Asus RT-AX88U Pro AX6000 Dual Band WiFi Router
search
  • Asus RT-AX88U Pro AX6000 Dual Band WiFi Router

Asus RT-AX88U Pro AX6000 Dual Band WiFi Router

159 550,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
WI-FI 6 (802.11ax), 1xWAN, 5xLAN, Gigabit LAN, 2,5Gbps LAN, 2.4GHz 1148Mbps, 5GHz 4804Mbps, Dual Band, Mesh WI-FI, USB, Gamer
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Ultraerõs WiFi 6
A csatlakoztatott személyes és IoT-eszközök növekvõ száma a hálózati sûrûség általános növekedéséhez vezetett, ami a jelenlegi WiFi szabvány határait feszegeti. A WiFi 6 (802.11ax) nagyobb hálózati hatékonyságot, gyorsabb WiFi sebességet, nagyobb lefedettséget és jobb akkumulátor-üzemidõt biztosít a csatlakoztatott eszközök számára, jelentõsen jobb hálózati élményt nyújtva a felhasználóknak.

Az RT-AX88U Pro az Intel? Evo? laptopokhoz lett tervezve, megfelel vagy meghaladja az intel szigorú követelményeit, és garantáltan a legjobb általános élményt nyújtja az Intel? Evo? laptopok számára. Élvezze az egyszerû, dobozon kívüli beállítást, a nagy teljesítményû otthoni hálózatépítést és a páratlan stabilitást.

Warp-sebességû WiFi
Az RT-AX88U Pro egy 4x4 kétsávos WiFi router, amely 160 MHz-es sávszélességet és 1024-QAM-ot biztosít a drámaian gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatokhoz. A mintegy 6000 Mbps teljes hálózati sebességgel - 1148 Mbps a 2,4 GHz-es sávban és 4804 Mbps az 5 GHz-es sávban - az RT-AX88U Pro 2,3-szor gyorsabb, mint a 802.11ac 4x4 kétsávos útválasztók.

A teljesítményen túl
Az RT-AX88U Pro egy 2,0 GHz-es négymagos, 64 bites processzorral rendelkezik, így a teljesítménye még a legigényesebb játékhálózatot is képes kezelni. Maximális hálózati átviteli sebességet biztosít 18%-kal* a villámgyors, gyorsuló adatátvitel és a játékélmény optimalizálása érdekében.

Rugalmas hálózati portok funkciói
Az RT-AX88U Pro két kétfunkciós WAN/LAN 2,5 Gbps-os Ethernet porttal rendelkezik, amelyek támogatják a linkaggregációt és a terheléselosztást, így rugalmasan biztosíthat hatalmas sávszélességet a csatlakoztatott eszközöknek, vagy kihasználhatja az ultranagy sebességû internetkapcsolatok elõnyeit.

Rugalmas hálózati portok funkciói
A WAN-aggregáció lehetõvé teszi egy 2,5 Gbps-os és egy 1 Gbps-os port kombinálását, így akár 3,5 Gbps-os WAN-sávszélességet is felszabadíthat, ami még a legújabb, ultra-nagysebességû internetszolgáltatók számára is elég gyors. Ez a hatalmas internetes sávszélesség megosztható a WiFi 6 vagy a második 2,5 Gbps-os LAN-porton keresztül.

Rugalmas hálózati portok funkciói
A LAN-összevonás segítségével két 1 Gbps-os LAN-portot összekapcsolhatsz, hogy 2 Gbps-os LAN-kapcsolatot hozz létre, ami kiválóan alkalmas arra, hogy extra sávszélességet biztosítson a nagy igénybevételû hálózati eszközöknek, például a kompatibilis NAS-nak vagy asztali számítógépnek.

Dupla lendületet adhat az online játéknak
Az RT-AX88U Pro adaptív QoS prioritást ad a játékcsomagoknak a zökkenõmentesebb online játék érdekében. GPN-kiszolgálóval is rendelkezik, amely megkeresi és biztosítja a lehetõ legrövidebb utat a játékeszköz és a játékszerver között, minimalizálva a játék pingjét és késleltetését .

Kereskedelmi szintû biztonság az otthoni hálózathoz
Az RT-AX88U Pro élethosszig tartó ingyenes AiProtection Pro, a Trend Micro? által támogatott, automatikus, rendszeresen frissített biztonsági aláírásokkal védi eszközeit és személyes adatait az internetes fenyegetésektõl. Ez az erõs biztonság fejlett szülõi felügyeletet kínál, beleértve bizonyos webhelyek és mobilalkalmazások típusainak blokkolását.

Hatékony, egész házra kiterjedõ Wi-Fi rendszer.
Ahogyan Ön szeretné.
A legtöbb esetben az RT-AX88U Pro képes zökkenõmentes, megbízható Wi-Fi-t biztosítani otthona minden részébe. A Wi-Fi lefedettséget azonban számos tényezõ befolyásolhatja - a helyiségek elrendezése, az építõanyagok, sõt még a bútorok is. Az ASUS AiMesh egy innovatív új routerfunkció, amely orvosolja ezeket a problémákat: több ASUS router segítségével egy egész házra kiterjedõ Wi-Fi hálózatot hoz létre. Az AiMesh nagy teljesítményû, rugalmas, és az ASUS router modellek kombinációját is használhatja - megvédve ezzel a befektetését! Az AiMesh idõtakarékos központi vezérlést és zökkenõmentes roaming képességet biztosít. Az AiMesh olyan Wi-Fi, amelyre mindig számíthatsz - minden eszközöd számára, mindig!

Biztonságosabb böngészési élmény
Az internet tartalmazhat nem megfelelõ tartalmakat, tolakodó hirdetéseket vagy más veszélyeket és biztonsági kockázatokat. Az ASUS Safe Browsing segít blokkolni a nemkívánatos tartalmakat egyetlen érintéssel - nincs szükség extra alkalmazásokra. Könnyû DNS-alapú szûrése* nem befolyásolja a router teljesítményét. Még a nyílt tartalmakat is képes kiszûrni a keresõmotorok találataiból, hogy megvédje gyermekeit az interneten.


Asus
RT-AX88U PRO

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
2,5Gbps LAN port
Igen
Típus
WI-FI 6 (802.11ax)
10Gbps LAN port
Nem
LAN port
5 db
Mesh WI-FI
Igen
2.4 GHz sebesség
1148 Mbps
SFP csatlakozó
Nem
5 GHz sebesség
4804 Mbps
PoE csatlakozó
Nem
Dual Band
Igen
WAN port
1 db
Tri Band
Nem
USB csatlakozó
Igen
SIM foglalat
Nem
Quad Band
Nem
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Nem
5G mobilinternet
Nem
Gigabit LAN port
Igen
10/100 LAN port
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.