Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB DualSIM Black
search
  • Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB DualSIM Black

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB DualSIM Black

116 470,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
okostelefon, Android, 6,67, Hátlapi kamera:50 +8 +2MP, Elõlapi kamera:16MP, RAM:6GB, ROM:128GB, Nem bõvíthetõ, 5G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 187g, Magyar menü, Angol menü
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
Egy mindenes, amely kiváló kamerarendszerrel, kijelzõvel és akkumulátorral rendelkezik. Engedje, hogy egy zászlóshajó erejével élénkség áradjon az életébe.

A kedvenc zászlóshajó érzékelõ, IMX766
Az IMX766-os érzékelõt sok zászlóshajó okostelefon választja. A nagyméretû, 1/1.56-os érzékelõ nagyobb fényfelvételt tesz lehetõvé, a fejlett All-pixel Auto Focus pedig képes a nagy sebességû automatikus fókuszálást megvalósítani.

50MP fõ kamera
1/1.56'' érzékelõ
2?m 4 az 1-ben nagy képpontok
Teljes pixeles automatikus fókusz
f/1.88 nagy rekesznyílás
6P lencse

8MP ultraszéles kamera
119° FOV

2MP makro kamera

Teljes felszereltségû kamera OIS-szel, egyenletes és stabil felvételek készítésével
Az OIS sikeresen minimalizálja a fényképezõgép rázkódásának vagy rezgésének eredményeit, és több fényt enged elkapni, ami jelentõs minõségi javulást eredményez. A képek kiemelkednek, függetlenül attól, hogy nappal vagy éjszaka készültek.

Xiaomi képalkotó motor
A hatékony AI-algoritmusok nagymértékben javítják a képminõséget és a sebességet. Élete minden felbecsülhetetlen pillanata életre kel, és csak arra vár, hogy megragadja.

Ragadjon meg mindent, amit az éjszaka kínál
A 4 az 1-ben pixel binning technológia 4 szomszédos pixelbõl egyetlen 2?m méretû pixelt hoz létre, ami négyszeresére növeli a fényérzékenységet, így jobb éjszakai felvételeket készíthet.

filmCamera
Szervezzen saját fotókiállítást
Hét klasszikus filmszûrõ, pixelszintû számítás és valós idejû elõnézet, amely vintage hangulatot áraszt, és azonnal mestermûvé varázsolja a fényképet.

Ultra-széles látószögû kamera
Az ultraszéles objektívvel egy tágabb világot ismerhet meg.

Minimalista és elegáns dizájnnyelv
A Redmi Note 12 Pro 5G lapos kerete és üveg hátlapja kifinomult testvonalakat és prémium hangulatot kölcsönöz a telefonnak, még a Redmi Note sorozat profi modelljeinek vastagsági és súlyadatait is felfrissíti, így a fogás kedvezõbb és kényelmesebb lesz.

High-end Flow AMOLED
Kivételes színek és árnyalatok
A 6,67 hüvelykes kijelzõ fejlett rugalmas anyagokból készült, növelve a fényerõt és nagyobb színtartományt jelenít meg nagyobb kontraszt mellett, a zökkenõmentesebb kimenettel kombinálva az élénk vizuális élményért.

A COP technológia lehetõvé teszi a vékonyabb kialakítást
A Flow AMOLED fejlett, rugalmas anyaga kisebb alsó keretet valósít meg, így nagyobb kijelzõbe merülhet bele, ami kevésbé vonja el a figyelmét.

120 Hz magas képfrissítési sebesség
Zökkenõmentes siklás a weboldalakon, videókon, játékokban és egyebekben.

Élethû audio-vizuális élmények
A Dolby Vision? és a HDR10+ társított Dolby Vision? verhetetlen képminõséget biztosít, a Dolby Atmos? és a kettõs hangszórókkal együtt, így bárhol és bármikor élvezheti a színházat a tenyerében.

Hatalmas 5000mAh akkumulátor
A 7.9 mm vékony testbe egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor van beépítve, amely hosszabb élettartamot és zökkenõmentesebb felhasználói élményt biztosít.

67W-os turbófeltöltés
A 67W-os turbófeltöltéssel 15 perc lehet a titka annak, hogy szinte mindent el tudjon intézni, amit a napja Önre zúdít. Ez aztán a sebesség.

A MediaTek Dimensity 1080 élénk hatékonysága 5G-vel
Az élvonalbeli 6 nm-es eljárással készült chipkészlet növeli az általános sebességet és csökkenti az energiafogyasztást, lenyûgözõ teljesítményt nyújt a videó- és képalkotás, a játék és az 5G-kapcsolat terén.

Mindig hûvös
A Redmi Note 12 Pro 5G 12 rétegû grafitlemezes hûtõrendszert használ, amely még intenzív használat közben is hatékonyan csökkenti a mag hõmérsékletét.

Gyors tároló és RAM kombináció
A gördülékenység uralkodik az akár 8 G memóriával. Telepítse kedvenc alkalmazásait, és készítsen emlékezetes fényképeket és videókat az akár 256 GB tárhelyen.

5G akadályok nélkül
A gyorsabb sebesség és a több frekvenciasáv lehetõvé teszi, hogy Ön és barátai úgy kommunikáljanak online, mintha szemtõl szemben állnának egymással.



Xiaomi
MZB0D2YEU

Adatlap

Bluetooth
Igen
Akkumulátor kapacítás
5000 mAh
Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Wi-Fi
Wi-Fi 6/ax
Tömeg
187 g
Típus
okostelefon
Operációs rendszer
Android
NFC
Igen
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Igen
Kijelzõ átmérõje
6,67 "
Memóriakártya típusa
Nem bõvíthetõ
Hálózati technológia
5G
Dual SIM
Igen
Belsõ háttértár
128 GB
Elõlapi kamera
16 MP
Hátlapi kamera
50 +8 +2 MP
Rendszer memória
6 GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.