Xiaomi Mi Router 4A White
search
  • Xiaomi Mi Router 4A White

Xiaomi Mi Router 4A White

8 810,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
WI-FI 5 (802.11ac), 1xWAN, 2xLAN, 10/100 LAN, 2.4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps, Dual Band
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Élvezze a 1167 Mbps vezeték nélküli kétsávos sebességet a gyorsabb és zökkenõmentesebb online élményért
A 2,4 GHz-es sávban 300 Mbps sebességgel és a kristálytiszta 5 GHz-es sávban 867 Mbps sebességgel a maximális vezeték nélküli sebesség akár 1167 Mbps is lehet.A 2,4 GHz-es sáv nagyobb távolságokra kínál átvitelt, jobb lefedettséggel és jobb falátütéssel,Az 5 GHz-es sáv a 802.11ac technológiát alkalmazza.Kevesebb interferencia és nagyobb sebesség a zökkenõmentesebb élményért a HD videók nézése és a többjátékos online játékok játszása érdekében.


Smart Connect, ha egyszer megnyitja ezt a funkciót az alkalmazásban, nincs többé zavar, hogy melyikhez csatlakozzon
A Mi Router 4A támogatja a Smart Connectet, amely 2,4 GHz-es és 5 GHz-es sávokat kínál egy Wi-Fi név alatt,Nincs többé zavar, hogy melyik Wi-Fi hálózathoz csatlakozzon a 2,4 GHz jobb teljesítményt nyújt a falakon keresztül, míg az 5 GHz nagyobb sebességet biztosít Az optimális frekvenciasávot automatikusan kiválasztja a kétsávos terminál.


4 külsõ antenna, hogy a jel jobban át tudjon jutni a falakon
4 külsõ, precízen tesztelt, minden irányban irányított antenna, gondosan megtervezett belsõ szerkezettel és konfigurációval Nagymértékben javítja az átviteli teljesítményt, még összetett környezetben is.


Kettõs hûtõbordás hûtõbordák a jobb rendszerstabilitás érdekében
A speciálisan kezelt fémszubsztrátumot kivételes hõsugárzási tulajdonságokkal büszkélkedõ nanoanyagokkal kombinálják Kiváló hõelnyelési és hõelvezetési képességeket kínál a chip hõmérsékletének hatékony csökkentése és a jobb rendszerstabilitás érdekében.


Integrált jelerõsítõ, amely jó Wi-Fi jelet és széles lefedettséget biztosít
A 2,4 GHz-es és 5 GHz-es vezeték nélküli chipkészlet PA-t és LNA-t integrál A PA (teljesítményerõsítõ) hatékonyan erõsíti a jelátviteli teljesítményt, míg az LNA (alacsony zajszintû erõsítõ) javíthatja a jelvevõ érzékenységét Lehetõvé teszi a jel nagyobb távolságokra történõ továbbítását, jobb falon való áthatolást és szélesebb lefedettséget biztosít.


Azintelligens otthonok korában a több csatlakoztatott eszköz stabil hálózati kapcsolatot igényel
A Mi Router 4A nagy, 64 MB memóriával rendelkezik Biztosítja az adatátvitel stabilitását és az egyes hozzáférési eszközök stabil csatlakoztathatóságát.


Intelligens hibajavító algoritmus javítja a gyenge jeleket a stabilabb és hatékonyabb átvitel érdekében
Az 5GHz-es sáv támogatja az LDPC (low-density parity-check code) hibajavító algoritmust az adatátvitel során a zavarás elleni képességek javítása érdekében Jelentõsen megnövelt Wi-Fi jellefedettség az adatátvitel hatékonyságának növelése érdekében


Könnyedén kezelheti a gyermekek online töltött idejét és az általuk elérhetõ tartalmakat, hogy biztonságban legyenek az interneten
Hatékonyan kezelheti a család online töltött idejét azáltal, hogy beállíthatja, hogy egy eszköz mennyi ideig lehet online, és milyen webhelyeket érhet el.Az intelligens sebességkorlátozási funkcióval kombinálva az egyes hozzáférési eszközök sebessége korlátozható, hogy elkerülje az egyes eszközök által okozott hálózati torlódásokat.


Telefonos figyelmeztetést kaphat, ha illetéktelen felhasználók férnek hozzá a Wi-Fi-hez, és azonnal letilthatja õket
Ha egy ismeretlen eszköz engedély nélkül használja a Wi-Fi jelet, a Mi WiFi alkalmazás értesítést küldhet, hogy tájékoztassa a felhasználót arról, hogy egy új eszköz csatlakozott.


Internet beállítások, amelyeket még az idõsebb családtagok is tudnak kezelni
Az internet beállítások gyorsak, egyszerûek és elég egyszerûek ahhoz, hogy még az idõsebb családtagok is megértsék!


Környezetbarát burkolat a környezet védelme érdekében
Mind a Mi Router 4A burkolata, mind a csomagolása újrahasznosítható és környezetbarát anyagokból készült, amelyek csökkentik a környezeti károkat, így védve értékes bolygónkat.


Atekintélyes nemzetközi teszteszközgyártókkal való együttmûködés biztosítja a router stabilitását
A tekintélyes nemzetközi teszteszközgyártókkal, például a Spirenttel és az lxia-val együttmûködve nagyszabású teszteket végzünk, amelyek otthoni forgatókönyveket és a router szélsõséges körülmények közötti teljesítményét szimulálják, hogy biztosítsuk, hogy a router stabilan mûködjön különbözõ körülmények között.


Az egyszerû kialakítás könnyen illeszkedik bármely otthonba
Az útválasztó testének visszafogott geometriai formája és tartós, bevonat nélküli matt fehér mûanyag burkolata beleolvad az otthonba.

Xiaomi
DVB4230GL

Adatlap

Garancia
12 hónap
2,5Gbps LAN port
Nem
Típus
WI-FI 5 (802.11ac)
10Gbps LAN port
Nem
LAN port
2 db
Mesh WI-FI
Nem
2.4 GHz sebesség
300 Mbps
SFP csatlakozó
Nem
5 GHz sebesség
867 Mbps
PoE csatlakozó
Nem
Dual Band
Igen
WAN port
1 db
Tri Band
Nem
USB csatlakozó
Nem
SIM foglalat
Nem
Quad Band
Nem
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Nem
5G mobilinternet
Nem
Gigabit LAN port
Nem
10/100 LAN port
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.