Asus RT-AX86U Pro AX5700 Dual Band WiFi 6 Gaming Router
search
  • Asus RT-AX86U Pro AX5700 Dual Band WiFi 6 Gaming Router

Asus RT-AX86U Pro AX5700 Dual Band WiFi 6 Gaming Router

109 220,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
WI-FI 6 (802.11ax), 1xWAN, 4xLAN, Gigabit LAN, 2,5Gbps LAN, 2.4GHz 861Mbps, 5GHz 4804Mbps, Dual Band, Mesh WI-FI, USB, Gamer
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Az Ön nyerõ választása a mobiljátékokhoz!
Élvezd a leggyorsabb és legsimább WiFi játékkapcsolatot az ASUS RT-AX86U Pro kétsávos WiFi 6 útválasztóval. Ultrarövid, akár 5700 Mbps** WiFi sebességet biztosít, és tele van fejlett technológiával, beleértve a Mobile Game Mode-ot a késleltetésmentes, alacsony késleltetésû mobil játékélményért.

Ultrateljesítményes WiFi 6
Az RT-AX86U Pro az Intel? Evo? laptopokhoz lett tervezve, megfelel vagy meghaladja az intel szigorú követelményeit, és garantáltan a legjobb általános élményt nyújtja az Intel? Evo? laptopok számára. Élvezze az egyszerû, dobozon kívüli beállítást, a nagy teljesítményû otthoni hálózatépítést és a páratlan stabilitást.

Játék korlátok nélkül
Az RT-AX86U Pro dedikált játékportja automatikusan elsõbbséget biztosít a hozzá csatlakoztatott vezetékes eszközöknek. Nincs szükség bonyolult konfigurációra, csak csatlakoztassa játékra szánt PC-jét vagy konzolját a speciális LAN-porthoz, hogy gyors, stabil kapcsolatot biztosítson, amely mindig a sor elején áll.

A Gear Accelerator lehetõvé teszi, hogy az RT-AX86U Pro online vezérlõpanelén keresztül vezeték nélkül is prioritást adjon az eszközöknek. Az egyszerû kezelõfelület segítségével prioritást adhatsz az eszközöknek, hogy növeld a sebességüket, és megakadályozd, hogy más eszközökkel harcoljanak a sávszélességért.

Csatlakoztassa eszközeit az 5 GHz-es sávhoz, és kerülje el a gyakran zsúfolt 2,4 GHz-es sávot, miközben akár 5,6X gyorsabb WiFi sebességet élvezhet. Emellett az opcionális dinamikus frekvenciaválasztás (DFS) akár 15 csatornát is felszabadít az 5 GHz-es sáv legkevésbé zsúfolt csatornái közül, hogy még nagyobb sávszélességet biztosítson a játékhoz.

A teljesítményen túl
Az RT-AX86U Pro egy 2,0 GHz-es négymagos, 64 bites processzorral rendelkezik, így a teljesítménye még a legigényesebb játékhálózatot is képes kezelni. Maximális hálózati átviteli sebességet biztosít 18%-kal* a villámgyors, gyorsuló adatátvitel és a játékélmény optimalizálása érdekében.

Villámgyors 2 Gbps sebességû internet
Az RT-AX86U Pro-t úgy tervezték, hogy lebontsa az összes olyan akadályt, amely lassíthatja a játékot. Akár 2 Gbps sebességû internetkapcsolatot is támogat, így a vezetékes és a WiFi-kapcsolatok esetében egyaránt kiaknázhatja a nagy sebességû hálózatban rejlõ lehetõségeket.

Hálózati szûk keresztmetszetek megszüntetése
Az adaptív QoS (Quality of Service - szolgáltatásminõség) lehetõvé teszi, hogy a hálózati forgalom priorizálásával zavartalanul mûködjön a hálózat. Prioritást adhat az olyan alkalmazásoknak, mint a streaming videó vagy a webes szörfözés, valamint a játék. Tökéletes szövetségese az alacsony késleltetésû WiFi biztosításához bárhol az otthonában.

Játék az egész házban
Az útválasztója miatt a WiFi holtpontok miatt nem tud hozzáférni a hálózathoz? Az RT-AX86U Pro támogatja az ASUS AiMesh-t, egy egyedülálló mesh-hálózati technológiát, amely több ASUS router segítségével egy egész házra kiterjedõ hálózatot hoz létre. Az egyszerû központi vezérlésnek és a zökkenõmentes roamingnak köszönhetõen még a nem szakértõk is beállíthatják bármelyik AiMesh-képes routerrel, amely a tulajdonukban van. Mondjon búcsút a WiFi holt zónáknak!

Biztonságosabb böngészési élmény
Az internet tartalmazhat nem megfelelõ tartalmakat, tolakodó hirdetéseket vagy más veszélyeket és biztonsági kockázatokat. Az ASUS Safe Browsing segít blokkolni a nemkívánatos tartalmakat egyetlen érintéssel -- nincs szükség extra alkalmazásokra. Könnyû DNS-alapú szûrése* nem befolyásolja a router teljesítményét. Még a nyílt tartalmakat is képes kiszûrni a keresõmotorok találataiból, hogy megvédje gyermekeit az interneten.


Asus
RT-AX86U PRO

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
10/100 LAN port
Nem
Típus
WI-FI 6 (802.11ax)
2,5Gbps LAN port
Igen
LAN port
4 db
10Gbps LAN port
Nem
2.4 GHz sebesség
861 Mbps
Mesh WI-FI
Igen
5 GHz sebesség
4804 Mbps
SFP csatlakozó
Nem
Dual Band
Igen
PoE csatlakozó
Nem
Sebesség
1000 Mbit
WAN port
1 db
Tri Band
Nem
USB csatlakozó
Igen
SIM foglalat
Nem
Quad Band
Nem
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Nem
5G mobilinternet
Nem
Gigabit LAN port
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.