Samsung A155F Galaxy A15 128GB DualSIM Blue
search
  • Samsung A155F Galaxy A15 128GB DualSIM Blue

Samsung A155F Galaxy A15 128GB DualSIM Blue

84 110,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 7 - 12 munkanapon belül
okostelefon, Android, 6,5, Hátlapi kamera:50 +5 +2MP, Elõlapi kamera:13MP, RAM:4GB, ROM:128GB, MicroSDXC, 4G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 200g, Magyar menü, Angol menü
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Rendkívül élénk és világos kijelzõ
A Galaxy A15 6,5 hüvelykes Super AMOLED kijelzõjén élénk és tiszta képeket élvezhetsz még közvetlen napfényben is a Vision Booster-nek köszönhetõen akár 800 nites fényerõ mellett! A továbbfejlesztett 90 Hz-es képfrissítési frekvencia által pedig simábban görgethetsz a különbözõ felületeken, miközben az Eye Comfort Shield gondoskodik a szemed egész napos védelmérõl azáltal, hogy csökkenti a kék fény mennyiségét.

Kiegyensúlyozott egyszerûség
Kitejesedésre megalkotva. A Galaxy A15 kifinomult esztétikája az intuitív keret, a fényes hátlap és a letisztult kameraelrendezés révén jelenik meg. Kékes fekete, kék és sárga színben megvásárolható.

Válassz lencsét és találd meg a nézõpontodat!
Örökítsd meg a saját világodat! A Galaxy A15 rendelkezik egy 50 megapixeles fõkamerával a mestermûveid számára, valamint egy 5 megapixeles ultraszéles látószögû és egy 2 megapixeles makro kamerával is amiket a tájképeidhez és a közeli felvételeidhez használhatsz. A profilkép minõségû szelfikhez pedig egy 13 megapixeles elõlapi kamera áll a rendelkezésedre.

Végezd el a feladataidat megnövelt teljesítménnyel!
A nagy teljesítményt biztosító nyolcmagos processzor által gördülékenyebben telnek majd a mindennapjaid, míg a tágas memória- és tárhely opciók révén az adataid és tartalmaid mindig kéznél lesznek!

Maradj lendületben a hosszú üzemidejû akkumulátorral!
Még több idõd lesz az elvégzendõ feladatokra az 5000 mAh-s (tipikus) akkumulátorral, amely hosszú ideig kitart, és a szupergyors töltés segítségével gyorsan újra töltõdik!

Bízhatsz a Samsung Knox Vault-ban!
Az EAL5+ tanúsítvánnyal rendelkezõ Samsung Knox Vault úgy lett kialakítva, hogy az olyan érzékeny adataidat, mint például a PIN-kódjaid, a jelszavaid vagy a mintáid, egy különálló, manipulációbiztos tárolóban védje az olyan szoftveres és hardveres fenyegetésekkel szemben, mint például a feszültség, a mûködési zavarok, a magas hõmérséklet vagy a lézer.

Tarts lépést a legfrissebb szoftverrel hosszabb ideig
Az akár 4 generációnyi operációs rendszerfrissítéssel és az akár 5 évnyi biztonsági frissítéssekkel a Galaxy A15 készüléked hosszabb ideig marad naprakész.

Oldd fel az ujjlenyomatoddal!
A biztonságod duplán ellenõrzésre kerül az oldalsó ujjlenyomat érzékelõ révén, hogy csak a te ujjlenyomatoddal lehessen hozzáférni.

Samsung
SM-A155FZBDEUE

Adatlap

Bluetooth
Igen
Akkumulátor kapacítás
5000 mAh
Garancia
12 hónap
Wi-Fi
Wi-Fi 5/ac
Tömeg
200 g
Típus
okostelefon
Operációs rendszer
Android
NFC
Igen
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Igen
Kijelzõ átmérõje
6,5 "
Memóriakártya típusa
MicroSDXC
Hálózati technológia
4G
Dual SIM
Igen
Belsõ háttértár
128 GB
Elõlapi kamera
13 MP
Hátlapi kamera
50 +5 +2 MP
Rendszer memória
4 GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.