Apple iPhone 15 FineWoven Case with MagSafe Black
search
  • Apple iPhone 15 FineWoven Case with MagSafe Black

Apple iPhone 15 FineWoven Case with MagSafe Black

28 140,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 2-8 munkanapon belül
Tok, Apple kompatibilis
Mennyiség
Elérhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Az iPhone 15?höz tervezett, MagSafe-rögzítésû FineWoven-szövettok extra védelmet nyújt, és egyben stílusos kiegészítõje a telefonodnak.


Strapabíró mikrotwill szövésének köszönhetõen puha, a velúrhoz hasonló érzetet kelt az anyaga. A FineWoven szövetet a környezetvédelem jegyében terveztük ? 68 százalékban újrahasznosított fogyasztói hulladékból készül, és a bõrhöz képest jelentõsen kevesebb szén?dioxid-kibocsátással jár az elõállítása. Egy pillanat alatt a helyére pattan, ahogy felteszed, és úgy védi az iPhone?odat, hogy az nem tûnik tõle vastagabbnak.


Beépített mágnesek illesztik tökéletesen az iPhone 15?re, így mindig fantasztikusan egyszerû feltenni, és a vezeték nélküli töltés is gyorsabb rajta keresztül. Ha tölteni szeretnéd a telefonodat, csak hagyd rajta a tokot, és pattints rá egy MagSafe töltõt, vagy helyezd egy Qi?kompatibilis töltõre.


A tervezési és gyártási folyamat részeként ez a tok több ezer órányi tesztelésen esik át ? ahogy az az Apple saját tervezésû tokjainál megszokott. Így nemcsak remekül mutat, de a karcolásoktól és az ütõdésektõl is megvédi az iPhone-t.


Ez a kiváló minõségû tok strapabíró kialakítással készült, hogy megvédje az iPhone?odat. A FineWoven szövet idõvel a kopás jeleit mutathatja. A MagSafe kiegészítõk használata pedig csekély nyomot hagy rajta. Ha aggódnál emiatt, érdemes inkább szilikontokot vagy átlátszó tokot választanod az iPhone 15?höz.

Apple
mt393zm/a

Adatlap

Garancia
12 hónap
Típus
Tok
Gyártó / OS kompatibilitás
Apple kompatibilis
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.