Baseus GaN2 Pro Quick Charger 100W Black
search
  • Baseus GaN2 Pro Quick Charger 100W Black

Baseus GaN2 Pro Quick Charger 100W Black

23 560,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
Hálózati töltõ, 2xUSB-A, 2xUSB-C, 4,5V/5V/9V/12V/15V/20V, 3A, 100W, Black
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Az új Baseus 4-portos töltõ lehetõvé teszi több eszköz gyors feltöltését egyszerre. A harmadik generációs Gan Pro és Sic félvezetõk használatával a 100 W-os magteljesítmény és a széles kompatibilitás akár 4 eszközt is tölthet egyszerre. A Baseus töltõben használt modern félvezetõket magas hõ- és elektromos vezetõképesség jellemzi. Alacsony energiaveszteséggel és optimális hõeloszlással is jellemzik õket. Mindez lehetõvé teszi, hogy akár háromszor gyorsabban töltsük fel, mint a régebbi félvezetõknél, valamint nagyobb hatékonyságot, magasabb frekvenciát és alacsonyabb hõmérséklet-emelkedést. Tehát pillanatok alatt töltheti fel telefonját, táblagépét vagy laptopját.

A töltõ 2 USB-C porttal és 2 USB porttal rendelkezik. Attól függõen, hogy hány eszközt csatlakoztat hozzá, a töltõáram és a teljesítmény optimálisan oszlik meg közöttük. Így élvezheti eszközeinek hatékony, gyors és hatékony töltését, és elkerülheti azok károsodását is. A Baseus töltõt úgy tervezték, hogy kényelmet nyújtson Önnek. Egyszerre 2 laptopot csatlakoztathat, vagy 4 eszközt tölthet együtt - így például feltöltheti laptopját, telefonját és táblagépét. Szabadon döntsd el, hogy mit és mikor akarsz hatalomra - a Baseus megadja a szükséges választás szabadságát.

A Baseus töltõt úgy tervezték, hogy a lehetõ leggyorsabb töltési sebességet biztosítsa. Intelligensen beállítja a töltési feszültséget, és optimális idõt biztosít ahhoz, hogy mindig élvezhesse a teljes akkumulátort. A töltõ összetett védelmi rendszerrel van felszerelve. Védett többek között a túlterhelés, a túlfeszültség, a rövidzárlat és a túlmelegedés ellen. Tehát aggodalom nélkül használhatja - a Baseus gondoskodott arról, hogy a kudarc kockázata a lehetõ legnagyobb mértékben csökkenjen. A töltõ magas funkcionalitása együtt jár kompakt méretével.

Baseus
CCGAN2P-L01

Adatlap

Garancia
1 hónap
Típus
Hálózati töltõ
Szín
Black
QC
Nem
PD
Nem
Kimeneti feszültség
4,5V/5V/9V/12V/15V/20 V
Max. teljesítmény
100 W
Adapter csatlakozó USB-A
2 db
Adapter csatlakozó USB-C
2 db
Max. áramerõssség
3 A
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.