Asus DSL-AC88U AC3100 Dual-Band ADSL/VDSL Gigabit Wi-Fi Modem Router
search
  • Asus DSL-AC88U AC3100 Dual-Band ADSL/VDSL Gigabit Wi-Fi Modem Router

Asus DSL-AC88U AC3100 Dual-Band ADSL/VDSL Gigabit Wi-Fi Modem Router

120 600,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 10 - 15 munkanapon belül
WI-FI 5 (802.11ac), 1xWAN, 4xLAN, Gigabit LAN, 2.4GHz 1000Mbps, 5GHz 2167Mbps, Dual Band, USB, Gamer
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Zökkenõmentes élmény a NitroQAM? technológiával
Legyen szó akár online játékról egy heves versenyben, akár élõ esemény 4K UHD streamelésérõl, a késleltetés és a pufferelés egyszerûen nem jöhet szóba. A DSL-AC88U NitroQAM? (1024-QAM) technológiája 3167 Mbps Wi-Fi sebességet biztosít, így a hálózaton mindenki élvezheti a zökkenõmentes streaminget és az alacsony késleltetésû online játékokat.

Jövõbiztos DSL-technológia a zökkenõmentes streamingért
A DSL-AC88U akár 900 Mbps teljes sebességet biztosítva a legújabb G.fast technológiával rendelkezik, és szupergyors hálózati sebességet és rendkívül zökkenõmentes teljesítményt biztosít minden sávszélesség-igényes feladathoz. Ez a sokoldalú, jövõbiztos router teljes kompatibilitást kínál bármilyen DSL-kapcsolattal, mivel kompatibilis az ADSL2/2+, ADSL, VDSL2 és Vplus 35b szabványokkal.

Teljes rugalmasság DSL, Ethernet vagy 3G/4G LTE internetkapcsolatokkal
A DSL-AC88U többféle módon is csatlakozhat az internethez, választhat DSL, Ethernet vagy 3G/4G LTE* között. A DSL-AC88U-t DSL-modemes Wi-Fi routerként vagy önálló Wi-Fi routerként is használhatja igényei szerint. És mivel képes azonnal váltani a kapcsolatok között, ha az egyik meghibásodik (és visszaváltani, ha megjavult), tökéletes a megbízható, állandó internetkapcsolathoz. *Kompatibilis USB-dongle-t igényel

Verhetetlen Wi-Fi lefedettség
A négy adó- és négy vevõantenna (4T4R) kialakításnak köszönhetõen mind a Wi-Fi hatótávolság, mind a jelstabilitás jelentõsen javul. Az AiRadar sugárformálás tovább összpontosítja a Wi-Fi jelet az eszközökre, így a Wi-Fi gyorsabb, tisztább és erõsebb lesz.

Az Ön megosztási központja
A beépített USB 3.0 és USB 2.0 portoknak köszönhetõen USB-kompatibilis eszközöket, például külsõ tárolómeghajtókat, nyomtatókat vagy 3G/4G dongle-t csatlakoztathat a DSL-AC88U-hoz, és kényelmesen megoszthatja azokat más felhasználókkal Wi-Fi-n keresztül. Az USB 3.0-nak köszönhetõen pedig akár 10-szer gyorsabb adatátviteli sebességet élvezhet.

AiProtection Pro
Kereskedelmi szintû biztonság a család számára
Családja minden tagja, legyen az fiatal vagy idõs, minden egyes pillanatban ki van téve az internet veszélyeinek. Álcázott kiberfenyegetések lopakodhatnak be, hogy ellopják személyes adatait, vagy gyermekei véletlenül találkozhatnak nem megfelelõ tartalmakkal az egyre növekvõ képernyõidõ alatt. A DSL-AC88U tartalmazza a fejlett szülõi felügyeletet, hogy teljes lelki nyugalmat biztosítson Önnek az AiProtection Pro segítségével - kereskedelmi szintû biztonságot nyújt otthoni hálózatához, és átfogó, egyszerû ellenõrzést biztosít a család minden egyes tagja és minden egyes eszköze online élménye felett, mindezt a mobilalkalmazáson keresztül.

ASUSWRT - Könnyen irányíthatja hálózatát
A DSL-AC88U a továbbfejlesztett, intuitív ASUSWRT felhasználói felülettel rendelkezik, amely egyszerû hozzáférést biztosít mind a 3 lépéses webes telepítési folyamathoz, mind a robusztus, fejlett opciók sokaságához.


Asus
DSL-AC88U

Adatlap

Garancia
12 hónap + 24 hónap gyártói
10/100 LAN port
Nem
Típus
WI-FI 5 (802.11ac)
2,5Gbps LAN port
Nem
LAN port
4 db
10Gbps LAN port
Nem
2.4 GHz sebesség
1000 Mbps
Mesh WI-FI
Nem
5 GHz sebesség
2167 Mbps
SFP csatlakozó
Nem
Dual Band
Igen
PoE csatlakozó
Nem
Sebesség
1000+2167 Mbit
WAN port
1 db
Tri Band
Nem
USB csatlakozó
Igen
SIM foglalat
Nem
Quad Band
Nem
3G mobilinternet
Nem
4G mobilinternet
Nem
5G mobilinternet
Nem
Gigabit LAN port
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.