Logitech R500 Laser Presentation Remote Wireless Presenter Red Laser Grey
search
  • Logitech R500 Laser Presentation Remote Wireless Presenter Red Laser Grey

Logitech R500 Laser Presentation Remote Wireless Presenter Red Laser Grey

21 450,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

KÖNNYED ELÕADÁS
Tartson lenyûgözõ bemutatókat az R500 Laser Presentation Remote használatával. Mozogjon szabadon, és léptesse a diákat akár 20 méter távolságból ? és mutasson rá pontosan a szükséges területekre a piros lézermutatóval. Az R500 optimalizálva van a Windows és a macOS operációs rendszerekhez és a nevesebb bemutatószoftverekhez.

EGYSZERÛ BEMUTATÓ
Az R500 egyszerû, megbízható és problémamentes, bemutatókhoz készült távirányító ? hogy az elõadó a bemutató megtartására összpontosíthasson.

LOGIKUS DIALÉPTETÉS
Az R500 összetéveszthetetlen háromgombos kialakításának köszönhetõen könnyen és önbizalommal lépkedhet a diák között anélkül, hogy le kellene néznie, melyik ujját hova tegye.

PIROS LÉZERMUTATÓ
Mutasson rá a bemutatóban a szükséges területekre az egyszerûen használható, nagy fényerejû piros lézermutatóval.

A LOGITECH PRESENTATION ALKALMAZÁS
Szabja testre a gombok funkcióit, figyelje az elem hátralévõ élettartamát és állítson be a képernyõn megjelenõ idõzítõt a Logitech Presentation alkalmazásban. Többé nem kell aggódnia, hogy számítógépe készenléti üzemmódba lép ? az alkalmazás mindig aktívan tartja a bemutató során.

20 MÉTERES HATÓTÁVOLSÁG
Csatlakoztassa az R500-at a számítógépéhez USB-vevõegység vagy kis fogyasztású Bluetooth? technika segítségével. Azután mozogjon szabadon, és kezelje a bemutatót akár 20 méterrõl távolságból.

BIZTONSÁGOS FOGÁSÚRA TERVEZVE
Az R500 Laser Presentation Remote távirányítót úgy terveztük, hogy kényelmesen illeszkedjen a tenyérbe, és puha gumifelülete és mintázott gombjai magabiztos fogást tegyenek lehetõvé a bemutató során.



Logitech
910-006520
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.