Blackview BV7100 128GB DualSIM Conquest Black

93 580,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
okostelefon, Android, 6,58, Hátlapi kamera:12 +8 +2MP, Elõlapi kamera:8MP, RAM:6GB, ROM:128GB, NanoSD, 4G, 13000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 460g, Magyar menü, Angol menü
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

13 000 mAh Humongous akkumulátor - Akár 1152 óra készenléti idõ
Ismerje meg a legnagyobb akkumulátorkapacitástBlackview telefona mai napig -- 13 000 mAh BV7100, amely a végsõ megoldást kínálja az okostelefonok óriási akkumulátorigényére. A fejlett kétmagos technológia biztonságosabb és stabilabb használatot tesz lehetõvé.

33 W gyorstöltés - Gyorsan vissza a teljes teljesítményhez
A 33 W-os gyorstöltés kompromisszumok nélkül garantálja aóriás akkumulátoros telefon. Mindössze 1,5 órába telik a 13 000 mAh-s akkumulátor feltöltése , ami lenyugtatja a fejét, különösen akkor, ha idõhiányban van, és azonnal szüksége van egy kis áramra.

Fordított töltés támogatása - 13 000 mAh-s Power Bankként mûködik
Ha a tartalék okostelefon vagy a TWS fülhallgató akkumulátora lemerül, de nincs konnektor,Blackview BV7100A fordított töltés funkciója jól jöhet némi lé kölcsönzéséhez.

MediaTek Helio G85 - 1 GHz-es GPU és HyperEngine a játék nagyszerûségéért
A nyolcmagos lapkakészlet az Arm Mali-G52 GPU-t 1 GHz-es csúcsra pumpálja, és ez a teljesítmény a lelkes játékosok számára lenyûgözõ. A beépített MediaTek HyperEngine technológia megbízható kapcsolatokkal és élethû látványvilággal segíti az erõforrásigényes játékok gördülékenyebb és gyorsabb futtatását.

Akár 10 GB RAM + 128 GB ROM + akár 1 TB TF
Simább többfeladatos munkavégzés és nagyobb tárhely egyszerûen

Grafit hûtõrendszer - Maradjon hûvös nagy terhelés mellett
A BV7100 a grafit alapú hûtõrendszert alkalmazza, amely akár 5°C-os CPU-hõmérséklet -csökkentést tesz lehetõvé a hõ hatékony elvezetése és a túlmelegedés elkerülése érdekében.

Frissítsen a legújabb Android 12-re
A legújabb Android 12 erejét kihasználva a BV7100 a személyre szabást, a személyes adatok védelmét és a hatékonyságot a következõ szintre emeli.

Határozza meg a felhasználói felületet
Ezzel a valaha volt legkifejezõbb, legdinamikusabb és legszemélyesebb Google operációs rendszerrel könnyedén személyre szabhatja a telefon megjelenését és hangulatát, hogy megfeleljen hangulatának és stílusának.

Az Ön adatvédelmi engedélyei egy pillantással
Az újonnan hozzáadott adatvédelmi irányítópult világos és átfogó képet ad arról, hogy az alkalmazások az elmúlt 24 órában mikor fértek hozzá a tartózkodási helyéhez, kamerájához vagy mikrofonjához.

Simább, érzékenyebb
A felhasználói felület minden koppintással, csúsztatással és görgetéssel élettel teli ? gyorsan és kifejezõen reagál sima mozgással és animációkkal.

Frissítés a tervezésben, a simaságban és a kényelemben
A Blackview által kifejlesztett legújabb Doke OS 3.0 ötvözésével, amely számos hasznos finomítást és kiegészítést tartalmaz az elõdjeihez képest, a BV7100 áttörést jelentõ UI teljesítményt ér el.

Sokoldalú asztali számítógép - Készen áll a forradalomra?
A Doke OS 3.0 megjeleníti az összes varázstrükköt, amely szórakoztat és idõt takarít meg. Telepíthet alkalmazásokat, elvethet mappákat, átrendezheti az ikonokat, elérheti az alkalmazásokat parancsikonokkal, és könnyedén testreszabhatja témáit, háttérképeit vagy ikonjait.

A frissített notebook - Magánterületének sarka
Néha nem helyénvaló érzéseit nyilvánosan kifejezni a közösségi médiában, ezért van szüksége egy privát Jegyzetfüzetre, hogy leírja, mit gondol, valószínûleg szeszélyes gondolatait, kreatív firkáját vagy teendõinek listáját.

Intelligens lebegõ ablakok - Következõ szintû tervezés
Csúsztassa az ujját felfelé, lefelé, jobbra vagy balra, vagy próbálkozzon több mozdulattal a Doke OS 3.0 navigációjához, amely kényelmes lebegõ ablakokkal megkönnyíti az irányítást.

Gyors RAM - Kész, gyors és intelligens
Azáltal, hogy megtanulja a felhasználók alkalmazásmegnyitási mintáit, a Doke OS 3.0 elõbetöltéssel elõre tudja látni, hogy mely alkalmazásokat indítja el, és segít az alkalmazások elõzetes betöltésében, mielõtt ténylegesen megnyitná õket, 7%-kal javítva az átlagos alkalmazásindítási sebességet.

Mindig utoléri Önt
A Doke OS 3.0 gyorsabb és simább animációt tesz lehetõvé a képernyõképeknél és minden típusú lebegõ ablaknál. Mindig legyen szinkronban Önnel késleltetés nélkül.

Soha ne hagyj ki egyetlen csodálatos pillanatot sem - Növelje a fényérzékenységet 200%-kal
A 6P objektívvel,
nagy, 1/2,55 hüvelykes érzékelõvel,
natív 1,4 ?m- es nagy képponttal és f/2,0 rekeszértékkel rendelkezõ 12 MP-es Sony IMX362 több fényt gyûjt össze, így jobb expozícióval

0,03 másodperces gyors autofókusz
A Dual Pixel autofókusz technológiának és a zárt hurkú Voice Coil Motornak köszönhetõen a 12 MP-es Sony? IMX362 0,03 mp-es autofókusz sebességet ér el, hogy megörökítse a rövid életû pillanatokat, miközben a fénykép minõsége nem csökken.

Készítsen többet és gyorsabban másodpercek alatt
Az akár 10 képkocka/mp-es sorozatfelvételt támogató 12 MP-es fõérzékelõvel egyszerre akár 99 fényképet is készíthet másodpercek alatt. Tökéletes sorozatos mûveletek rögzítésére gyorsan mozgó témáknál, mint például repülõ madarak, versenyautók, futó háziállatok vagy tánc közben a levegõben ugráló személy.

8 MP 117° Ultra-széles - Mondjon el több történetet egy keretben
A BV7100 szélesebb látómezõt és hihetetlen képrészleteket kínál a 8 MP-es, 117°-os ultraszéles kamerával , amely támogatja az automatikus élességállítást. Tökéletes csoportképek készítéséhez és a tájjelenetek nagyszerûségének megörökítéséhez.

Fedezze fel a Mini világcsodákat
Nyisson meg több fényképezési lehetõséget az ultraszéles érzékelõre szerelt makró funkcióval, amely okosan zoomolhat rá, és akár 2 cm-es fényképezési távolsággal is megörökítheti a kis témákat, az apró részleteket és a kiváló textúrát nagy felbontásban.

8MP elülsõ kamera - Fotogén minden felvételben
Az AI Beauty szoftverfejlesztéssel támogatott 8 MP-es Samsung S5K4H7 szelfikamera kiemeli arcod teljes pompáját és varázsát.

Frissítés HDR 2.0-ra
Az új generációs HDR mód 200%-kal növeli a teljesítményt, és tökéletes részletgazdag képeket biztosít.

Frissítsen éjszakai mód 2.0-ra
Készítsen fényesebb és lenyûgözõ képeket alacsony zajszinttel még rosszul megvilágított környezetben is.

PortréColor
Csak a fókuszáló tárgy marad színes, a többi fehér és fekete. Mutasd meg a stílusod.

portré
A háttér intelligensen elmosódott lesz, így Önre fókuszál.

AI szépség
Maximalizálja szépségét bõrének és arcszínének javításával.

2K 30fps videofelvétel
Rögzítsen érdekes életrészleteket videókba kiváló képkocka-minõséggel, és készítsen saját történetet.

Víz alatti mód
Készítsen elképesztõ pillanatokat a csodálatos jelenetekhez vagy más csodálatos életpillanatokhoz akár a szárazföldön, akár a víz alatt.

Arcfeltöltõ fény
A szabadban éjszakai szelfi készítése teljesen problémamentes a Face Fill Light segítségével, amely lehetõvé teszi, hogy soha ne kössön kompromisszumot a fényviszonyokban, és fotókat készítsen magáról és barátairól, éjjel-nappal.

Úgy tervezték, hogy elviselje
A Blackview mindig is a páratlan strapabíróságra és megbízhatóságra helyezte a hangsúlyt az ipari dolgozók és a szabadtéri kalandozók számára, hogy leküzdjék a mindennapi szerencsétlenségeket, mint például a víz behatolása, sokk és ütések, hogy élvezhessék a zord életmódot.

MIL-SPEC frissítés 810G-rõl 810H-ra
A Blackview áthelyezi a masszív telefonok katonai besorolását a MIL-STD-810G- rõl a legújabb verzióra, a MIL-STD-810H-ra , amely szigorúbb tesztelési követelményekre összpontosít különféle igényes környezetekben a garantált tartósság és tartósság érdekében.

Vezetõ IP68 és IP69K minõsítésû vízállóság
A BV7100-at kifejezetten arra tervezték, hogy magas színvonalú teljesítményt nyújtson nedves környezetben, és többet is bírjon, mint egy vízcsepp. Legyen nyugodt, ha esõben használja, vagy vízbe esik.

6,583 FHD+ kijelzõ
Mutassa be a nagyméretû, 6,583 hüvelykes kijelzõt a hihetetlen és magával ragadó vizuális utazáshoz. Tegye tisztává és élénksé minden képkockát a 2408*1080 FHD+ felbontással.

Képernyõ, amely kesztyûvel mûködik
Nem kell többé levenni a kesztyût semmilyen telefonmûvelethez fagyos téli napokon, szabadtéri sportoláskor vagy munka közben. Ha becsomagolja a kezét, az nem rontja el a képernyõfelismerést.
Megjegyzés: Ha a Kesztyû mód engedélyezve van, a képernyõ érzékenyebben reagál a kesztyûs érintésekre. Kesztyûvesztéskor kapcsolja ki a Kesztyû módot, hogy elkerülje a képernyõ véletlen aktiválását.

Többfunkciós NFC
Könnyebb és gyorsabb. Támogatja a Google fizetést, a tömegközlekedési jegyvásárlást és a fájlmegosztást más eszközökkel.

GPS és GLONASS, Beidou és Galileo
A 4 navigációs mûholdrendszert koordináló BV7100 megbízhatóbb és pontosabb helymeghatározást biztosít, hogy soha ne tévedjen el, különösen kültéri felfedezések során.

Hasznos eszköztár
Egy csomó professzionális alkalmazás segít a munka elvégzésében.

Kényelmes zsinóros horog
A nagy hordozhatóság érdekében készült. Csak csatlakoztasd és menj. Tartsa biztonságban okostelefonját, hogy ?Élje meg a pillanatot?.

Kettõs kártyahely
Válassza ki a kívánt módot ? helyezzen be két 4G SIM-kártyát a kettõs 4G VoLTE élvezetéhez, vagy helyezzen be egy SIM-kártyát és egy TF-kártyát, hogy bõvítse a tárolási helyet.

Blackview
BLACKVIEW BV7100 BLACK

Adatlap

Bluetooth
Igen
Akkumulátor kapacítás
13000 mAh
Garancia
12 hónap
Wi-Fi
Wi-Fi 5/ac
Tömeg
460 g
Típus
okostelefon
Operációs rendszer
Android
NFC
Igen
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Igen
Kijelzõ átmérõje
6,58 "
Memóriakártya típusa
NanoSD
Hálózati technológia
4G
Dual SIM
Igen
Belsõ háttértár
128 GB
Elõlapi kamera
8 MP
Hátlapi kamera
12 +8 +2 MP
Rendszer memória
6 GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.