkenti a támadási felületet és megakadályozza a fenyegetések terjedését.

Az USG FLEX minimálisra csökkenti a kockázatot azáltal, hogy többszintû házirendet és hozzáférési hitelesítést nyújt a biztonságos munkahelyek állandóan növekvõ igényeihez. Javítsa az identitások, eszközök, alkalmazások és hálózatok védelmét. Csökkentse a kockázatot és építsen bizalmat a teljes digitális eszközei körében.

Nagyfokú, Többrétegû Védelem
Az USG FLEX-et többrétegû védelemmel tervezték a be- és kifelé irányuló többféle fenyegetés ellen. A többszörös biztonsági szolgáltatással Ön korlátozhatja a felhasználók alkalmazás használatát vagy internetes hozzáférését. A Zyxel az iparág vezetõ DNS-tartalomszûrõjét kínálja, amely az SSL-ellenõrzés telepítése nélkül, a TLS 1.3 segítségével kiküszöböli a hiányosságokat az összes titkosított forgalom esetében. Mindez együttesen védi hálózatát, hogy sehol ne legyen rés a pajzson.


ZyXEL
USGFLEX200-EU0101F
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.