ACT AC7047 USB-C Docking Station
search
  • ACT AC7047 USB-C Docking Station

ACT AC7047 USB-C Docking Station

62 810,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
Dokkoló
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Dokkolóállomás három monitorhoz, hálózat, kártyaolvasó és hub egyben
Három 4K monitor csatlakoztatása HDMI-n és DisplayPorton keresztül, perifériák, tápellátás és Gigabit ethernet egyetlen USB-C kábellel a laptophoz
Masszív alumínium kivitel 3x USB-A 5Gbps adatporttal, 1x USB-C 5Gbps adatporttal, Gigabit ethernet porttal, SD/mikro SD kártyaolvasóval, 3,5 mm-es audiocsatlakozóval fejhallgató és 100 W-os USB-C PD csatlakoztatásához
Átmenõ port a csatlakoztatott laptop eredeti tápegységgel történõ töltéséhez
Plug and play, USB-C kábellel, állvánnyal és tápegységgel szállítva
Fontos: Ez a dokkolóállomás nem kompatibilis a HP laptopokkal

Az alumínium AC7047 USB-C 4K többportos dokkolóállomás lehetõvé teszi, hogy három 4K képernyõt csatlakoztasson egy laptophoz egyetlen USB-C kábel használatával. Ez a többportos dokkolóállomás lehetõvé teszi egy teljes munkaállomás létrehozását a laptop két HDMI-porttal, egy DisplayPort-kapcsolattal, egy fizikai Gigabit Ethernet-kapcsolattal, három USB-A porttal, USB-C adatporttal, egy USB-C áthaladó töltõporttal, áramellátás (max. 100 W) támogatással és egy SD/mikro-SD kártyaolvasóval történõ bõvítésével. A készülékhez USB-C csatlakozókábel, hálózati adapter és állvány tartozik.

Változtassa laptopját munkaállomássá, és egyetlen USB-C kábellel kibõvített monitornézethez juthat
Az AC7047 két HDMI és egy DisplayPort csatlakozója segítségével akár három 4K@30Hz-es vagy két, akár 4K@60Hz-es monitor csatlakoztatható laptopjához, MST támogatással. A Multiport dokkolóállomás Gigabit LAN hálózati porttal, SD/mikro SD kártyaolvasóval és headset csatlakozóval rendelkezik. A dokkoló négy további USB-porttal bõvíti a laptopot: három USB-A porttal és egy USB-C porttal.

Dokkolóállomás saját tápegységgel a stabil csatlakozásért
Ha a perifériák, pl. monitorok, hálózati csatlakozás, billentyûzet és egér a munkahelyen maradnak, a dokkolóállomás a legjobb megoldás. Maga a dokkolóállomás ezen a helyen marad. Ez a legstabilabb megoldás, mivel a dokkolóállomás saját áramforrással rendelkezik.

A Power Delivery Pass-Through port 100W
Ha az AC7047 használatával a laptopot teljes munkaállomássá alakítja, a laptop egyik USB-C portja már foglalt. Ha ezt a bizonyos USB-C portot a laptop tápellátására is használják, akkor a laptopnak más megoldáson keresztül kell áramot kapnia. A többportos dokkolóállomás egy USB-C PD Pass-Through porttal van felszerelve, amely támogatja a 100 W-os energiaellátást. Csatlakoztassa az eredeti tápegységet a dokkolóállomás PD Pass-Through portjához, és a laptop a dokkolóállomáson keresztül töltõdik. A mellékelt tápegység magának a dokkolóállomásnak a táplálására szolgál, nem pedig a laptopéra. USB-C-n keresztül szeretné tölteni a laptopot? Csatlakoztasson egy megfelelõ USB-C töltõt a dokkolóállomás Power Delivery Pass-Through portjához. Használja a laptop eredeti USB-C hálózati adapterét vagy egy univerzális USB-C töltõt. Ezután csatlakoztassa a laptopot a dokkolóállomáshoz, és a laptop feltöltõdik.

Megfelelõ USB-C porttal rendelkezõ laptopokhoz
Az AC7047 dokkolóállomás egy plug and play eszköz, és minden olyan laptophoz használható, amely USB-C porttal rendelkezik, DisplayPort 1.4 Alternate Mode (DP Alt Mode) és Display Stream Compression (DSC) 1.2 (3x 4K-hoz szükséges, különben ez 1080p lesz). A csomagban egy USB-C-USB-C 3.2 Gen1 csatlakozókábel, állvány és hálózati adapter található.

Videoadapter, kártyaolvasó és hub egyben
Az AC7047 kártyaolvasóként vagy hubként is használható. A dokkolóállomás SD/mikro SD kártyaolvasót és három további USB-A adatportot tartalmaz a perifériák csatlakoztatásához. A három USB-A adatport 5Gbps sebességet, USB 3.2 Gen1 SuperSpeed sebességet támogat, és lefelé kompatibilis. Az USB-C adatport támogatja az USB 3.2 Gen1 SuperSpeed USB-t.

Audiocsatlakozó (video)hívásokhoz és zenehallgatáshoz
Kapcsolja kedvenc vezetékes fejhallgatóját, és használja az AC7047-et hívások indításához vagy zenehallgatáshoz. Ideális, ha maga a laptop nem rendelkezik audioporttal.

ACT
AC7047

Adatlap

Garancia
12 hónap + 48 hónap gyártói
Dokkoló
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.