Tenda RX9 AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router Black
search
  • Tenda RX9 AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router Black

Tenda RX9 AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router Black

22 870,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
574+2402Mbit, 1xWAN, 3xLAN, Dual Band
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Az RX9 egy AX3000 Wi-Fi 6 router, amely 2976 Mbps (2,4 GHz: 574 Mbps, 5 GHz: 2402 Mbps) kétsávos párhuzamossági sebességgel rendelkezik. Kétmagos, 1,6 GHz-es CPU-val felszerelt, amely nagy feldolgozási kapacitást és stabilabb mûködést biztosít. Az RX9 2,4 GHz és 5 GHz egyidejûleg alkalmazza a külsõ FEM tervezést a spektrumkihasználás és a kommunikációs hatékonyság javítása érdekében. Az OFDMA+MU-MIMO technológiának köszönhetõen csökken a hálózati késleltetés, egyszerre több eszköz csatlakozhat az internetre, és jelentõsen javul az átviteli hatékonyság. Az RX9 támogatja az egykattintásos Mesh hálózatot, az IPv6-ot, a WPA3-at, és átfogóan javítja a Wi-Fi élményt.

Ultragyors erõs Wi-Fi 6
Mindkét kétsávos RX9 támogatja az új generációs Wi-Fi 6 technológiát, a kétsávos egyidejû sebesség akár 2976 Mbps-ig (2,4 GHz: 574 Mbps, 5 GHz: 2402 Mbps), ami 66%-kal gyorsabb, mint az AX1800 csúcssebessége. Csak élvezze a hihetetlen internetélményt a Wi-Fi 6 segítségével.

Stabil kapcsolat kétmagos processzorral
Az adatfeldolgozási képességet átfogóan javítja az akár 1,6 GHz-es fõfrekvenciájú, kétmagos processzor és az NPU. A mag növelheti a kapacitást és csökkenti az interferenciát a gördülékenyebb 4K videó streaming és AR/VR játék érdekében.

Dedikált erõs jel a megbízható hálózatért
A 4 független FEM-mel és 4* külsõ kétsávos 6dBi körsugárzó antennával az RX9 teljes mértékben javítja a jel teljesítményét és a vételi érzékenységet, és biztosítja a Wi-Fi 6 jellefedettséget kis és közepes méretû házak számára.

Kisebb hálózati torlódás 160 MHz-en
Az 5G frekvenciasáv támogatja a 160 MHz-es ultra-nagy sávszélességet, ami megduplázhatja a sebességet a 80 MHz-hez képest, így több ember is könnyedén játszhat online anélkül, hogy aggódnia kellene a hálózat lelassulása miatt.

Négy Gigabit Ethernet port
Az RX9 4 gigabites ethernet portot biztosít, amely teljes mértékben kihasználja a szolgáltató minden megabitjét, így nagy videó lejátszási sebességet ,biztosít, és az e-sport játékok gyors hálózaton futhatnak.

Lenyûgözõen gyors és biztonságos Wi-Fi
Az IPv6 technológiával az RX9 hatékonyan csökkentheti az adatátviteli kapcsolatokat és javíthatja az átvitel hatékonyságát. Ugyanakkor biztonsági teljesítménye hatékonyan védheti az adatokat, és élvezetesebbé és biztonságosabbá teheti az internet-hozzáférést.

Javítsa internetes élményét
Az RX9 számos funkciót támogat, mint például a jelbeállítás, a hálózatérzékelés, a vendéghálózat vezérlése, a szülõi felügyelet, a white/black lista, idõzítõ stb., amik célja, hogy kellemes élményt nyújtson Önnek ,az otthoni internetezés során.


Tenda
RX9

Adatlap

Garancia
12 hónap + 48 hónap gyártói
LAN port
3 db
Dual Band
Igen
Sebesség
574+2402 Mbit
WAN port
1 db
Tri Band
Nem
SIM foglalat
Nem
Quad Band
Nem
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Nem
5G mobilinternet
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.