HP Color LaserJet Enterprise M455dn Lézernyomtató
search
  • HP Color LaserJet Enterprise M455dn Lézernyomtató

HP Color LaserJet Enterprise M455dn Lézernyomtató

226 990,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
Lézer, Színes, 27lap/perc, 600x600dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:415A, 415X
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

A HP belépõ szintû, vállalati használatra szánt színes nyomtatója percenként akár 28 oldalas nyomtatási sebességet és a legmagasabb fokú biztonságot kínálja.


Dinamikus biztonsággal ellátott nyomtató.

,Ez a nyomtató kizárólag új, illetve újrahasznosított HP chippel rendelkezõ patronokkal használható, és dinamikus biztonsági intézkedéseket alkalmaz a nem HP chippel rendelkezõ patronok blokkolására. Az idõszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és blokkolják a korábban még mûködõ patronokat. Az újrahasznosított HP chip lehetõvé teszi az újrahasznosított, felújított és újratöltött patronok használatát.


Egyszerû használat, könnyû kezelhetõség
Többletterhelés nélkül állíthat össze munkacsoportokat a siker érdekében. Ezzel az egyszerû használatra és kezelésre tervezett kompakt nyomtatóval bármilyen helyszínen elõsegítheti az üzletmenet kezelését, miközben az egész flottára kiterjedõ vezérlést biztosíthat az informatikai részlegnek.


A HP legbiztonságosabb nyomtatási megoldása
A HP nyomtatói rendkívül hatékony védelmi rendszerrel vannak ellátva, amely folyamatosan elhárítja a fenyegetéseket, miközben az újakhoz is képes alkalmazkodni. A HP-nyomtatók képesek a támadások utáni automatikus önjavításra, így nincs szükség az informatikai részleg beavatkozására.

Megnövelt termelékenység a munkacsoportok hatékonyságának növelése érdekében
Ezzel a kényelmesen használható nyomtatóval segítheti az együttmûködést és a termelékenységet, hiszen támogatja a modern munkavégzésre jellemzõ gyorsaságot és rugalmasságot, valamint a kapcsolattartást. Prémium színminõségû dokumentumokat nyomtathat, amelyek elengedhetetlenek a vállalkozások professzionális megjelenéséhez.

A fenntarthatóság okos üzleti stratégia
A sikeres üzletvitel kulcsa a hatékony erõforrás-kezelés, és minden munkatárs felelõs azért, hogy megtalálja azokat a pontokat, ahol a hatékonyság tovább fokozható. Ez a kompakt színes nyomtató alacsony energiafogyasztást biztosít, amely segít a feladatok gyors elvégzésében, miközben energiát takarít meg, ahol csak lehetséges.

HP
3PZ95A

Adatlap

Soros port
Nem
CD/DVD nyomtatás
Nem
Párhuzamos port
Nem
WiFi Direct
Nem
WiFi
Nem
Bluetooth
Nem
Garancia
12 hónap
Felbontás
600x600 dpi
LAN
Igen
Kártyaolvasó
Nem
NFC
Nem
Nyomtatási technológia
Lézer
Színes nyomtatás
Igen
Maximum nyomtatási sebesség
27 lap/perc
Maximum papírformátum
A4
USB port
Igen
Duplex nyomtatás
Igen
Patronok-tonerek
415A: 415X
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.