Evolveo EasyPhone EP-771 FS Black
search
  • Evolveo EasyPhone EP-771 FS Black

Evolveo EasyPhone EP-771 FS Black

26 900,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 7 - 12 munkanapon belül
hagyományos, 2,8, MicroSDHC, 2G, Bluetooth, Magyar menü
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Az Easyphone FS hasonló az EasyPhone XG-hez, de felhajtható kivitelben. Ezen kívül opcionális energiatakarékos kijelzõt is kínál, amely minden szükséges adatról tájékoztatja Önt.

Egyszerûen használható és áttekinthetõ menü
Az EVOLVEO EasyPhone FS világos és egyszerû menüvel, nagyméretû, praktikus gombokkal és finoman profilozott felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelést és megakadályozza, hogy kicsússzon a kezébõl. Nyolc gyorstárcsázót lehet beállítani a kedvenc számok hívásához, vagy használhatja a Photo Contacts funkciót.

Kiegészítõ megjelenítés
A telefon egy második kiegészítõ kijelzõvel van felszerelve, amely mindig be van kapcsolva. Zárt telefon esetén láthatja az aktuális idõt, dátumot, a bejövõ hívásokról, nem fogadott hívásokról, bejövõ SMS-ekrõl szóló értesítéseket, az akkumulátor állapotát és a jel minõségét. A telefont úgy optimalizáltuk, hogy még akkor is elkerülje a gyors akkumulátor lemerülést, ha a másodlagos kijelzõn folyamatosan adatok jelennek meg.

Töltõállvány és hosszú akkumulátor-üzemidõ
Az USB-C töltõportnak köszönhetõen ez a telefon gyors és kényelmes töltést kínál, az 1000 mAh-s akkumulátorral pedig biztos lehetsz benne, hogy az akkumulátor élettartama hosszú lesz. A telefonhoz egy praktikus töltõbölcsõ tartozik, amelybe csak bele kell csúsztatni a telefont, és az akkumulátor töltése automatikusan elindul.

SOS hívás és SMS helymeghatározással
A telefon SOS gombbal van felszerelve, amelynek megnyomása után a telefon automatikusan tárcsázza az elõre beállított számokat, és vészhelyzeti üzenetet küld nekik, beleértve a tartózkodási helyére vonatkozó információkat is. Lehetõség van legfeljebb öt hívható telefonszám kiválasztására és SMS küldésére.

Helyszínszintek
A telefon három különbözõ technológiát használ a helymeghatározáshoz az aktuális elérhetõségtõl függõen: GPS-jel, WiFi és GSM-mobilhálózat. E technológiák mindegyike korlátozottan alkalmas a helymeghatározásra, de ezek kombinálásával a telefon képes a legpontosabb eredményt adni egy adott idõpontban. A GPS-jelek például nem megbízhatóak az épületekben, ezért a telefon a WiFi segítségével pontosan meg tudja határozni az Ön tartózkodási helyét. Ha legalább két WiFi hálózat elérhetõ a telefon hatótávolságán belül, a telefon akár az épületben is meghatározza a pontos tartózkodási helyet. Ez jelentõsen megnöveli a megtalálásának sikerességét

A jelenlegi GPS-helyzet lekérdezése egy másik telefonról
A telefon lehetõvé teszi, hogy SMS-t küldjön az aktuális tartózkodási helyével egy másik telefonra. Ez akkor lehet fontos, ha például nem tudja elérni a telefon tulajdonosát. A telefonon beállíthat olyan személyeket, akik jogosultak ellenõrizni ezt a helyet.

SOS esésérzékelõ
Az egyik olyan helyzet, amikor segítséget kell hívni, lehet egy esés a lépcsõn vagy a jégen. Ezekre a helyzetekre a telefon el van látva esésbiztonsági érzékelõvel. Egy intelligens érzékelõ képes felmérni, hogy történt-e baleset, és automatikusan elkezdi tárcsázni az elõre tárcsázott számokat és SMS-t küldeni. Ha téves riasztásról van szó, a funkció könnyen kikapcsolható.

3.0Mpx kamera vakuval
A telefon kiváló minõségû kamerával rendelkezik, nagy teljesítményû LED vakuval, amely a telefonon található külön gombbal kapcsolható be, és azonnal használható. A fényképek ezután elmenthetõk vagy elküldhetõk például MMS üzenetként.

FotoContacts és gyorstárcsázás
A könnyû hívás érdekében a telefon fel van szerelve a Photo Contacts funkcióval. A nyolc kiválasztott névjegyhez egy fénykép is hozzáadható, hogy könnyebb legyen azonosítani a hívót. Egyszerûen csak nyomjon meg egy gombot a fényképes kapcsolat menüjének elõhívásához. A többi tíz kapcsolathoz a 2-9. számoknak megfelelõ gyorshívó gombok, valamint az M1 és M2 gombok rendelhetõk.

Dedikált gombok a könnyû kezelhetõségért
Azért, hogy a telefon kezelése igazán egyszerû legyen, több különálló gombbal rendelkezik. A mechanikus feloldó gomb megkönnyíti a billentyûzet feloldását vagy lezárását. A többi gomb a hangerõszabályzó, a zseblámpa, a kamera vagy a fényképezõgép kapcsolóit szolgálja.

Beépített FM rádió
A beépített FM rádió automatikus állomáshangolással és egy nagy teljesítményû hangszóróval együtt még élvezetesebbé teszi kedvenc állomásainak hallgatását.

Evolveo
SGM EP-771-FSB

Adatlap

Bluetooth
Igen
Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
hagyományos
NFC
Nem
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Nem
Kijelzõ átmérõje
2,8 "
Memóriakártya típusa
MicroSDHC
Hálózati technológia
2G
Dual SIM
Nem
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.