Pioneer DEH-S720DAB AutóHiFi fejegység
search
  • Pioneer DEH-S720DAB AutóHiFi fejegység

Pioneer DEH-S720DAB AutóHiFi fejegység

74 580,00 Ft
Bruttó (ÁFÁ-t tartalmazza) Kiszállítás/átvehető: 13 - 18 munkanapon belül
Autóhifi fejegység
Mennyiség
Rendelhető

 

Szállítási feltételek

  Személyes átvétel az Ön otthonában.

Szerviz kiszállítás kérése esetén, cégünk szállítja ki Önnek a terméket. Beüzemelés/Beszerelés

Bluetooth, DAB és okostelefon csatlakozás kombinálva.
Ez az 1-DIN Bluetooth és DAB kombinált vevõ új mércét állít fel a hangteljesítmény és a csatlakoztathatóság terén. Ennek ellenére nagyon könnyû használni és irányítani.

A Bluetooth-kapcsolat lehetõvé teszi a biztonságos és kényelmes kihangosított telefonálást, valamint vezeték nélküli zenei streamelést okostelefonjáról. A Pioneer egyedülálló Advanced Sound Retriever technológiájának köszönhetõen a hangminõség a lehetõ legközelebb lesz az eredeti felvételhez. Akár két Bluetooth telefont is csatlakoztathat egyszerre.

Beépített DAB/DAB+ tunerének köszönhetõen kristálytiszta digitális hangot és interferenciamentes vételt élvezhet. Még jobb: a mellékelt Time Shift funkcióval visszatekerheti, szüneteltetheti és folytathatja az élõ DAB adásokat.

Okostelefon-felhasználók egyszerûen csatlakoztassák iPhone vagy Android okostelefonjukat vezeték nélkül (Bluetooth-on keresztül), és biztonságosan élvezzék a Spotify szolgáltatást (Ingyenes és Premium Spotify felhasználók számára egyaránt) vagy a Pioneer Smart Sync alkalmazást, amely teljesen új szintre emeli okostelefonját.

Tévedés ne essék, a DEH-S720DAB egy igazi csúcskategóriás autós audiorendszer. FLAC fájlokat olvas, és 13 sávos grafikus EQ-val és beépített MOSFET 50 W x 4 erõsítõvel van felszerelve. A Time Alignment funkciónak köszönhetõen a legjobb hangminõséget élvezheti, függetlenül attól, hogy milyen jármûbe van beszerelve az egység. A 3 RCA Connect segítségével csatlakoztasson más alkatrészeket, például hangszórókat, mélynyomókat, erõsítõket a még sokoldalúbb használat érdekében.


Pioneer
DEH-S720DAB

Adatlap

Garancia
12 hónap + 24 hónap gyártói
Típus
Autóhifi fejegység
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.