Logitech Zone True Wireless Headset Graphite Grey

145 030,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 6 - 11 munkanapon belül
Mobil headset, 2.0, 20Hz-20000Hz, Mikrofon, Wireless, Hatótáv:30m, Graphite
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

LOGITECH ZONE TRUE WIRELESS
Üzleti célra készült Bluetooth-fülhallgató zajszûrõ mikrofonnal

TISZTA, INTERNETES ÉS MAGABIZTOS
Vigye be egyéni stílusát a videoértekezletekbe a Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatókkal. , A tanúsítvánnyal rendelkezõ zajszûrõ mikrofon, aktív zajszûrés (ANC) és az átélést segítõ hangzás ideális a zsúfolt munkahelyekre. Egyidejûleg kapcsolódhat számítógépéhez és okostelefonjához, majd testreszabhatja és vezérelheti fülhallgatóját a Logi Tune alkalmazással.

AZ ÖN HANGJA, KRISTÁLYTISZTÁN
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatóval a hangja kristálytisztán szólal meg, még zajos környezetben is. A fülhallgatónkénti három (összesen 6) mikrofon a fejlett nyalábformálási módszerek, a többszintû zajcsökkentés és a dinamikus jelfeldolgozás kombinációja révén választja el a felhasználó hangját az egyéb hangoktól. A legbelsõ mikrofon a csontvezetés útján érzékeli a felhasználó hangját, és ez a szélzaj kiszûrését segítõ textillel kombinálva a környezettõl függetlenül kiváló minõségû hangzást nyújt. Vezérelje kényelmesen a mikrofon erõsítését a Logi Tune alkalmazással.

ZONE-NAL AZ ÖN VILÁGÁBA
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató kiváló hangminõséget nyújt. A hibrid aktív zajszûrés (ANC) kiszûri a zavaró zajokat, és segít összpontosítani a felhasználónak, miközben az átláthatósági üzemmód nagyon hasznos a csevegéshez és ahhoz, hogy halljon másokat és a forgalom zaját anélkül, hogy el kellene távolítania a fülhallgatót. A fülhallgató be- és kikapcsolásához használja a Logi Tune alkalmazást, vagy egyszerûen csak koppintson a fülhallgatóra. A nagy, 12 mm-es hangsugárzók testes basszushangokat adnak ki, teljessé téve a zenehallgatás élményét és élvezetét a teljes frekvenciatartományban.

KAPCSOLÓDJON HOZZÁNK. LEGYEN CSATLAKOZTATVA.
Csatlakoztassa a Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatót egyidejûleg számítógépéhez és okostelefonjához. A saját Bluetooth segítségével kapcsolódjon problémamentesen okostelefonjához a mellékelt USB-vevõegységgel, amelyet a számítógépbe kell dugni a rendkívül megbízható vezeték nélküli kapcsolat létrehozásához. A fejlett többpontos technika megkönnyíti a problémamentes váltást a két aktív hangforrás között, és hogy soha ne mulasszon el egy hívást sem.

A TE FÜLED. A TE STÍLUSOD.
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató esetében a termékek tervezésével kapcsolatos megszállottságunk az elegancia, az egyszerûség és a szakértelem gyönyörû megnyilvánulását fejezi ki, amely határozottan mutatja az Ön stílusát és személyiségét. , A két korszerû színben kapható vezeték nélküli fülhallgató a felvételen és azon kívül is elképesztõen néz ki. Legjobb formáját hozva érezze magát magabiztosnak egy olyan kinézetû és formájú fülhallgatóval, amelyet Ön választott önmaga számára.

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS A JOBB HANGZÁS ÉRDEKÉBEN
A fül és a hozzá tartozó ember is sokféle formájú és méretû lehet. Lehet, hogy az Ön füle is kissé másfajta. A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató cserélhetõ fülillesztékekkel kapható, hogy a füle méretéhez tökéletesen illeszkedõ darabot választhasson az akusztikai teljesítmény és zajszûrés optimalizálásához. Évek óta finomítgatjuk a fülhallgató formáját és gyártását, saját módszerünkkel növelve a fülbeli kényelmet és illeszkedést.

ALKALMAZÁSON ALAPULÓ TESTRESZABÁS ÉS VEZÉRLÉS
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató egyszerû beállításához, vezérléséhez és testreszabásához nyissa meg a Logi Tune alkalmazást okostelefonján vagy számítógépén. Az elegánsan logikus irányítópultról kezelheti a némítást, tekintheti meg a töltöttségi állapotot és állíthatja az 5 sávos hangszínszabályzót ? vagy választhatja az egyedi gyári beállítások egyikét.

TÁVVEZÉRLÉS A LOGITECH SYNC SEGÍTSÉGÉVEL
Az informatikai részleg távvezérelheti a Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatót a Logitech Sync, egy egyszerû böngészõalapú felület segítségével, amely megkönnyíti az egész vállalatra kiterjedõ videóhasználat támogatását, miközben csökkenti a webhelyek felkeresésének és a hibajegyeknek a számát. A Logitech Sync biztonságos és méretezhetõ módszert kínál a távfelügyelethez és távoli eszközkezeléshez, ami leegyszerûsíti az olyan feladatokat, mint a belsõ vezérlõprogram frissítése és a funkciók engedélyezése.

MUNKÁRA KÉSZ
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató az elterjedt hívóalkalmazásokkal szinte minden platformon és operációs rendszeren használható. Az üzleti tanúsítványok közé tartozik a Microsoft Teams, a Google Meet és a Google Voice, Zoom-minõsítéssel rendelkezik és használható a többi népszerû alkalmazással, amilyen a Cisco Webex, a BlueJeans és a GoToMeeting.

Logitech
985-001082

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
Mobil headset
Szín
Graphite
Wireless
Igen
Hangrendszer
2.0
Frekvencia átvitel
20Hz-20kHz
Mikrofon
Igen
Hatótávolság
30 m
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.