Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Titanium Case with Yellow/Beige Trail Loop (S/M)
search
  • Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Titanium Case with Yellow/Beige Trail Loop (S/M)

Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm Titanium Case with Yellow/Beige Trail Loop (S/M)

386 970,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 13 - 18 munkanapon belül
Kijelzõ mérete: 1,92, iOS, 2-4 nap, Vízálló, WR100, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, NFC, Pulzusmérõ, Gyorsulásmérõ, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérõ, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 49x44x14,4mm
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Bemutatjuk csúcsteljesítményû óránkat azoknak, akik új csúcsokra törnek.

Kaland vágyóknak.
Megérkezett minden idõk legmasszívabb és legsokoldalúbb Apple Watch-a. Robusztus titántokkal, kétfrekvenciás precíziós GPS-szel, akár 36 órás üzemidõvel, a mobilhálózati kapcsolat szabadságával és három speciális szíjjal a legkülönfélébb sportok legelszántabb rajongóinak.

Dizájn
Bravúros tervezés.

Masszívnak tûnik. | Mert az is.

Célunk egy elsõ osztályú sportóra megalkotása volt, ezért minden részletét precíz odafigyeléssel alakítottuk ki, hogy páratlan teljesítményt nyújthasson. A korrózióálló titántok a kényelmes súly és a masszív kialakítás tökéletes ötvözete. Az új megjelenésû tok a lapos zafírkristály köré emelkedve védi az elõlap széleit az ütõdésektõl. A Digital Crown méretét meg&shy,növeltük, az oldalsó gomb pedig kissé kiemelkedik a tokból, így kesztyûben is könnyebb a használatuk.

Útjelzõ számlap Éjszakai üzemmóddal.

A kifejezetten az Apple Watch Ultrához készült Útjelzõ számlapon nyolc komplikáció is elfér, a számkört pedig aktív iránytûre cserélheted. Gyengébb látási viszonyok között a Digital Crown elforgatásával aktiválhatod az Éjszakai üzemmódot ? ekkor a számlap élénk, piros körvonalakkal jelenik meg.

Akció indul.
Az új Mûvelet gomb gyors, fizikai irányítási lehetõséget kínál számos különbözõ funkcióhoz. Vezérelheted vele az edzéseidet, útpontokat jelölhetsz meg az Iránytûben, vagy akár merülést is indíthatsz ? csak rajtad múlik, mit hozol ki belõle.


Minden nagyon a helyén van.
Hasznos és sokoldalú eszköz, amely mindig veled lehet. Az Apple Watch Ultra hihetetlen tudást sûrít kompakt méretbe.

Az aksi is jól bírja a tempót.
Senki sem szeretne egy hátizsákos túra második napján, a triatlon utolsó szakaszán, vagy épp egy korallzátonynál búvárkodva az akkumulátor miatt aggódni. A minden eddiginél hosszabb üzemidõvel azonban szinte bármibe belefoghatsz ? az órád végig kitart.

Túrázás, futás, merülés. Mindhez van egy szíjunk.
Egy bármilyen sportolónak ideális sportóra megalkotásához egyedi megközelítésre volt szükség. Ezért a kõkemény túrák, az állóképességi és a vízi sportok rajongóinak szánt speciális szíjakra épp olyan kiemelt figyelmet fordítottunk, mint magára az órára.


Állóképesség
Még tovább. Még messzebbre.
Akár újrakezded a futást, akár 10 kilométeres vagy ultramaratoni távra készülsz, a kihívások keresése és a fizikai korlátaid próbára tétele nem minden&shy,napi elszántságról tanúskodik. Az Apple Watch Ultrára számíthatsz a határaid feszegetésében.

Erõt adó számok.
Ha sportolóként fejlõdni szeretnél, pontos adatokra és rálátásra van szükséged a teljesítményeddel kapcsolatban. A megújult Edzés app új mérõszámokat és nézeteket kínál, így minden információ a rendelkezésedre áll majd az egyéni rekordjaid megdöntéséhez. A nagyobb kijelzõn pedig akár hat mérõszámot is megjeleníthetsz egyszerre.

Egy igazán élenjáró GPS.
Akár városi utcákon, akár a természetben edzel, egy kiemelkedõen pontos mérõszámokra vágyó sportoló&shy,nak elengedhetetlen a megbízhatóan mûködõ GPS. Az Apple Watch Ultra új kétfrekvenciás precíziós GPS-rendszere még a legnagyobb kihívást jelentõ helyeken is elképesztõen pontos.

Terep pánt. Hosszú távú kényelem.
Könnyû, vékony és flexibilis. Az egyszerû, tépõzáras rögzítéssel gyorsan állíthatsz rajta edzés közben. A szövet extra rugalmasságának köszönhetõen pedig könnyen az optimális méretre igazíthatod.

Kalandsportok
Messzebb. Feljebb. Vissza. És újra.
Az extrém körülményekre, nagy tengerszint feletti magasságokra és szélsõséges hõmérsékleti viszonyokra tervezett Apple Watch Ultra egy elképesztõen sok&shy,oldalú eszköz, amelyre a legkalandosabb felfedezõ útjaidon is számíthatsz. És hazajutni is segít.

Iránytû, újratervezve.
Egy pontos iránytû épp olyan nélkülözhetetlen, amikor a vadonban barangolsz, mint egy kényelmes túrabakancs. Az újratervezett Iránytû alkalmazás vadonatúj nézetekkel és funkciókkal emeli új magasságokba a tájékozódást.

Mûvelet gomb. Jelöld meg, hol jársz. Találd meg az utat.
Ha szeretnél gyorsan elhelyezni egy Iránytû Útpontot az aktuális helyeden, vagy azonnal elindítani a Visszakövetés funkciót, csak nyomd meg a Mûvelet gombot, és koncentrálj az elõtted ? vagy mögötted ? álló útra.


86 decibeles Sziréna. Segítõ hang.
Ha eltévednél vagy megsérülnél, és fel kell hívnod magadra a figyelmet, a Mûvelet gomb hosszú lenyomásával aktiválhatod az akár 180 méteres távolságból is hallható Szirénát.

Alpesi pánt. Kemény terepen is bírja a strapát.
A könnyû és tartós pántot két, öltések nélkül egybeszõtt szövetrétegbõl alkottuk meg. A titánból készült, korrózióálló Z kapocs könnyedén a helyére csúszik a megerõsített hurkokban, és megbízhatóan rögzíti a pántot.

Tengerek és óceánok | Úttörõ újítások a víz alatt is.

Használhatod jetskizéshez a Kanári-szigeteken vagy kite-szörfözéshez Szardínia partjainál. Az új, mélységmérõvel felszerelt Apple Watch Ultra emellett minden olyan funkcióval és adattal is ellát, amelyre szabad&shy,tüdõs vagy könnyûbúvárként szükséged lehet egy legfeljebb 40 méteres merülés során.

Egy nagy tudású búvár&shy,komputer.

Az Apple Watch Ultrára kifejlesztett Oceanic+ appot a víz alatti technológiák innovátorával, a Huish Outdoorsszal közösen terveztük meg, hogy az órád valódi búvár&shy,komputerként használhasd. Kedvtelési célú, legfeljebb 40 méteres mélységig történõ könnyûbúvárkodáshoz és szabad&shy,tüdõs merülésekhez készült, melyekhez minden alap&shy,vetõ funkciót biztosít. Ráadásul üdítõen egyszerû használni.

Innovációk a víz alatti világ felfedezéséhez.

A Mélység app az új mélység&shy,mérõvel együtt ideális társ a snorkelezéshez és bármilyen kedvtelési célú merüléshez. Az idõt, az aktuális mélységet, a vízhõmérsékletet, a víz alatt töltött idõt és a merülés során elért maximális mélységet is mutatja. Ráadásul képes automatikusan elindulni, amikor alábuksz.

Mûvelet gomb. Merülésre felkészülni.

Ha szeretnéd a vízben is könnyebben vezérelni az órád, állítsd be úgy a Mûvelet gombot, hogy elindíthasd vele a Mélység appot, vagy megnézhesd az iránytûn az irányt, miközben az Oceanic+ appal merülsz.

Óceán szíj. Hívnak a hullámok.

Fluorelasztomer gumiból készült, könnyû és rugalmas. A titáncsat és az állítható helyzetû rugós titán&shy,bújtató még intenzív vízi sportok közben is extra biztosan rögzíti a csõszerkezetes struktúrájú szíjat. A külön rátehetõ bõvítõvel pedig akár vastag neoprén ruha felett is viselheted.

Több is van még | Ezért is olyan nagyszerû az Apple Watch.

Ezzel az órával nem csak a határaidat feszegetheted, de egészség-, biztonsági és kapcsolattartási funkcióinak köszönhetõen a mindennapokban is sokoldalúan használhatod.


Apple
MNHK3CM/A

Adatlap

Bluetooth
Igen
Üzenet és hívás kezelése
Igen
Garancia
12 hónap
Alvás figyelés
Igen
NFC
Igen
Magasságmérõ
Igen
Mikrofon
Igen
Elégetett kalória kijelzés
Igen
Kijelzõ mérete
1,92 "
Zene vezérlése
Igen
Wi-Fi
Igen
Vízállósági szabvány
WR100
Tok mérete
49x44x14,4 mm
iOS kompatibilis
Igen
Android kompatibilis
Nem
Windows kompatibilis
Nem
Üzemidõ
2-4 nap
Vízállóság
Vízálló
GPS
Igen
Gyroscope
Igen
SIM foglalat
Nem
Pulzusmérõ
Igen
Gyorsulásmérõ
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.