Nikon Prostaff 1000 távolságmérõ
search
  • Nikon Prostaff 1000 távolságmérõ

Nikon Prostaff 1000 távolságmérõ

115 940,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 13 - 18 munkanapon belül
Mérõeszköz
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

A PROSTAFF 1000 lézeres távolságmérõvel mindenre felkészülhet.

Az 5 m és 910 m közötti távolságtartományban használható, kompakt és könnyû eszközt célprioritás-kapcsoló rendszerrel látták el, amellyel két távolságmérési mód között lehet váltani. Az elsõ célpont prioritása mód az objektumcsoport legközelebbi tagjának távolságát olvassa le, míg a távoli célpont prioritása mód a legtávolabbi objektum távolságát jeleníti meg. A távolságok egy gombnyomásra azonnal leolvashatóvá válnak, egy méteres felbontással. Még több lehetõséget kínál az egyszeri mérés és az akár nyolc másodpercig tartó folyamatos mérés, a kiváló minõségû, többrétegû bevonattal ellátott, 6x-os nagyítású monokulár pedig fényes és tiszta képet ad.

NAGY TÁVOLSÁGTARTOMÁNY RUGALMAS CÉLPONTKERESÉSSEL
A hosszú, 5 m és 910 m közötti mérési tartomány kényelmesen lefedi a teljes távolságot, amelyen mérésekre lehet szükség. A sokoldalú célprioritás-kapcsoló rendszernek köszönhetõen a PROSTAFF 1000 gyorsan segít a célpont azonosításában. Ha átfedõ objektumok mérésére kerül sor, az elsõ célpont prioritása mód, valamint a távoli célpont prioritása mód közül lehet választani. Elõbbi a a legközelebbi objektum távolságát adja meg, míg az utóbbi a legtávolabbi objektumét. A mérési eredmények gyorsan megjelennek a letisztult kijelzõn, 1 m-es lépésekben. Ha az egyszeri mérés sikertelen, az eszköz legfeljebb négy másodpercig automatikusan újrapróbálkozik, amíg sikeresen meg nem tudja határozni a távolságot. A fõkapcsoló lenyomva tartásával legfeljebb nyolc másodperces folyamatos mérés indítható. Ezzel a funkcióval áttekintheti a környezetet, miközben gyorsan és kényelmesen meghatározhatja több célpont távolságát.

NAGY FÉNYEREJÛ KÉP ÉS KÉNYELMES BETEKINTÉS
A kiváló minõségû, 6x-os nagyítású monokulár lencséit és prizmáit többrétegû bevonattal látták el, amelyek ezáltal világos és éles képet biztosítanak, megkönnyítve a célpont azonosítását. A nagy, 16,7 mm-es betekintési távolság kényelmes használatot tesz lehetõvé még szemüveg viselése esetén is. A dioptriaszabályozásnak köszönhetõen a megjelenítés az egyéni látásélességhez igazítható.

TARTÓS TÁRS A ZSEBBEN
A kompakt és könnyû kialakítású, tenyérben elférõ eszköz széles tartományon belül teszi lehetõvé a távolságmérést, a célzás idejére pedig könnyen elhelyezhetõ zsebben. A PROSTAFF 1000 robusztus és esõálló kivitelû a JIS/IEC 4. védettségi osztálynak (IPX4) megfelelõ védelemmel, valamint széles, ?10 °C és +50 °C közötti hõmérséklettûréssel. Masszív és megbízható eszköz, amelyre minden körülmény között számíthat.

Nikon
BKA151YA

Adatlap

Garancia
12 hónap + 108 hónap gyártói
Típus
Mérõeszköz
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.