Amazfit T-Rex 2 Astro Wild Green
search
  • Amazfit T-Rex 2 Astro Wild Green

Amazfit T-Rex 2 Astro Wild Green

125 620,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 10 - 15 munkanapon belül
Kijelzõ mérete: 1,39, iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 10 ATM, Bluetooth, GPS, Gyroscope, Pulzusmérõ, Gyorsulásmérõ, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Magasságmérõ, Elégetett kalória kijelzés, Tok mérete: 47,1x47,1x13,65mm
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Szuper kemény belülrõl
Tapasztalja meg a vadászat izgalmát az Amazfit T-Rex 2 szívósság abszolút titánjával. Az óra 15 katonai minõségû teszten ment át, hogy bebizonyítsa, hogy ott lehet veled a pillanat hevében nedves esõerdõkben, hegyekben vagy lefelé jeges hõmérsékletû ösvényeiden.

Erõ, ami nincs ebbõl a világból
Hogy megfeleljen a szívósság végsõ próbájának, az Amazfit T-Rex 2-t az ûr extrém és kiszámíthatatlan környezetébe küldték, ahol túlélte a földi tengerszinthez képest 0,2%-os légnyomást és akár -64°C-os hõmérsékletet is. Két és fél órás oda-vissza útja során az okosóra elérte a 113 000 láb csúcsmagasságot, mielõtt 180 mérföld/órás sebességgel visszatért a Földre.

Stílusban strapabíró
Az Amazfit T-Rex 2 merész és divatos megjelenését a természet szelleme ihlette. A HD AMOLED kijelzõ olyan tiszta, mint a legtisztább óceán, és lehetõvé teszi, hogy tükrözze a vadon vagy a megszelídíthetetlen városi dzsungel csodáit több tucat óralapon keresztül a hozzáillõ, mindig bekapcsolt kijelzõkkel. Töltsd le kedvencedet a Zepp alkalmazásból, vagy tölts fel egy egyedi képet, amely valami különlegeset jelent az Ön számára.

Akcióra készen
Az Amazfit T-Rex 2 nagyméretû képernyõjére fejlõdött, amely megkönnyíti a kalandokhoz létfontosságú adatok megtekintését ? akár a sivatagi napfényben, a városi utcai lámpákban vagy a holdfényben kempingezésben. Az óra matt felületét és fémszórt külsõ elõlapját egy izzadságelvezetõ szilikon szíj is kiegészíti, amely szárazon és kényelmesen tartja az órát, miközben küzd az idõjárás viszontagságaival.

Erõ minden kaland elviseléséhez
Elég erõs akkumulátorral, hogy akár 24 napig is kibírja a kalandokat, tipikus használat mellett, az Amazfit T-Rex 2 tele van energiával, amelyre szüksége van a kalandvadászathoz.

Ultra-alacsony hõmérsékletû mûködés
A bátrak számára készült Amazfit T-Rex 2 elég strapabíró ahhoz, hogy kezelni lehessen szélsõséges, akár -30°C hõmérsékleten is. Így nem csak az óra teste tud fizikailag ellenállni a hidegnek, de a körülmények intenzívebbé válásával továbbra is használhatja az óra funkcióit. Tanúja a jégbe kovácsolt lelkierõnek.

Kétsávos és 5 mûholdas helymeghatározás
Lépjen túl a kalandon az óra kétsávos helymeghatározásával és öt mûholdas helymeghatározó rendszer támogatásával, amelyek hatékonyan csökkenthetik a környezeti interferenciát és precízebb helymeghatározást érhetnek el. A T-Rex 2 beépített iránytûjével és barometrikus magasságmérõjével a túrázók, hegymászók és felfedezõk is új magasságokat hódíthatnak meg, és új utakat fedezhetnek fel.

Útvonalimportálás és valós idejû navigáció
Szeretnél egy híres ösvényen túrázni, vagy valakinek a nyomdokaiba lépni, akit ismersz? Engedje szabadjára belsõ felfedezõjét, és lépjen új útra az útvonalfájlok Zepp alkalmazásból történõ importálásával. Az importált útvonalon végzett mozgása, sõt az egyedi mozgása a saját fejlesztési útvonala mentén valós idõben közvetlenül az órán megjeleníthetõ.

Közvetlen visszatérõ navigáció
Az ókori görög filozófus, Arkhimédész híresen mondta, hogy két pont között a legrövidebb távolság az egyenes. Ezt szem elõtt tartva az Amazfit T-Rex 2 a legrövidebb egyenest tudja mutatni vissza az utazás elejére, így elkerülheti a fordulatokat, amikor siet.

Erõsítõ gyakorlatok felismerése, Train the Beast Ben
Az Amazfit T-Rex 2 képes automatikusan felismerni a mozdulatokat és megszámolni több tucat típus ismétléseit erõsítõ gyakorlatok közül, amelyek közül sok állítható variációkkal rendelkezik a Zepp alkalmazásban, valamint nyomon követheti a pihenõidõt a sorozatok között, hogy edzése hatékony legyen.
Az edzés befejezése után a Zepp App vizuálisan megmutatja az Ön által edzett izomcsoportot és azt, hogy mennyi ideig edzette, így biztos lehet benne, hogy a kívánt izmokat elég sokáig üti.

Hajtsa végre saját ösvényét képzési sablonokkal
A következetesség a siker kulcsa. Készítse el saját edzéssablonjait 11 különbözõ sportághoz a Zepp alkalmazásban, amelyet Amazfit T-Rex 2 készülékén követhet.
Minden sablon felosztható bemelegítési, edzési, pihenési, helyreállítási és bemelegítési szakaszokra ? amelyek akár 30-szor megismételhetõk sablononként. Még azt is elintézheti, hogy az óra emlékeztetõket küldjön, vagy automatikusan módosítsa az edzési szakaszokat a pulzusszám, az edzés idõtartama, az elégetett kalóriák és egyebek alapján. Intervallum edzéssablonok közvetlenül az órán is létrehozhatók.

Értsd meg, mire vagy képes
Kövesse professzionálisabban teljesítményét a PeakBeats saját fejlesztésû edzésállapot-algoritmussal, amely olyan speciális adatokat értékel, mint a maximális oxigénfelvétel (VO2 Max), teljes felépülési idõ, edzésterhelés és edzéshatás.

Vadulj 150+ beépített sportmóddal
Az Amazfit T-Rex 2 több mint 150 sportmódból álló hatalmas választéka tartalmazza a szívósságtesztelõ Triatlon módot, a professzionális köradatok rögzítõ Track Run módot, intelligens pályakorrekcióval és a lazább Golf Swing móddal. Bármilyen tevékenység indítja is el Önt, valószínûleg megtalálja a megfelelõ módot a T-Rex 2-n.

8 sportág intelligens felismerése
Gyorsan és egyszerûen akcióba lendülhet. Amint elkezdi valamelyik sportágat a nyolc sport közül, az óra automatikusan érzékeli a mozgását javasoljuk, hogy nyissa meg a megfelelõ sport módot.

Brave the Storm 10 ATM vízállósággal
Azok számára, akik soha nem fulladnak ki a kalandvágyból, az óra vízálló 10 ATM fokozat, vagyis 100 méteres víznyomásnak megfelelõ víznyomást képes ellenállni. Bátran viseld az esõt, uralkodj a medencén, és hódítsd meg az óceánt az Amazfit T-Rex 2-vel.
* Javasoljuk, hogy termékeinket legfeljebb 96 órán keresztül használja állandó sós vízben. A sós víz sûrûsége változhat, és külsõ erõk befolyásolhatják. Mindenesetre kérjük, öblítse le tiszta vízzel a terméket sós vízzel való érintkezés után.

Csatlakozzon a Zepp alkalmazáshoz, és egyszerûsítse a mindennapi életet
A telefonon lévõ Zepp App egészségügyi és edzésadatokat jelenít meg és elemzi, tartalmaz egy óralap-áruházat, rendszerfrissítéseket biztosít az órához, és megkönnyíti az okoseszközök kezelését.
A mindennapi élet könnyedebbé tétele érdekében az óra hasznos funkciók széles választékával rendelkezik.

Amazfit
W2170OV5N

Adatlap

Bluetooth
Igen
Üzenet és hívás kezelése
Igen
Garancia
12 hónap
Alvás figyelés
Igen
NFC
Nem
Magasságmérõ
Igen
Mikrofon
Nem
Elégetett kalória kijelzés
Igen
Kijelzõ mérete
1,39 "
Zene vezérlése
Nem
Wi-Fi
Nem
Vízállósági szabvány
10 ATM
iOS kompatibilis
Igen
Tok mérete
47,1x47,1x13,65 mm
Android kompatibilis
Igen
Windows kompatibilis
Nem
Üzemidõ
>:1 hét
Vízállóság
Vízálló
GPS
Igen
Gyroscope
Igen
SIM foglalat
Nem
Pulzusmérõ
Igen
Gyorsulásmérõ
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.