• Új
ANKER Eufy SmartTrack Link (2-Pack) Black
search
  • ANKER Eufy SmartTrack Link (2-Pack) Black

ANKER Eufy SmartTrack Link (2-Pack) Black

21 940,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
Okos nyomkövetõ, Apple kompatibilis
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Mûködik az Apple Find My: Csak használja az elõre telepített Find My alkalmazást, és adja hozzá a SmartTrack Linket az elemek fülhöz. Ezután az Apple több millió eszközbõl álló hálózatának segítségével bárhol a világon megtalálhatja.
Megkeresheti a telefonját csendes üzemmódban: Ne tépje szét a lakását a telefonja keresésével. Egyetlen dupla koppintással megcsörren a telefonod - még néma üzemmódban is.
Ingyenesen hátrahagyott figyelmeztetések: Az eufy Security alkalmazáson keresztül az azonnali hátrahagyott tárgyakra vonatkozó figyelmeztetésekkel elkerülheted, hogy eleve elveszítsd a holmidat - ráadásul díjmentesen.
Mindig kapcsolatban van a tárgyával: Ha valami elveszett, a Link QR-kódján keresztül mindig kapcsolatban van vele. Aki megtalálja a tárgyadat, az csak az általad megosztott elérhetõségi adatokat tudja beolvasni és látni.
Ossza meg barátaival és családtagjaival: Az eufy Security alkalmazással másokkal is közölheti tárgyai helyét.
Nem maradhat le a riasztásról: A Link olyan hangos riasztást ad ki, hogy akkor is hallja, ha a tárgy le van takarva vagy a szomszéd szobában van.
Vízálló, cserélhetõ CR2032 elemmel: Link vízálló bevonatának köszönhetõen biztonságban van - még akkor is, ha az esõben hagyja. És cserélhetõ elemmel van ellátva, amely akár egy évig is kitart.

ANKER
E87B0011

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
Okos nyomkövető
Gyártó / OS kompatibilitás
Apple kompatibilis
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.