Thrustmaster Y-300CPX PC/PS3/PS4/XBOX ONE/XBOX360 Gaming Headset White

24 940,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 12 - 17 munkanapon belül
Headset, 2.0, 3.5mm, Mikrofon, White, Volume Control
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Univerzális headset a teljes kompatibilitás érdekében
Az Y-300CPX gaming headset kiterjesztett kompatibilitást kínál, az eszköz csatlakoztatható PlayStation?4, PlayStation?3, Xbox One?*, PC, Xbox 360? és Mac? rendszerekhez. Kompatibilis a Nintendo Wii U?, Nintendo 3DS?, PlayStation?Vita, valamint MP3 lejátszókkal, tabletekkel, okostelefonokkal is (a hívási funkciók során is).
* 3,5 mm-es sztereó fejhallgató-csatlakozóval rendelkezõ Xbox One kontrollerekkel mûködik

Speciális kezelés
A kábelen található egy többfunkciós kontroller, amely lehetõvé teszi a Game / Bass / Chat és a mikrofon hangszintjének beállítását: a mikrofon és a chat hangereje külön állítható, így minden játékhoz és minden játékoshoz tökéletesen illeszkedik. A fejhallgató egy másik tulajdonsággal is büszkélkedhet ? egy egyedülálló mikrofonerõsítés testreszabási funkcióval, amely lehetõvé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan beállítsák az erõsítési szintet a hangjukhoz, hogy a csapattársaik tökéletesen hallják. Végül a vezérlõ lehetõvé teszi a felhasználók számára a hangvisszajelzés kikapcsolását, hogy ne hallják a saját hangjukat a headsetben!

Audiós szakértelem
Az 50 mm-es meghajtók kristálytiszta hangot biztosítanak: halljon mindent, reagáljon gyorsan! A játékmenetekhez optimalizált stabil frekvencia-válaszgörbének köszönhetõen a hangérzet még ?valódibb?, mint a valóságban, tökéletes egyensúlyt biztosítva a mély, a közép és a magas hangok között. Exkluzív, dupla elektroakusztikus basszus hangerõsítõ, amely mély basszusválaszt biztosít. A thrustmaster audió szakértelmének egyik legjobbja, amely játékteljesítményét a következõ szintre emeli (a Hercules és a 20 éves audio-szakértelem által vezérelve).

Nagy teljesítményû mikrofon
A mikrofon minõsége megegyezik a headset hangteljesítményével, az egyirányú eszközt úgy tervezték, hogy megcélozza a játékos hangját, biztosítva a tiszta és hatékony kommunikációt. Levehetõ és állítható is, ezért minden játékos fejméretéhez és alakjához igazodik.

Kényelemre tervezve
Egyedülálló Y-alakú kialakítás, amely tökéletesen biztosítja a kiemelkedõ kényelmet: nagy, ultrapuha fülpárnák és hatékony passzív szigetelés. A fülhallgatók egyedi kialakítása igazi basszuskiemelõ hangdobozként mûködik. Az 13,1 láb/4 méteres kábelek bármilyen típusú játékkonfigurációhoz igazíthatók.

Jobb hangteljesítmény, mint egy versenyen
Tökéletes basszuskiadás, amely biztosítja a játékon belüli robbanások optimális hallhatóságát. Kiegyensúlyozott középtartományú frekvenciák a többi játékos hangjának stabil reprodukciója érdekében. A telítetlen magas hangok garantálják a bejövõ rakéták hangjának kristálytiszta visszaadását a játékokban.

Thrustmaster
4060077

Adatlap

Garancia
12 hónap + 12 hónap gyártói
Típus
Headset
Szín
White
Csatlakozó
3.5mm
Wireless
Nem
Hangrendszer
2.0
Mikrofon
Igen
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.