Apple Watch SE3 Cellular 44mm Midnight Alu Case with Midnight Sport Band M/L
search
  • Apple Watch SE3 Cellular 44mm Midnight Alu Case with Midnight Sport Band M/L

Apple Watch SE3 Cellular 44mm Midnight Alu Case with Midnight Sport Band M/L

203 490,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 6 - 11 munkanapon belül
Kijelzõ mérete: 1,6, iOS, <2 nap, Vízálló, 5 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, Gyroscope, NFC, Pulzusmérõ, Gyorsulásmérõ, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérõ, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Megmutatja, mennyire megéri.
Egyszerû kapcsolattartás. Motiváló fitneszmérõszámok. Innovatív egészségfigyelõ és biztonsági funkciók. És mostantól karbonsemleges tok-szíj kombinációkban is kapható. Az Apple Watch SE imádnivaló funkciókat kínál szerethetõ áron.

Maradj kapcsolatban úton, útfélen.
Futás közben is felveheted a hívásokat. Gyorsan válaszolhatsz az üzenetekre a megbeszéléseken. Zenét hallgathatsz útközben. Sõt, csuklóból fizethetsz az Apple Payjel. Adj hozzá mobil-elõfizetést, hogy minden eddiginél több helyen maradhass kapcsolatban akkor is, ha nincs nálad a telefonod.

Úszkálhatsz az élményekben.
Az Apple Watch SE 50 méteres mélységig vízálló. Az uszo&shy,dá&shy,ban mérheted vele a rész&shy,idõidet és a sorozataidat. Nyílt vízen pedig rögzítheted az út&shy,vonaladat, és még akkor is pontos mérõ&shy,számokat mutat, ha úszó&shy,deszkát használsz. Akár pancsolsz, úszol vagy szörfözöl, nem árt neki a víz.

Egy edzõtárs, mindig kéznél.
A továbbfejlesztett Edzés appal úgy edzhetsz, mint még soha. Sokoldalú mérõszámok és nézetek segítik felpörgetni az edzéseidet. A megújult Térképek és Iránytû app segít a helyes úton vagy ösvényen maradni. A Tevékenység appban lévõ gyûrûk segítségével célokat állíthatsz be a Mozgás, Gyakorlat és az Állás terén. Az Apple Watch egy csuklódra erõsített személyi edzõként motivál, hogy mindennap bezárd a gyûrûidet.

Figyelj oda a lelkiállapotodra.
A Tudatosság app újdonságaival tudatosabban élheted meg az érzelmeid, és fejlesztheted a lelki ellenálló képességed. Görgess végig az ábrákon, és válaszd ki, hogyan érzed magad az adott pillanatban vagy napon. Mindezt az Apple Watchon, bizalmasan kezelve. Majd használd az Egészség appot az iPhone-on, hogy követhesd az alvási, edzési és egyéb szokásaid alakulását.

Egy biztonsági funkció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged.
Az Apple Watch SE képes érzékelni, ha súlyos autó&shy,baleset ér. Az Ütközés&shy,észlelés funkció ilyenkor automatikusan segély&shy,hívást indít, elküldi a diszpécsernek a tartóz&shy,kodási helyed, és az általad beállított, vész&shy,helyzetben értesítendõ személyeknek is jelzi, hogy baleset ért.

Kövesd a szíved ritmusát.
A Pulzusszám appban bármikor ellenõrizheted a pulzusodat. Az órád értesít, ha kiugróan alacsony vagy magas a pulzu&shy,sod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

Tudj meg többet csukott szemmel.
Az Alvás appal nemcsak azt követheted, hogyan alszol, de az iPhone-oddal együtt&shy,mûködve következetes idõrendet és állandó esti rutint is segít kialakítani, hogy elérhesd a kitûzött alvási céljaidat. Nézd vissza, hogy mennyi idõt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel. A trend&shy,jeid&shy,bõl láthatod, mennyire követ&shy,keze&shy,te&shy,sen sikerül teljesítened a céljaidat. Épp csak a bárányokat nem számolja helyetted.

Rendkívüli rendszer. Újragondolva.
A vadonatúj watchOS 10 több mindent jelenít meg az óra kijelzõjén, mint valaha. Gyakorlatilag minden app kinézete és mûködése megújult, hogy egyetlen pillantással több információt kaphass. Az Intelligens pakli segítségével bármelyik számlapról végiggörgethetsz a widgeteken. A mentális és szemegészséggel kapcsolatos adatok segítségével nyomon követheted a tested és az elméd állapotát ? közvetlenül a csuklódról.


Apple
MRH83

Adatlap

Bluetooth
Igen
Üzenet és hívás kezelése
Igen
Garancia
12 hónap
Alvás figyelés
Igen
NFC
Igen
Magasságmérõ
Igen
Mikrofon
Igen
Elégetett kalória kijelzés
Igen
Kijelzõ mérete
1,6 "
Zene vezérlése
Igen
Wi-Fi
Igen
Vízállósági szabvány
5 ATM
iOS kompatibilis
Igen
Android kompatibilis
Nem
Windows kompatibilis
Nem
Üzemidõ
<:2 nap
Vízállóság
Vízálló
GPS
Nem
Gyroscope
Igen
SIM foglalat
Nem
Pulzusmérõ
Igen
Gyorsulásmérõ
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.