Samsung Galaxy A04s 32GB DualSIM Black
search
  • Samsung Galaxy A04s 32GB DualSIM Black

Samsung Galaxy A04s 32GB DualSIM Black

63 560,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
okostelefon, Android, 6,5, Hátlapi kamera:50 +2 +2MP, Elõlapi kamera:5MP, RAM:3GB, ROM:32GB, MicroSDXC, 4G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 4/n, Bluetooth, 195g, Magyar menü, Angol menü
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Növeld a látótered a maximumra!
Szélesítsd ki a látótered a Samsung Galaxy A04s 6.5-os Infinity-V kijelzõjével, és nézd meg mit hagytál ki eddig. A HD+ technológiának köszönhetõen a napi tartalmaid élesek, frissek és tisztán láthatóak.

Ragadj meg több pillanatot a tripla kamerával!
Alakítsd át a galériád egy kincseskamrává, ami a kreatívan készített képeidbõl áll. Örökíts meg emlékezetes pillanatokat tiszta részletekkel az 50 MP-es Fõkamerával.

Kerülj közelebb a részletekhez a Makrókamerával!
Kerülj közelebb a 2MP-es Makrókamerával és emeld ki az extra finom részleteket is a képeden. A képeidre alkalmazott természetes bokeh effekttel az alanyod igazán kitûnhet a háttérbõl.

Hozd elõre a fókuszt a Mélységérzékelõ kamerával!
A 2 MP-es Mélységérzékelõ kamera lehetõvé teszi a fényképek mélységélességének beállítását. Állítsd be a háttérelmosást a jó minõségû portré fotókért, ami az alanyt igazán kiemeli.

Ossz meg kiemelkedõ szelfiket az elõlapi kamerával!
Az 5 MP-es elõlapi kamerához hozzáadott Élõ Fókusz effektusnak köszönhetõen lenyûgözõ szelfiket készíthetsz, amik többet mutatnak belõled a háttér finom elmosásával.

Folytasd a munkát egy nagy teljesítményû akkumulátorral!
Az 5,000mAh (tipikus)? akkumulátor több idõt hagy neked, hogy azt csinálhasd amit szeretnél. Az MI energiatakarékosság figyeli és igazodik a telefonod használati szokásaihoz a hosszantartó teljesítményért.

Erõteljes nyolcmagos processzor a gyors teljesítményért
A Galaxy A04s egyesíti a nyolcmagos processzor erejét 3GB RAM-mal, a gyors és hatékony teljesítményért az adott feladat közben. Élvezd a 32GB belsõ tárhelyet és adj hozzá többet egészen 1TB-ig, a MicroSD kártyával!

Lépj túl az átlagos hallgatási élményen a Dolby Atmosszal!
Csak dugd be a fülhallgatód és a zenéid és filmeid közepére leszel transzportálva. A Dolby Atmosszal olyan hangzást kapsz, ami teli, gazdag és térbeli, mintha körbevenne téged.

Védd meg, ami fontos neked!
A telefon hardverébe és szoftverébe beépített Samsung Knox a bekapcsolás pillanatától védi a telefonod. Többrétegû biztonsággal védi a legérzékenyebb információkat a rosszindulatú programoktól és fenyegetésektõl.

Oldd fel a telefonod az ujjlenyomatoddal!
A bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasóval azonnal bejelentkezhetsz a telefonodba.

A te Galaxyd. A te utad.
Legyen valamid, ami igazán a tiéd. Szabd testre a Galaxy készülékedet a One UI Core 4.1-el, és adj a telefonodnak a hangulatodhoz illõ egyedi kinézetet. Hozz létre egy olyan személyre szabott eszközt, amely zökkenõmentesen segíti a feladatvégzést, és könnyen elérhetõvé teszi kedvenc funkcióidat.

Tartsd a készüléked tip-topp állapotban velünk!
Élvezd a lelkibékét, mikor egy Samsung Galaxy okostelefont veszel. Az interaktív diagnosztika és optimalizáció a Samsung Members appon megkönnyíti, hogy feltuningold a készüléked teljesítményét, miközben a segélyvonalunk segít neked a problémák elhárításában mikor egy kis támogatásra van szükséged.


Samsung
SM-A047FZKUEUE

Adatlap

Bluetooth
Igen
Akkumulátor kapacítás
5000 mAh
Garancia
12 hónap
Wi-Fi
Wi-Fi 4/n
Tömeg
195 g
Típus
okostelefon
Operációs rendszer
Android
NFC
Nem
Magyar nyelv
Igen
Angol nyelv
Igen
Kijelzõ átmérõje
6,5 "
Memóriakártya típusa
MicroSDXC
Hálózati technológia
4G
Dual SIM
Igen
Belsõ háttértár
32 GB
Elõlapi kamera
5 MP
Hátlapi kamera
50 +2 +2 MP
Rendszer memória
3 GB
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.