Baseus Bowie EZ10 Bluetooth Headset Black
search
  • Baseus Bowie EZ10 Bluetooth Headset Black

Baseus Bowie EZ10 Bluetooth Headset Black

7 250,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 5 - 10 munkanapon belül
Mobil headset, 2.0, 20Hz-20kHz, Mikrofon, Black, Bluetooth
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Merüljön el a zenei világban a Baseus Bowie EZ10 készülékkel! A fejhallgató lehetõvé teszi, hogy élvezze a tiszta, gazdagon részletezett hangzást és az erõteljes basszust. A Bluetooth 5.3 felelõs a megbízható és gyors, rendkívül késleltetett kapcsolatért. Mûködési idejük a töltõtokkal akár 25 órát is elér, a dedikált alkalmazás pedig további funkciók használatát teszi lehetõvé. A fejhallgató a legújabb Bluetooth 5.3-at használja, amely akár 10 méteres hatótávolságú, stabil és gyors kapcsolatot kínál alacsonyabb energiafogyasztás mellett. A Baseus a játékosokról sem feledkezett meg. Egy speciálisan kifejlesztett technológiának köszönhetõen rendkívül alacsony, 0,06 másodperces késleltetést biztosít. Most már semmi sem áll az utadba az újabb gyõzelem felé vezetõ úton!

A Bowie EZ10 akár 5 órán keresztül is képes folyamatosan zenét lejátszani, ráadásul töltõtokkal akár 25 órával is meghosszabbíthatja mûködési idejét. A Baseus gyorstöltési technológiájának köszönhetõen már 10 perc töltés után a fejhallgató további 2 órán át üzemelhet. A beépített LED visszajelzõ jelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát. A Bowie EZ10 kezelése egyszerûbb, mint valaha. A fejhallgatót intuitív érintõpadokkal látták el, amelyek megkönnyítik a legfontosabb funkciók elérését. Segítségükkel kényelmesen szüneteltetheti és folytathatja a lejátszást, megváltoztathatja a dalt, valamint fogadhatja, elutasíthatja vagy befejezheti a hívást. Sõt, egyszerûen személyre szabhatja az érintõpadokat a dedikált alkalmazásban.

-Baseus/A00054300116-Z1/4
Élvezze a páratlan kényelmet hosszú ideig! A speciálisan kialakított kialakításnak köszönhetõen a fejhallgató tökéletesen illeszkedik a füléhez, minimálisra csökkenti a kényelmetlenséget és a kellemetlen fájdalmat még órákig tartó zenehallgatás közben is. Attól sem kell tartanod, hogy a fejhallgató kiesik a füledbõl. A készlethez 3 különbözõ méretû cserélhetõ fülpárna is tartozik, így még jobban illesztheted õket igényeidhez. Töltsd le az ingyenes Baseus alkalmazást, és használj szabadon sok érdekes funkciót! Ennek köszönhetõen többek között ellenõrizheti fejhallgatója vagy töltõtokja töltöttségi állapotát, saját igényei szerint állíthatja be a beállításokat, frissítheti a szoftvert és választhat az elérhetõ EQ módok közül. Az alkalmazás fejhallgató-helymeghatározó funkciót is kínál.

Baseus
A00054300116-Z1

Adatlap

Bluetooth
Igen
Garancia
12 hónap
Típus
Mobil headset
Szín
Black
Wireless
Nem
Hangrendszer
2.0
NFC
Nem
Frekvencia átvitel
20Hz-20kHz
Mikrofon
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.