Samsung S928B Galaxy S24 Ultra 256GB DualSIM Titanium Violet
search
  • Samsung S928B Galaxy S24 Ultra 256GB DualSIM Titanium Violet

Samsung S928B Galaxy S24 Ultra 256GB DualSIM Titanium Violet

635 040,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
okostelefon, Android, 6,8, Hátlapi kamera:200 +50 +10 +12MP, Elõlapi kamera:12MP, RAM:12GB, ROM:256GB, Nem bõvíthetõ, 5G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 7/be, Bluetooth, NFC, 232g, Magyar menü, Angol menü
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

A Galaxy AI megérkezett!
Üdvözlünk az AI mobilok korszakában! A Galaxy S24 Ultrával a kezedben a kreativitás, hatékonyság és lehetõségek egészen új szintjei nyílnak meg elõtted. Kezdõdjön ez az út a mindennapok egyik legfontosabb eszközével, a telefonoddal!


Látványos. Erõs. Lenyûgözõ.
Ismerd meg a Galaxy S24 Ultrát, a Galaxy Ultra készülékeknél elsõként titán borítással, 6,8 hüvelykes sík kijelzõvel! Valódi mestermû.


Titán páncélba öltöztetve
Fedezd fel az új, strapabíró titán pajzsot, amit közvetlenül a keretbe építettünk! A titán ereje a kezedben.


Jobb karcállóság a Corning Gorilla Armorral.
A Corning Gorilla Armor segít megvédeni a kijelzõdet a karcolásoktól, így eszközöd továbbra is gyönyörû marad.


Csepp- és porálló. Ne aggódj!
Ne hagyd, hogy a víz elrontsa a kedved! A Galaxy S24 Ultra IP68 besorolásnak megfelelõen csepp- és porálló, készen áll a kalandokra!


Fedezd fel az ásványok ihlette történetet!
A titán színopciókat a földi elemek szépsége inspirálta, ami lágy szaténba fut át, olyan érzetet keltve, mintha a telefon egy finoman polírozott drágakõ lenne.


A beépített S Pen teljesen új fejezetet ír
A Galaxy Note öröksége él és virágzik. Írj, koppints és navigálj precízen úgy, ahogy az ujjaid is tennék az új, lapos kijelzõn!


Galaxy AI
Kiemelkedõ NPU (Neurális feldolgozó egység). Forradalmi kamera, most már AI-jal.


200 MP, Rögzíts részleteket, amelyek versenyeznek a valósággal!
A legtöbb megapixellel és AI-alapú feldolgozással a Galaxy S24 Ultra feljebb tolja a lécet képminõség terén, minden alkalommal, amikor megnyomod a gombot. Ráadásul az új ProVisual motor felismeri a tárgyakat, javítja a színtónust, csökkenti a zajt, és kiemeli a részleteket.


A ProVisual motor minden éjszakai felvételt tiszta részletességgel készít.
A Space Zoom, ultranagyítás segítségével még éjszaka is az akció közepébe kerülhetsz. 1,6-szor nagyobb pixelekkel és szélesebb Tele OIS-szel a fotók és videók világosabbak és stabilabbak lesznek, még a távoli részleteket is tisztán lenyûgözõvé teszi.


Az AI a gyenge megvilágítású portrékat rendkívüli tisztaságúvá teszi
Az új 5x-ös érzékelõ és nagyobb pixelek azt jelentik, hogy több részlet és élesség látható a napkelte és napnyugta között, valamint minden idõszakban közte. Ráadásul az AI Sztereo mélység térképe, egy vadonatúj 5x-ös portré móddal együtt, tovább javítja a képminõséget, így lenyûgözõ portrékat készíthetsz.


Az éjszakai videó 5-szörös zoomja élesen ráközelit.
Az 5x-ös érzékelõ továbbfejlesztett 5x-ös éjszakai zoom videó képességeivel örökítsd meg a pillanatot hihetetlen részletességgel! Köszönhetõen a dedikált ISP blokknak, búcsúzhatsz a zajos, gyenge fényviszonyú videóktól, és üdvözölheted a fokozott tisztaságot és csökkentett zajt.


Az eddigi legerõsebb Quad Tele zoomunk.
Ne hagyd, hogy a hosszú táv eltántorítson! Most már 2x-es, 3x-os, 5x-ös, sõt akár 10x-es nagyítást is kaphatsz az optikai vagy optikai minõségû zoommal! Ráadásul az új, erõteljes Tele OIS szélesebb, mint korábban, hogy stabilizálja a felvételt és csökkentse a nagyítás miatti elmosódást.


5x-ös optikai zoom, 50 MP
A nagy felbontású kameraszenzor és a telefotó kamera együttmûködik, hogy rendkívül éles fotókat készítsen, még akkor is, ha közelrõl nagyítasz bele. Közelíts a téma felé 5x-ös nagyítással! Az eredmény? 50 megapixeles közeli, élesebb, tisztább részletek.


Az 5x-ös zoom és a 8K videó találkozása
Készíts lélegzetelállító 8k minõségû videókat immár 5x optikai zoommal! Ragadd meg a rendkívülit a videózás új rocksztárjával!


A digitális zoom közelít, az AI Zoom pedig tovább fokozza.
Válts a tájképrõl az apróbb részletekre a mély tanuláson alapuló AI Zoom segítségével! Válts zökkenõmentesen az 1x-es zoomtól egészen a 100x-os zoomig, miközben az AI felerõsíti a részleteket a kettõ között.


Super HDR. AI elõnézetektõl a befejezésig.
Az új Super HDR frissítésünkkel a kamera elõnézetek is Super HDR-t jelenítenek meg, éppen úgy, mint a végsõ felvétel. Azonnal láthatod, milyenek lesznek a szuperélénk fényképek és videók még azelõtt, hogy elkészülnének. Ráadásul még akkor is mûködik, amikor közösségi média alkalmazások kameráit használod.


Méretezd át, szerkeszd könnyedén!
Nem áll össze a kép? Ne aggódj, szerkesztheted! Az új, mesterséges intelligencia által vezérelt szerkesztési lehetõségek lehetõvé teszik a megfelelõ fotó elkészítését. Áthelyezhetsz tárgyakat és az általuk hátrahagyott helyet kitöltheted úgy, hogy azt senki sem veszi észre.


Bekarikázással keresés
Itt van az új keresési mód, a Bekarikázással keresés a Google-lel Bekarikázással keresés! Miközben a kedvenc közösségi oldalaidon görgetsz, használd az S Pent vagy az ujjadat, hogy bekarikázz valamit és megkapd hozzá a Google keresési eredményeket!


Egy olyan gyönyörû növény fotójára bukkansz, hogy egyszerûen tudni szeretnéd, mi az? Karikázd be és voil?, máris megkapod a Google keresési eredményeket! Most gyorsan választ kaphatsz anélkül, hogy elhagynád az aktuális tartalmat.


Élõ fordítás. A kommunikáció legkönnyebb módja.
Az Élõ fordításnak köszönhetõen most valós idejû fordítást kaphatsz, amikor telefonon beszélsz. Söpörd félre a nyelvi akadályokat úgy, mint eddig még soha, akár üzenetküldéssel is! Válaszolj a saját nyelveden, azt is lefordítják a másik végén!


Válaszd ki a szövegednek megfelelõ hangulatot a Chatsegéd segítségével!
Írj szöveges üzeneteket AI támogatással a Chatsegéd segítségével! Most elmondhatod, amit gondolsz profi, közeli baráti vagy udvarias hangnemben. Lépj túl a hogyan mondjam ezt? kérdésen, és juss el a Miért nem erre gondoltam? gondolatig másodpercek alatt!


Jegyzetek összefoglalása egy AI pillanat alatt.
Akár hevesen gépelsz, akár gyorsan jegyzetelsz valamit, a Jegyzetsegéd rövidre zárja a hosszú történetet. Egyszerûen kezdj el írni, majd késõbb formázd át egy tiszta, könnyen áttekinthetõ összefoglalóvá!
Amikor régi jegyzetet keresel, az új borítók egyszerû összefoglalókat mutatnak, így a képernyõd rendezett marad, és könnyen megtalálod a dolgokat.


A valaha volt legvalósághûbb telefonunk
A gyõzelem a tiéd lehet az új, Galaxyra tervezett Snapdragon 8 Gen 3 segítségével. Gyorsabb feldolgozás biztosítja számodra azt az erõt, amire szükséged van minden olyan játékhoz, amit szeretnél. Ezután valós idõben jeleníthetsz meg grafikai effektusokat a sugárkövetéssel a hiperrealisztikus árnyékok és tükrözõdések érdekében.
Tudtad? Majdnem megdupláztuk a Galaxy S24 Ultra párakamra méretét a hõelvezetés javítása érdekében, hogy a grafikus élmény zökkenõmentes legyen.


Hosszú üzemidejû akkumulátor, hogy folyamatosan játszhass
Óriási kapacitással és nagyobb energiahatékonysággal az Ultra akkumulátora extra üzemidõt biztosít, amikor a leginkább szükséged van rá, például egy hatalmas fõellenséges összecsapáskor amire már régóta készülsz.


2600 nites, adaptív kijelzõ, ami napsütésben is ragyog
Az eddigi leglenyûgözõbb kijelzõnk néhány fontos láthatósági fejlesztéssel érkezik. A Corning? Gorilla? Armor csökkenti a tükrözõdést és javítja a vizuális tisztaságot, még közvetlen napsütésben is. Továbbá egy fejlettebb Vision Booster javítja a kontrasztot és a színek intenzitását, így kivételesen tiszta élményt nyújt.


Válts könnyedén iOS-rõl!
Tartsd meg fényképeidet, telefonszámaidat, naptáradat és alkalmazásaidat a Smart Switch segítségével, még akkor is, ha iOS-rõl váltasz!


Feszegesd az AI határait!
Válts Galaxyra, hogy megismerd a mesterséges intelligencia új korszakát telefonoddal!


Felejtsd el az eszközök közötti akadályokat!
Válts Galaxyra, hogy zökkenõmentesen dolgozhass, játszhass és gondoskodj egészségedrõl eszközeid összehangolt használatával!


Ossz meg fájlokat azonnal!
Küldj egyszerûen fényképeket, videókat és különbözõ fájlokat a Galaxy ökoszisztémán kívüli felhasználóknak a Quick Share segítségével! Korábban csak a Galaxy eszközök között volt elérhetõ, most már azonban bármilyen közeli Androidos készülékkel mûködik.


Quick Share az ökoszisztémádon kívül
Nem vagy Galaxy telefonokra korlátozva! Használj QR-kódokat és mentett kapcsolatokat az iOS felhasználókkal, távoli barátokkal és családtagokkal való tartalommegosztáshoz.


A Knox Matrix védelmében
Nyugodtan pihenhetsz az egyedülálló mobilvédelemmel, amit az áthatolhatatlan Knox Matrix véd többeszközös biztonságával. Az adataid, a magánéleted és a lelki nyugalmad a fõ prioritásunk.


A változás kis lépésekkel kezdõdik
Lépésrõl lépésre haladunk egy fenntartható jövõ felé. Hiszünk abban, hogy egy fenntartható utat építünk apró változtatások által, melyek jelentõs hatással lehetnek. Jó érzés jót tenni.

Samsung
SM-S928BZVGEUE

Adatlap

Bluetooth
Igen
Akkumulátor kapacítás
5000 mAh
Garancia
12 hónap
Wi-Fi
Wi-Fi 7/be
Tömeg
232 g
Típus
okostelefon
Operációs rendszer
Android
NFC
Igen
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Igen
Kijelzõ átmérõje
6,8 "
Memóriakártya típusa
Nem bõvíthetõ
Hálózati technológia
5G
Dual SIM
Igen
Belsõ háttértár
256 GB
Elõlapi kamera
12 MP
Hátlapi kamera
200 +50 +10 +12 MP
Rendszer memória
12 GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.