Asus RT-AX89X 12-stream AX6000 Dual Band WiFi 6
search
  • Asus RT-AX89X 12-stream AX6000 Dual Band WiFi 6

Asus RT-AX89X 12-stream AX6000 Dual Band WiFi 6

185 860,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
WI-FI 6 (802.11ax), 7xLAN, 1xWAN/LAN, Gigabit LAN, 10Gbps LAN, 2.4GHz 1148Mbps, 5GHz 4804Mbps, Dual Band, Mesh WI-FI, USB, SFP
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Az otthoni WiFi új korszaka
A csatlakoztatott személyes és IoT-eszközök növekvõ száma a hálózatsûrûség általános növekedéséhez vezetett, ami a jelenlegi WiFi szabvány határait feszegeti. A legújabb 802.11ax szabvány jövõbiztos technológiákat, nagyobb hálózati hatékonyságot, gyorsabb WiFi sebességet, nagyobb lefedettséget és jobb akkumulátor-üzemidõt biztosít a csatlakoztatott eszközök számára, jelentõsen jobb hálózati élményt nyújtva a felhasználóknak.

Warp-sebességû WiFi
Az RT-AX89X egy 8x8 kétsávos WiFi router, amely 1024-QAM-et biztosít a drámaian gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatokhoz. A mintegy 6000 Mbps teljes hálózati sebességgel - 1148 Mbps a 2,4 GHz-es sávban és 4804 Mbps az 5 GHz-es sávban - az RT-AX89X akár 2,8x gyorsabb, mint a 802.11ac 4x4 kétsávos útválasztók.

Vezetékes vagy vezeték nélküli. A választás a tiéd.Több LAN-port a nagyobb kényelemért
A nyolc gigabites LAN-port teszi az RT-AX89X-et ideális megoldássá, ha több vezetékes eszközzel rendelkezik, például NAS-rendszerekkel, PC-kkel és switchekkel. És ha valaha is szeretne otthon LAN-partit rendezni, az RT-AX89X lehetõvé teszi ezt.

Ultragyors vezetékes sebesség
Az RT-AX89X két 10G porttal, egy Base-T és egy SFP+ porttal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy mind az üvegszálas, mind a réz 10G-s kapcsolatok támogatottak. Ragadja meg az internetszolgáltató által hirdetett sebességeket, vagy használja saját 10G LAN-hálózatát a PC-k és a NAS között.

Többeszközös háztartásokhoz készült
Az OFDMA és a MU-MIMO technológia forradalmi kombinációjával a 802.11ax technológia akár 4-szer nagyobb hálózati kapacitást és hatékonyságot biztosít forgalmas környezetben. A korábbi generációs 802.11ac WiFi egyszerre csak egy eszközt tudott kezelni minden egyes hálózati csatornán, ami a rendelkezésre álló sávszélesség nem hatékony felhasználását jelenti. A 802.11ax WiFi szabvány OFDMA-támogatása minden csatornát kis alcsatornákra oszt, lehetõvé téve, hogy több eszköz* jeleit egyidejûleg összefogják és továbbítsák, csökkentve ezzel a késleltetést, ami zökkenõmentesebb és gyorsabb WiFi élményt eredményez.

Kereskedelmi szintû biztonság az otthoni hálózathoz
Az RT-AX89X rendelkezik a Trend Micro? által támogatott, élettartamra szóló ingyenes AiProtection Pro szolgáltatással, amely automatikus, rendszeresen frissített biztonsági aláírásokkal védi eszközeit és személyes adatait az internetes fenyegetésektõl. Ez az erõs biztonság fejlett szülõi felügyeletet kínál, beleértve bizonyos webhelyek és mobilalkalmazások típusainak blokkolását.

A vezetékes Ethernethez hasonlóan stabil vezeték nélküli kapcsolat
Ha távol van az útválasztótól, a vezetékes hálózati kapcsolat stabilitásának élvezete általában nem praktikus vagy lehetetlen. A speciálisan kialakított antennákkal az RT-AX89X széles lefedettséget és stabil jelet biztosít, így otthonában bárhol élvezheti a megbízható és zökkenõmentes kapcsolatot játékhoz vagy munkához.

Extrém 2,2 GHz-es négymagos teljesítmény
Az RT-AX89X csúcsminõségû, 2,2 GHz-es négymagos CPU-val rendelkezik, amely erõsebb, mint sok asztali processzor. Hihetetlen teljesítményének köszönhetõen az RT-AX89X maximalizálja az átviteli sebességet a legjobb hálózati teljesítmény érdekében, felgyorsítja az USB-adatátvitelt és még sok mást.

Nagy teljesítményû, egész házra kiterjedõ WiFi rendszer.
Ahogyan Ön szeretné.
A legtöbb esetben az RT-AX89X képes zökkenõmentes, megbízható WiFi-t biztosítani otthona minden részébe. A WiFi lefedettséget azonban számos tényezõ befolyásolhatja - a helyiségek elrendezése, az építõanyagok, sõt még a bútorok is. Az ASUS AiMesh egy innovatív új routerfunkció, amely orvosolja ezeket a problémákat: több ASUS router segítségével egy egész házra kiterjedõ WiFi hálózatot hoz létre. Az AiMesh nagy teljesítményû, rugalmas, és az ASUS router modelljeinek kombinációját is használhatja - megvédve ezzel a befektetését! Az AiMesh idõtakarékos központi vezérlést és zökkenõmentes roaming képességet biztosít. Az AiMesh olyan WiFi, amelyre mindig számíthatsz - minden eszközöd számára, mindig!


Asus
RT-AX89X

Adatlap

2,5Gbps LAN port
Nem
Garancia
12 hónap
10Gbps LAN port
Igen
Típus
WI-FI 6 (802.11ax)
Mesh WI-FI
Igen
LAN port
7 db
SFP csatlakozó
Igen
2.4 GHz sebesség
1148 Mbps
PoE csatlakozó
Nem
5 GHz sebesség
4804 Mbps
Dual Band
Igen
Tri Band
Nem
WAN/LAN port
1 db
USB csatlakozó
Igen
SIM foglalat
Nem
Quad Band
Nem
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Nem
5G mobilinternet
Nem
Gigabit LAN port
Igen
10/100 LAN port
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.