Apple Watch S9 Cellular 45mm Midnight Alu Case with Midnight Sport Band M/L
search
  • Apple Watch S9 Cellular 45mm Midnight Alu Case with Midnight Sport Band M/L

Apple Watch S9 Cellular 45mm Midnight Alu Case with Midnight Sport Band M/L

338 530,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 6 - 11 munkanapon belül
Kijelzõ mérete: 1,9, iOS, <2 nap, Vízálló, 5 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, NFC, Pulzusmérõ, Gyorsulásmérõ, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérõ, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 45x38x10,7mm
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Okosabb, Fényesebb, Kezesebb.
Az eddigi legerõsebb chip az Apple Watch történetében. Varázslatosan új lehetõség az órád kezelésére a kijelzõ érintése nélkül. Kétszer nagyobb fényerõ. És mostantól karbonsemleges tok-óraszíj kombinációt is választhatsz.

A jövõbe mutat.
Az egyedi tervezésû Apple chippel az Apple Watch Series 9 sokoldalúbb és gyorsabb, kezelése intuitívabb. Az új kétmagos CPU 5,6 milliárd tranzisztort tartalmaz ? 60%-kal többet, mint az S8 chip. Az új négymagos Neural Engine akár kétszer gyorsabban dolgozza fel a gépi tanulási feladatokat. Ez számos újítást tesz lehetõvé, köztük egy új vezérlési kézmozdulatot, az ujjak dupla összekoppintását.

Varázslat az ujjaid hegyén.
Kézmozdulatokkal még egyszerûbb az Apple Watch vezérlése bármilyen helyzetben ? különösen, ha tele a kezed. Csak koppintsd össze kétszer a mutató- és a hüvelykujjadat például hívások fogadásához, értesítések megnyitásához, és zene indításához vagy szüneteltetéséhez.

Fényben nyerõ.
A Series 9 fejlett kijelzõrendszere 2000 nitre növeli a maximális fényerõt, ami a Series 8 értékének kétszerese, így könnyebben olvasható ragyogó napsütésben. Félhomályban is jobb használni, olyan helyzetekben, ahol kevesebb fényre van szükség ? például a moziban ?, mert 1 nites minimum fényerõre is képes.

Az iPhone-odhoz vezet precízen.
A második generációs ultraszélessávú chippel válik lehetõvé a Precíziós keresés, ami a hozzávetõleges távolságot és irányt mutatva odavezet az iPhone-odhoz. Ha a közelébe értél, fizikai visszajelzés, valamint hang- és vizuális jelzés segít megtalálni.

Rendkívüli rendszer újragondolva.
A watchOS 10 minden eddiginél jobban kihasználja a kijelzõt. Lényegében az összes app teljes újratervezésen esett át, hogy több mindent átláss egy pillantással. Csak forgasd el a Digital Crownt, és bármilyen számlapról könnyedén megjelenítheted az Intelligens paklit a widgetek friss és releváns információival. És most már a látásodra és a mentális egészségedre vonatkozó hasznos adatok is segítenek figyelemmel kísérni a testi-lelki folyamataidat ? mindezt közvetlenül az órádon.

Az Apple elsõ karbonsemleges terméke megérkezett.
Az anyaghasznosítás, a tiszta energia és az alacsony szén-dioxid-kibocsátású szállítmányozás terén véghezvitt folyamatos innovációknak köszönhetõen az Apple Watch mostantól karbonsemleges tok-szíj kombinációkban is elérhetõ.

Értékes adatok karnyújtásnyira.
Az Apple Watch segít jobban átlátni a mentális és testi egészségi állapotodat. Mindig biztonságban tudhatod az egészségügyi adataidat. És teljesen kezedben a kontroll, ha megosztanád õket az orvosoddal, barátaiddal vagy családtagjaiddal.

Figyel a szíved egészségére.
Az Apple Watch Series 9 az EKG appal az egy&shy,elvezetéses elektro&shy,kardiogramhoz hasonló EKG?t tud készíteni. A Pulzusszám app pedig értesít, ha kiugróan magas vagy alacsony a pulzusod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

Mérd meg a véroxigénszinted.
Egy frissítõ innováció. Az Apple Watch Series 9 különleges érzéke&shy,lõjével és a hozzá tartozó alkalma&shy,zással bármikor ellenõriz&shy,heted a véroxigén&shy,szinted. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, ezeket az adatokat pedig bármikor áttekintheted.

Álmaid órája.
Az Alvás app az alvás&shy,idõd rögzítése mellett azt is meg&shy,mutatja, mennyi idõt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, illetve ébren.

Értsd meg jobban a ciklusod.
Az Apple Watch Series 9 alvás közben innovatív érzékelõvel követi a test&shy,&shy,hõmérsékletedet, megmutatva, hogyan alakult az idõvel. A Ciklus&shy,követés erre alapozva tudja vissza&shy,menõleg meg&shy,becsülni a pete&shy,érésed idejét, ami hasznos lehet a család&shy,tervezéshez.

Jegyezd fel, hogy érzed magad.
Az Apple Watchon a Tudatosság appban érzékletes képek közül választhatod ki az aktuális lelkiállapotodhoz illõt, így naplózhatod a pillanatnyi érzéseidet és napi hangulatodat. Kap&shy,cso&shy,lódó értesítések és szám&shy,lapra helyezhetõ komplikációk segítenek, hogy kiegyensúlyozott maradj.

Szinkronban a gyorsuló világgal.
Az Apple Watch segít, hogy közvetlenül az órádról tarts kapcsolatot és maradj képben azzal, aki és ami igazán fontos. A mobilhálózatos modellel ehhez még az iPhone-odnak sem kell a közelben lennie.

Mobilhálózattal, szabadon.
Vedd fel a telefont az erdõ közepén. Küldj üzenetet futás közben. Nézd meg az értesítéseidet a kertben. Nincs nálad telefon? Nem gond.

Streamelj zenét és podcastokat.
Több millió dal vár az Apple Musicon, hogy mindig legyen, ami ritmusban tart, de hallgat&shy,hatsz hangos&shy,könyveket, és kedvenc podcastjaid legújabb epizód&shy,jai&shy,ban is elmerülhetsz.

Fizess csuklóból.
A pénztárcád a zsebedben maradhat. Fizess az óráddal, egyetlen mozdulattal az Apple Payjel.

Engedd, hogy az órád vezessen.
Az Apple Térképek részletes navigációja fizikai visszajelzéssel tudatja, pontosan merre kell menned ? még a számlapra sem kell pillantanod.

Egyszerûen motiváló.
Bármilyen edzésre készülsz, biztosan megtalálod az órádon, és egy mozdulattal elindíthatod. Testre szabható nézetekben láthatod az összes motiváló mérõszámot. A strapabíró kialakításnak köszönhetõen pedig mindent beleadhatsz, és közben nem kell féltened az Apple Watchod.

Erõ, Gyorsaság, Hajlékonyság.
Az Apple Watchcsal az erõsítéstõl a HIIT-tréningen és a pilá&shy,teszen át a meditációig rengeteg népszerû mozgásformát mérhetsz ? és megjelenítheted a neked legfontosabb mérõszámokat.

Nagyon bírja a gyûrõdést.
Az óraüveg, a strapabíró forma és a sík alap ellenállóvá teszik az Apple Watchot a repedések&shy,kel szemben. És 50 méterig vízálló.

Edzésnézetek, Minden szem elõtt, Mindent bele.
A kijelzõn egyetlen nézetben láthatod az összes szükséges mérõszámot az edzéseid közben, például a pulzuszónákat és a személyre szabott intervallumokat. A Digital Crown elforgatásával pedig megjeleníthetsz olyan mutatókat, mint a szegmensek és részidõk, a szintkülönbség és a tevékenységgyûrûk.

Élõ tevékenységek.
Ha elindítasz egy kerékpáros edzést az órádon, auto&shy,ma&shy,ti&shy,ku&shy,san megjelenik az iPhone-odon élõ tevékenységként. Koppints rá, és máris kitölti a teljes kijelzõt, hogy jobban láthasd a mérõszámokat tekerés közben.

Könnyen elérhetõ a segítség, ha rajtad az órád.
Ha elesel, autóbalesetet szenvedsz, vagy egyéb vészhelyzetbe kerülsz, a Series 9 segítséget tud hívni neked.

Ütközés&shy,észlelés.
Az Apple Watch Series 9 képes érzékelni, ha súlyos autó&shy,baleset ér. Ilyenkor automatikusan segély&shy,hívást indít, elküldi a diszpécsernek a tartóz&shy,kodási helyed, és az általad beállított, vész&shy,helyzetben értesítendõ személyeknek is jelzi, hogy baleset ért.

Esésészlelés.
Az Apple Watch Series 9 képes észlelni, ha nagyot esel, és segítséget hívni, ha mozgásképtelen állapotba kerülsz. A funkció alkalmazkodik az Edzés app használatához.

Vészhelyzet ? SOS.
Amikor a Vészhelyzet ? SOS funkcióval indítasz hívást, az Apple Watch felhívja a helyi készenléti szerveket, és elküldi nekik a tartózkodási helyed. A segélyhíváshoz tartsd benyomva az oldalsó gombot.

Nézd meg az Apple Watch Series 9-et AR?ben.
Nyisd meg ezt az oldalt Safariban az iPhone?odon vagy az iPadeden.


Apple
MRMD3

Adatlap

Bluetooth
Igen
Üzenet és hívás kezelése
Igen
Garancia
12 hónap
Alvás figyelés
Igen
NFC
Igen
Magasságmérõ
Igen
Mikrofon
Igen
Elégetett kalória kijelzés
Igen
Kijelzõ mérete
1,9 "
Zene vezérlése
Igen
Wi-Fi
Igen
Vízállósági szabvány
5 ATM
iOS kompatibilis
Igen
Tok mérete
45x38x10,7 mm
Android kompatibilis
Nem
Windows kompatibilis
Nem
Üzemidõ
<:2 nap
Vízállóság
Vízálló
GPS
Igen
Gyroscope
Igen
SIM foglalat
Nem
Pulzusmérõ
Igen
Gyorsulásmérõ
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.