ZyXEL NR7102 5G NR Outdoor Router
search
  • ZyXEL NR7102 5G NR Outdoor Router

ZyXEL NR7102 5G NR Outdoor Router

327 430,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 17 - 22 munkanapon belül
WI-FI 4 (802.11n), 1xLAN, 2,5Gbps LAN, 5G, SIM , PoE
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Vigye vállalkozását a következõ szintre
Lépjen elõre az intelligens irodák kiépítésében, vagy emelje fel magát az ipar 4.0-ra az NR7102 5G megnövelt sebességének, sávszélességének és alacsonyabb késleltetésének kihasználásával. A mindig bekapcsolt kapcsolódás révén Ön is biztos lehet benne. Úgy tervezték, hogy gyors és megbízható hálózati kapcsolattal egészítse ki gerinchálózatát, bárhol.


Vállalati osztályú 5G útválasztó, állandóan bekapcsolt kapcsolódás
Az NR7102 a hagyományos vezetékes kapcsolódási megoldás teljes alternatívájaként is telepíthetõ, ez a megközelítés fix vezeték nélküli hozzáférés (FWA) néven ismert. Az NR7102 útválasztóként konfigurálható vagy híd üzemmódban használható, így rugalmas telepítési lehetõségeket kínál, akár elsõdleges kapcsolatként, akár a hálózat tartalékmegoldásaként.


Jobb jel, nagyobb megbízhatóság
Négy 9dBi nagytávolságú irányított antennával felszerelve az NR7102 képes a mobilszolgáltatótól származó cellás jel minõségének javítására. Így az NR7102 nagy teljesítményû és megbízható kapcsolatot biztosít a hálózathoz.


Szívós és megbízható kapcsolat
Az NR7102 ipari minõségû alkatrészekbõl épül, amelyeket úgy terveztek, hogy zord környezeti körülmények között is mûködjön, ahol a kívánatos jelerõsséget gyakran nehéz elérni, vagy kihívást jelentõ idõjárási körülmények között, beleértve az erõs szelet és az esõvihart. Az NR7102 garantálja a kiváló minõségû kapcsolatokat és a készülék hosszabb élettartamát, így tökéletes választás a nehezen elérhetõ helyeken való csatlakoztatáshoz, ahol állandó kapcsolatra van szükség.


Egyszerû telepítés és telepítés
Az NR7102-t könnyedén telepítheti az ingyenes Zyxel Air alkalmazásunkkal, amely leegyszerûsíti a telepítést, és segít megtalálni és a legközelebbi bázisállomáshoz igazítani az NR7102-t közvetlenül okostelefonjáról vagy táblagépérõl. Az NR7102 PoE tápellátással rendelkezik, ami lehetõvé teszi az egyszerû kültéri telepítést anélkül, hogy kültéri elektromos pontot kellene felszerelni, és rugalmas fali és oszlopos rögzítési lehetõségeket tartalmaz.

ZyXEL
NR7102-EU01V1F

Adatlap

Mesh WI-FI
Nem
Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
SFP csatlakozó
Nem
Típus
WI-FI 4 (802.11n)
PoE csatlakozó
Igen
LAN port
1 db
Mobilinternet
5G
Dual Band
Nem
Sebesség
2500 Mbit
Tri Band
Nem
USB csatlakozó
Nem
SIM foglalat
Igen
Quad Band
Nem
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Nem
5G mobilinternet
Nem
Gigabit LAN port
Nem
10/100 LAN port
Nem
2,5Gbps LAN port
Igen
10Gbps LAN port
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.