Nokia X21 128GB DualSIM Pine Green
search
  • Nokia X21 128GB DualSIM Pine Green

Nokia X21 128GB DualSIM Pine Green

224 260,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 7 - 12 munkanapon belül
okostelefon, Android, 6,49, Hátlapi kamera:64 +8MP, Elõlapi kamera:16MP, RAM:6GB, ROM:128GB, MicroSDXC, 5G, 4800mAh, Dual SIM, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, 231g, Magyar menü, Angol menü
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Akár otthon vagy a szabadban, a Nokia XR21-re számíthatsz, bármerre is visz az élet. Ez a bizonyítottan strapabíró telefon por- és vízálló, és 1,8 méteres magasságból történõ leejtést is kibírja. Rossz az idõjárás? Használd nedves kézzel, kesztyûben, vagy nyomd meg a gyorsbillentyûket a kedvenc funkcióid elindításához. Ráadásul egyetlen töltéssel akár 2 napig is bírja az akkumulátor.

Kemény. Nagyon kemény.
Vegyél részt életed kalandjaiban egy Nokia XR21-gyel a zsebedben. Úgy terveztük ezt a strapabíró telefont, hogy ellenálljon a leejtéseknek, a pornak, a vízbe merülésnek és a szélsõséges hõmérsékletnek is, így otthon és a szabadban egyaránt megbízható társad lesz. Ráadásul a nyugalmad érdekében 3 év garanciát is biztosítunk.

A bolygó hálás lesz
A Nokia XR21 belsõ készülékháza 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült. Rendkívüli strapabírása miatt nem kell aggódnod amiatt, hogy egyhamar új telefonra lesz szükséged ? és nagyban hozzájárul a nyersanyagok megtakarításához is.

Egy intelligens kamera
Akár a kinti napsütésben, akár egy félhomályos étteremben fotózol a Nokia XR21-gyel, a képeket egyszerûen nem lehet majd nem megosztani. A 6 MP-es kamera fejlett MI-algoritmusokat használ, hogy bármilyen fényviszonyok között nagyszerû képeket készíthess. Ráadásul az új Flash felvételi mód segít a mozgó fotóalanyokra, például háziállatokra és gyerekekre fókuszálni. A kamerát karcálló Corning Gorilla Glass DX+ üveg védi, ami a strapabírósága mellett is átengedi a fény 98%-át.

Most még többet szórakozhatsz útközben
A 120 Hz-es frissítési gyakoriságnak köszönhetõen hihetetlenül gyorsan görgethetsz és böngészhetsz a 6,49 hüvelykes képernyõn. A kéttagú hangszórók és az OZO Playback pedig gondoskodnak a lejátszási listák és a videók optimális hangzásáról.

Ami belül van, az számít igazán
Egy hosszú élettartamú telefonnak egy ennek megfelelõ szoftverre és biztonságra van szüksége. A 4 évig járó havi biztonsági frissítésekkel és 3 évig frissülõ Android operációs rendszerrel az idõ csak egy újabb olyan kihívás, amit könnyedén teljesít a Nokia XR21.

Nokia
VMA752G9FI1G80

Adatlap

Bluetooth
Igen
Akkumulátor kapacítás
4800 mAh
Garancia
12 hónap
Wi-Fi
Wi-Fi 6/ax
Tömeg
231 g
Típus
okostelefon
Operációs rendszer
Android
NFC
Nem
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Igen
Kijelzõ átmérõje
6,49 "
Memóriakártya típusa
MicroSDXC
Hálózati technológia
5G
Dual SIM
Igen
Belsõ háttértár
128 GB
Elõlapi kamera
16 MP
Hátlapi kamera
64 +8 MP
Rendszer memória
6 GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.