natec Raccoon Nedves-Száraz törlõkendõ 50db

1 310,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 10 - 15 munkanapon belül
Tisztítókendõ, Felhasználási terület: Mûszaki eszközök
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

A tisztán tartás könnyebb, mint valaha!
A Natec Raccoon Cleaning 2in1 Wipes egy nedves és száraz törlõkendõkbõl álló készlet, amelyet képernyõk - okostelefonok, táblagépek, fényképezõgépek, monitorok és üvegfelületek kijelzõinek - tisztítására terveztek. A légmentesen záródó tasakokban lévõ külön csomagolásnak köszönhetõen a termék ideális az utazáshoz.

Minden képernyõhöz
A tisztítófolyadék speciális formulája gyorsan megszabadítja a képernyõk és kijelzõk felületét a szennyezõdésektõl, portól és zsíros ujjlenyomatoktól. Ráadásul az antisztatikus hatás megakadályozza a por felhalmozódását, így hosszú idõre biztosítja a tisztaságot. A száraz törlõkendõvel távolítsa el a maradék szennyezõdéseket, és polírozza ki a felületet. A képernyõ olyan lesz, mintha új lenne.

Biztonságos tisztítás
A törlõkendõk ökológiai anyagból készültek, alkohol- és ammóniamentes folyadékkal vannak átitatva, így biztonságosak a környezetre nézve, és nincs terhelõ, irritáló szaguk. Finom textúrájuk nem karcolja vagy károsítja a megtisztított felületet, hanem tisztán és csíkmentesen hagyja azt.

Kompakt méretek
A Raccoon Cleaning 2in1 törlõkendõk kompakt méretüknek köszönhetõen ideálisak utazáshoz. A termék zsebmérete lehetõvé teszi, hogy mindig kéznél legyen, így a piszkos képernyõ soha többé nem okozhat gondot Önnek. Ráadásul egyenként csomagolva nem veszítik el tulajdonságaikat és nem száradnak ki, így hosszú ideig kitartanak.


natec
NSC-1797

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
Tisztítókendõ
Felhasználási terület
Mûszaki eszközök
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.